Διαφήμιση

Φωνητική αναζήτηση Google πλέον και στα Ελληνικά στις συσκευές ANDROID και iPhone.

• Δεν ξέρω. Σε εμένα δουλεύει. Αλλά...... Εγκατέστησα από την αρχή το google now, απεκατέστησα το Swiftkey γιατί είδα οτι και με το πληκτρολόγιο της Google δέχεται γράψιμο με το γλίστρημα του δαχτύλου κσι είχε καλύτερη πρόγνωση στις ελληνικές λέξεις. Μπήκα στις ρυθμίσεις της φωνητικής αναγνώρισης και αφαίρεσα τα αγγλικά κσι επέλεξαν ελληνικά που ήταν κάτω κάτω. Επίσης για την υπαγόρευση τρέπει να είσαι on-line.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Re: Φωνητική αναζήτηση Google πλέον και στα Ελληνικά στις συσκευές ANDROID και iPhone.

Ο/H geo221 έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Όταν ξετσεκαρεις τα αγγλικά, αν είναι η μοναδική γλώσσα που έχεις επιλεγμένη φυσικά και θα απενεργοποιηθεί η αποθήκευση. Αμέσως μετά επέλεξε τα ελληνικά και μετά αποθήκευσε. Δεν σου δίνει δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές γλώσσες;

Φίλε 'GR_Macedon' , δεν υπάρχουν ελληνικά μέσα στις ρυθμίσεις της Φωνητικής πληκτρολόγησης, (ενώ υπάρχουν όλες οι άλες γλώσσες του κόσμου).
      Εάν θα φταίει το Swiftkey τελικά, τότες θα γελάνε και οι κότες που λέει και ο λόγος.

Τι σχέση μπορεί να έχει το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς με τη φωνητική αναζήτηση της google?
      Πρόκειται για δύο διαφορετικές εφαρμογές
    • Ο/H Danielk έγραψε:

Ο/H geo221 έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Όταν ξετσεκαρεις τα αγγλικά, αν είναι η μοναδική γλώσσα που έχεις επιλεγμένη φυσικά και θα απενεργοποιηθεί η αποθήκευση. Αμέσως μετά επέλεξε τα ελληνικά και μετά αποθήκευσε. Δεν σου δίνει δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές γλώσσες;

Φίλε 'GR_Macedon' , δεν υπάρχουν ελληνικά μέσα στις ρυθμίσεις της Φωνητικής πληκτρολόγησης, (ενώ υπάρχουν όλες οι άλες γλώσσες του κόσμου).
      Εάν θα φταίει το Swiftkey τελικά, τότες θα γελάνε και οι κότες που λέει και ο λόγος.

Τι σχέση μπορεί να έχει το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς με τη φωνητική αναζήτηση της google?
      Πρόκειται για δύο διαφορετικές εφαρμογές

====================================================================
      Λύθηκε το πρόβλημα: (Που δεν υπήρχαν τα ελληνικά μέσα στις ρυθμίσεις της Φωνητικής πληκτρολόγησης.
      Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα.
      Η λύση ήταν απλή και κουφή. Δεν είχε εγκατασταθεί σωστά η Google εφαρμογή Φωνητικής πληκτρολόγησης.
      Τι έκανα:
      Μπήκα μέσα στο Google-PLay-Store και απεγκατέστησα την Google εφαρμογή Φωνητικής πληκτρολόγησης και αμέσως μετά την ξανά-εγκατέστησα, και όταν πήγα στις ρυθμίσεις φωνής της Φωνητικής πληκτρολόγησης , επιτέλους φάνηκαν και τα ελληνικά και τα τσέκαρα μαζί με τα αγγλικά(us) και όλα καλά.

Υ.Γ. Δεν πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο που άπεγκατέστησα και το Swiftkey πληκτρολόγιο. Μας χρειάζεται όμως να υπάρχει εγκατεστημένο το Swiftkey , διότι έχει το (πλήκτρο-μικρόφωνο) για να ενεργοποιούμε την Φωνητική πληκτρολόγηση άμεσα.

Και πάλι ευχαριστώ.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην geo221 ().

• Διαφήμιση
    • Θέλει επανεγκατάσταση μάλλον γιατί μόλις προχτες έγινε η προσθήκη των ελληνικών αν δεν κάνω λάθος.

• Ο/H centris έγραψε:

Εμένα γιατί δεν μου βγάζει επιλογή ελληνικά;

Αν εγκατεστησες μόλις χτες (ας πούμε) το Google now πηγαίνεις Ρυθμίσεις-Γλώσσα και Εισαγωγή-Φωνητική πληκτρολόγηση Google (πατάς στο βελάκι μέσα στο πλαίσιο δεξιά) και μετά πάνω πάνω ανοίγει τις γλώσσες και επιλέγεις Ελληνικά.(κάτω από τα Τουρκικα).
      Αν δεν βλέπεις Ελληνικά απεγκατέστησε και στήσε ξανά το Google now.
    • Σωστά έτσι μου έβγαλε και μένα τα ελληνικά. Να ρωτήσω κάτι άλλο ρε παίδες; Μήνυμα πως του υπαγορεύουμε να γράψει; Ποιες εντολές λέμε. Εγώ στη φωνητική καθοδήγηση όταν μπω αν πω τη λέξη "μηνύματα" μου κάνει αναζήτηση στο google! χαχα! Τι πρέπει να κάνω;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixalis_kr έγραψε:

Σωστά έτσι μου έβγαλε και μένα τα ελληνικά. Να ρωτήσω κάτι άλλο ρε παίδες; Μήνυμα πως του υπαγορεύουμε να γράψει; Ποιες εντολές λέμε. Εγώ στη φωνητική καθοδήγηση όταν μπω αν πω τη λέξη "μηνύματα" μου κάνει αναζήτηση στο google! χαχα! Τι πρέπει να κάνω;

Έτσι έκανα και γω στην αρχή.Μετά όμως μπήκα στα μηνύματα πάτησα νέο μήνυμα και εκεί μόλις άνοιξε το πληκτρολόγιο για να γράψω πάνω πάνω είχε το μικρόφωνο.Είναι τρομερό να του υπαγορεύεις μήνυμα και αυτό να γράφει.Και με επιτυχία 100%.Επίσης για να γράψω χρειάζεται σύνδεση στο internet.
    • Η εφαρμογή δεν εκτελεί ακόμα εντολές στα ελληνικά. Μόνο στα αγγλικά.

• Και σε εμένα δεν εμφανίζει την Ελληνική γλώσσα
      Xiaomi Mi5 64gb Prime
      Xiaomi Redmi Note 4 Pro
    • Ρε παιδια να ρωτήσω κάτι?
      Σε τι συσκευές έχετε βάλει το Google now και σας τρέχει κανονικά γιατί έχω ενα mi2s και έχω κάνει ότι έχει γραφτεί στο forum μέχρι στιγμής και δεν έχω δει φως....
      ΑΑν έχει βγάλει κάνεις άκρη ας μας φωτίσει και εμάς!
    • Διαφήμιση
    • Εμένα στο mi2s δεν μου έχει εμφανίσει τα ελληνικά στις ρυθμίσεις, ενώ στο nexus 7 έχει εμφανίσει κανονικά τα ελληνικά και δουλεύει τέλεια.
      Άρα μάλλον έχει να κάνει με την έκδοση Android που έχει πάνω η συσκευή...