Διαφήμιση

Διάφορα gadgets - περιφερειακά για το Mi3.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Διάφορα gadgets - περιφερειακά για το Mi3.

1) Καταρχήν, γίνεται - μπορώ να συνδέσω το Mi3 μου με μια τηλεόραση που παίρνει HDMI ή έναν προτζέκτορα ; ( Γιατί λέγονται και ακούγονται διάφορα.. )
      Αν ναι, μπορείτε να μου πείτε με ποιον μετατροπέα; ( Μου έχουν πει πως και σε Sony συσκευές ακόμη ενώ βρήκαν και αγόρασαν χωρίς να το ψάξουν... αγόρασαν 2,3 που δεν έκαναν - δεν λειτουργούσαν - και τελικά το έψαξαν και ήθελε ειδικό -μοντέλο ας το πω - για την συσκευή. Για αυτό ρωτάω και εγώ, μην πληρώνω στα χαμένα. )

2) Αυτό εδώ τι είναι; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι.. :P Αξίζει κιόλας; ( πρόσφατα βλέπω πλέον και to2c.com εδώ, είναι αξιόπιστη ιστοσελίδα - εταιρία ; )
    • « στην ερωτηση σου την 2 αυτο το πραγματακι ειναι wifi... το βαζεις στον υπολογιστη σου που ειναι συνδεδεμενος στο internet... και εχεις wifi στο σπιτι... τωρα θα μου πεις τι να το κανω αφου εχει το ρουτερ μου... απλα εγω το αγορασα και το περιμενω :) »

« το to2c.com απλα να ξερεις το εχει ακριβα.... »
      Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
    • Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:

« στην ερωτηση σου την 2 αυτο το πραγματακι ειναι wifi... το βαζεις στον υπολογιστη σου που ειναι συνδεδεμενος στο internet... και εχεις wifi στο σπιτι... τωρα θα μου πεις τι να το κανω αφου εχει το ρουτερ μου... απλα εγω το αγορασα και το περιμενω :) »

« το to2c.com απλα να ξερεις το εχει ακριβα.... »

δλδ παίρνει και δίνει; και μόνο για windows και ούτε ( νόμιζα ) πως έστω ενισχύει το σήμα.. :P
      Πάντως από που αλλού το έχεις βρει και πιο φθηνά.. για να το ξέρουν και άλλοι ;
    • Διαφήμιση