Διαφήμιση

Λαθος στην ενδειξη φορτισης της μπαταριας

• Λαθος στην ενδειξη φορτισης της μπαταριας

Ειμαι με την V6 4.9.26 και παρατηρω τα εξης.Οταν ειναι ανοικτο το κινητο κ το βαλω
      σε φορτιση ,στο εικονιδιο της μπαταριας δειχνει το ποσοστο που σιγα σιγα φορτιζει.ΟΚ.
      Κλεινω το κινητο χωρις να βγαλω το καλωδιο που φορτιζει,στην οθονη δειχνει την μπαταρια
      και Π.Χ 50% ,αυτο παραμενει σταθερο χωρις να αυξανεται,αν τωρα πατησω το κουμπι
      power on/off στιγμιαια χωρις να μπει σε λειτουργια το κινητο,τοτε η ενδειξη εχει ανεβει Π,Χ 60%
      Δηλαδη φορτιζει μεν αλλα δεν εχω ενδειξη οτι αυξανεται η φορτιση σταδιακα κ μονο αν κανω
      refresh της οθονης τοτε δειχνει την αυξηση της φορτισης.
      Επισης υπαρχει ασυμφωνια στο ποσοστο της φορτισης αν το κινητο ειναι ανοικτο απο οταν
      φορτιζει κ ειναι κλειστο.Αν ξεκινησω κ το φορτιζω ειναι π.χ 55% και το κλεισω,η ενδειξη με το
      εικονιδιο της μπαταριας που εμφανιζεται στο κεντρο της οθονηςεκεινη τη στιγμη , μπορει να μου δειχνει π.χ 60%
      λαθος ενδειξη δηλαδη.
    • το παρατήρησα κι εγώ εχθές , δεν έδωσα σημασία γιατί φόρτισε
      ελπίζω αύριο με την νέα rom να διορθωθεί
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

το παρατήρησα κι εγώ εχθές , δεν έδωσα σημασία γιατί φόρτισε
      ελπίζω αύριο με την νέα rom να διορθωθεί

Ευτυχως γιατι νομισα οτι εχω προβλημα μονο εγω,
    • Διαφήμιση
    • Μου παρουσιαστηκε και μένα αυτό ξαφνικά( ειμαι με την 4.9.26 χωρις καποιο προβλημα μεχρι τωρα ) ,κολλημενη η ένδειξη στο 100% ακόμη και μετα απο 2 ώρες ανοιχτο wifi ,περιήγησης κτλ ,κανω επανεκίνηση και βρισκομαι με 48% ,χα χα μετα απο μιση ωρα περιπου εκει κολλημενο στο 48% ,το αφηνω για νυχτα και το πρωι δεν ανοιγει πλέον ,τοβαλα στον φορτιστη να φορτισει και επανηλθε ..

Υ.Γ συγνωμη αν ειμαι σε λαθος νημα ,τωρα το προσεξα ..,η συσκευή μου ειναι η redmi 1s
      Red Hot Chili Peppers
    • Ο/H tpapo έγραψε:

Μου παρουσιαστηκε και μένα αυτό ξαφνικά( ειμαι με την 4.9.26 χωρις καποιο προβλημα μεχρι τωρα ) ,κολλημενη η ένδειξη στο 100% ακόμη και μετα απο 2 ώρες ανοιχτο wifi ,περιήγησης κτλ ,κανω επανεκίνηση και βρισκομαι με 48% ,χα χα μετα απο μιση ωρα περιπου εκει κολλημενο στο 48% ,το αφηνω για νυχτα και το πρωι δεν ανοιγει πλέον ,τοβαλα στον φορτιστη να φορτισει και επανηλθε ..

Υ.Γ συγνωμη αν ειμαι σε λαθος νημα ,τωρα το προσεξα ..,η συσκευή μου ειναι η redmi 1s

Για δως του δύο "χαπάκια" μήπως συνέλθει:

1o χαπάκι: play.google.com/store/apps/det…udios.batterydoctorrepair

2o χαπάκι: play.google.com/store/apps/det…advancedbatterycalibrator

Υ.Γ. Είναι 2 ανώδυνες εφαρμογούλες που ίσως βοηθήσουν στην περίπτωσή σου. Τις κατεβάζεις απο το Google Play. Τρέχεις πρώτα την πρώτη και μετά την δεύτερη για να καλιμπράρεις την μπαταρία σου. Μετά την δεύτερη θα χρειαστεί να κλείσεις το κινητό και να το φορτίσεις φουλ (κάνε τα κουμάντα σου, να μην το χρειάζεσαι άμεσα κ.λ.π...)
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H tpapo έγραψε:

Μου παρουσιαστηκε και μένα αυτό ξαφνικά( ειμαι με την 4.9.26 χωρις καποιο προβλημα μεχρι τωρα ) ,κολλημενη η ένδειξη στο 100% ακόμη και μετα απο 2 ώρες ανοιχτο wifi ,περιήγησης κτλ ,κανω επανεκίνηση και βρισκομαι με 48% ,χα χα μετα απο μιση ωρα περιπου εκει κολλημενο στο 48% ,το αφηνω για νυχτα και το πρωι δεν ανοιγει πλέον ,τοβαλα στον φορτιστη να φορτισει και επανηλθε ..

Για δως του δύο "χαπάκια" μήπως συνέλθει:

1o χαπάκι: play.google.com/store/apps/det…udios.batterydoctorrepair

2o χαπάκι: play.google.com/store/apps/det…advancedbatterycalibrator

Υ.Γ. Είναι 2 ανώδυνες εφαρμογούλες που ίσως βοηθήσουν στην περίπτωσή σου. Τις κατεβάζεις απο το Google Play. Τρέχεις πρώτα την πρώτη και μετά την δεύτερη για να καλιμπράρεις την μπαταρία σου. Μετά την δεύτερη θα χρειαστεί να κλείσεις το κινητό και να το φορτίσεις φουλ (κάνε τα κουμάντα σου, να μην το χρειάζεσαι άμεσα κ.λ.π...)

Σε ευχαριστω,τα κατεβασα τα προγραμματακια κ τα δοκιμαζω. :)