αν έχεις την τελευταία τη δική μας την Ελληνική να πας από recovery install from zip και στο φάκελο OTA_Updater μέσα στο Rom θα βρεις το zip να το περάσεις...
εναλλακτικά μπορείς και μέσα από το Update app του Miui πατώντας τα κουκιδάκια και διαλέγοντας από το δίσκο από τον ίδιο φάκελο το .zip..
ο ΟΤΑ_Updater σαν app μερικές φορές δεν μιλάει καλά με το Recovery.. it's being worked on, οπότε υπομονή!
μου ήρθε σήμερα το mi3 με την αγγλική όπως το είχα ζητήσει είχε την 14 αν θυμάμαι καλά stable και έκανα update στην 23.0
ποια ελληνική V5 να βάλω? τη stable 17? κάποια άλλη ποιο καινούρια? έχω χάσει τη μπάλα με τόσες rom
Δεν θέλω να πάω ακόμα σε V6 πριν δω πως είναι η V5
μου ήρθε σήμερα το mi3 με την αγγλική όπως το είχα ζητήσει είχε την 14 αν θυμάμαι καλά stable και έκανα update στην 23.0
ποια ελληνική V5 να βάλω? τη stable 17? κάποια άλλη ποιο καινούρια? έχω χάσει τη μπάλα με τόσες rom
Δεν θέλω να πάω ακόμα σε V6 πριν δω πως είναι η V5
Ναι
Για να πάει στην 6 , καλό είναι, ίσως απαραίτητο, να έχει την τελευταία v5
Την v5 από recovery να την κάνει backup , (έχει εμπειρία από android, ξέρει)
Και μετά την 6
ΝΑ χαρεί την σωστή v5 πρώτα
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
για να μπει σωστά η 6 πρέπει να fastbootάρει πρώτα για να μπει καθαρή και ξάστερη.. όχι πάνω από τη 5
"βρε συ" @SomniusX , την 5 θέλει , η v6 είναι beta με μικρά προβλήματα ακόμη , το ξέρει
(κάποιος που δοκίμασε την 5 , και θέλει να δει πως είναι η 6 , Ο.Κ. , εγώ έχω την 6 απο την μέρα που βγήκε , (κλειδώνει το gps πολύ πιο αργά , wifi και σήμα χειρότερο , το mail χάλια , κ.λ.π.) )
μόλις πήρε το κινητό , αν πάει στην 6 , θα ψάχνει που είναι οι ρυθμίσεις ..... , αργότερα την την 6 , την Παρασκευή ίσως
γνώμη μου , και η δική σου σωστή , η τεχνολογία προχωράει , να μείνουμε πίσω !!!! , όχι