Xiaomi Redmi Note 4G
-
-
αν δηλαδή κάνω factory reset και μετά περάσω την Stable V8.1.4.0 μέσω twrp λες να παρουσιαστούν προβλήματα;
-
λογικά όχι.
-
Παιδιά η γυναίκα μου παραπονιέται ότι τώρα τελευταία πάνω δεξιά βγαίνει μια νεκροκεφαλή.
Συνήθως κάθε πρωί αμέσως μόλις βάλει το Pin μετά από απενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης.
Επίσης μου είπε ότι κάποιες φορές τις βγαίνει και το κινητό δεν έχει σήμα.
Φοράει πρόσφατη ελληνική Ρομ από εδώ, αλλά όχι τελευταία έκδοση.
Φοβάται ότι είναι υιός....
Γνωρίζει κανείς τίποτα;;;;
Sent from my Amstrad CPC 6128 -
Να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και σίγουρα θα έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή που έκανε εγκατάσταση από το Google Play Store.
Ο μοναδικός ασφαλής τρόπος να τελειώνει με τέτοιου είδους υποψίες είναι όπως γνωρίζεις το Factory Reset (Format Data / Wipe Cache / Wipe Dalvik Cache, και για ποιο σίγουρα μέχρι και Format την εσωτερική SD) μέσα από το TWRP Recovery, Flash πάλι την ίδια ROM, και δυστυχώς στήσιμο των πάντων από την αρχή.
Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να σώσουμε πρώτα ότι μπορούμε από προσωπικά αρχεία (φωτογραφίες - Βίντεο) στο PC πριν κάνουμε το Factory Reset. -
Ο/H akilleas έγραψε:
Παιδιά η γυναίκα μου παραπονιέται ότι τώρα τελευταία πάνω δεξιά βγαίνει μια νεκροκεφαλή.
Συνήθως κάθε πρωί αμέσως μόλις βάλει το Pin μετά από απενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης.
Επίσης μου είπε ότι κάποιες φορές τις βγαίνει και το κινητό δεν έχει σήμα.
Φοράει πρόσφατη ελληνική Ρομ από εδώ, αλλά όχι τελευταία έκδοση.
Φοβάται ότι είναι υιός....
Γνωρίζει κανείς τίποτα;;;;
Sent from my Amstrad CPC 6128
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και σίγουρα θα έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή που έκανε εγκατάσταση από το Google Play Store.
Ο μοναδικός ασφαλής τρόπος να τελειώνει με τέτοιου είδους υποψίες είναι όπως γνωρίζεις το Factory Reset (Format Data / Wipe Cache / Wipe Dalvik Cache, και για ποιο σίγουρα μέχρι και Format την εσωτερική SD) μέσα από το TWRP Recovery, Flash πάλι την ίδια ROM, και δυστυχώς στήσιμο των πάντων από την αρχή.
Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να σώσουμε πρώτα ότι μπορούμε από προσωπικά αρχεία (φωτογραφίες - Βίντεο) στο PC πριν κάνουμε το Factory Reset.
-
Χρησιμοποιεί κάποιο custom θέμα ?
Εκεί κανονικά θα έπρεπε να είχε ένα Χ ότι δεν υπάρχει δίκτυο -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Χρησιμοποιεί κάποιο custom θέμα ?
Εκεί κανονικά θα έπρεπε να είχε ένα Χ ότι δεν υπάρχει δίκτυο
Ναι.
Της έχω βάλει κάποιο άλλο θέμα.
Αυτό είναι.
Σε ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα στην παρέα! Ήρθε η ώρα μου μετά απο 3 χρόνια συντροφικότητας με το αγαπημένο μου Redmi Note 4G να ρωτήσω τη γνώμη σας πάνω σε δυο θέματα που έχει εμφανίσει...
1)Και το πιο βασικό.... οι εργοστασιακές εφαρμογές για sms και email κάποια στιγμή πριν κάνα 3μηνο κλείνανε από μόνες τους....μου πρότειναν να κάνω factory reset και εγκατάσταση νέας ρομ.... το έκανα.... το πρόβλημα με την εφαρμογή του email διορθώθηκε.... η εφαρμογή των sms όμως παραμένει μέχρι και σήμερα προβληματική...Τι άλλο μπορώ να κάνω για αυτό;
2)Στην οθόνη του κινητού έχουν εμφανιστεί πολλές άσπρες μικρές τελείες οι οποίες διακρίνονται μόνο με μαύρο φόντο...πιστεύετε ότι είναι καμμένα pixel ή υπάρχει πιθανότητα με κάποιο τρόπο να μπήκε σκόνη ενδιάμεσα της lcd και του touch και να φαίνεται έτσι; Αν χρειάζεται φωτογραφία μπορώ να τραβήξω μερικές για να δείτε το πρόβλημα!
Ευχαριστώ πολύ!!!!! -
Το θέμα με τις άσπρες πολύ μικρές σαν πίξελ τελείες τις έχει και το κινητό της γυναίκας μου όπως επίσης και στο κιτρινίλες στο κάτω μέρος την οθόνης. Λύση γι'αυτό δεν φαντάζομαι να υπάρχει, εκτός από την αγορά νέας οθόνης, που σε τόσο παλιό κινητό πλέον δεν συνίσταται.
Τώρα για την εφαρμογή ΣΜΣ, είναι λίγο περίεργο. Εγώ στην θέση σου θα δοκίμαζα μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής.
**Προσοχή όμως γιατί θα σβηστούν τα μηνύματα που έχεις.
οι κιτρινίλες είναι απο ασκούμενη πίεση στην οθόνη 100% !!!! τώρα για τις τελείες.... δν ξερω αν και ποσο συμφερει η αλλαγη της οθονης οπως λες! το θεμα ειναι αν οντως ειναι καμμένα pixel ή αν είναι σκόνη.... δν ξερω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0