Αντε να δούμε πότε θα βγει stable έκδοση 4.4Κιτ-κατ να ξεμπερδευουμε και εμείς....!!!
Φωνητική αναζήτηση Google πλέον και στα Ελληνικά στις συσκευές ANDROID και iPhone.
-
-
Στο hongmi 1s ούτε εγώ κατάφερα να βγάλω άκρη. Πάντως σ'ενα ανώνυμο κινέζικο ταμπλετ με Android 4.1.1 που έχω, τα ελληνικά λειτούργησαν μια χαρά, οπότε αμφιβάλλω ότι φταίει η έκδοση του λειτουργικού.Όταν ήμουν μαθητής άκουγα τη δασκάλα μου να λέει:
"Να προσέχετε τα κόμματα! Ένα λάθος κόμμα, μπορεί να σας χαλάσει τελείως τη σύνταξη."
Έπρεπε να περάσουν εξήντα χρόνια για να καταλάβω τι εννοούσε... -
η @@κια ειναι οτι βαζει τονους!!! Λειτουργει μια χαρα στο mi4 το προβλημα ειναι οτι στην αναζητηση των επαφων βαζει τονους στα ονοματα οποτε στον τηλεφωνικο καταλογο δεν βρήσκει τον Γιώργο αν τον εχεις γράψει Γιωργο (βλακεια γιατι θα ηταν πολυ ωραιο να σου βρισκει τα ονοματα καθως οδηγεις...) Κατα τ'αλλα εχουν κανει πολυ καλη δουλεια σχεδον ολες τις λεξεις τις βρήκε....
-
Εντάξει, μην είμαστε υπερβολικοί. Είναι λάθος που γράφει σωστά ελληνικά;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Δεν υπάρχουν ακόμα εντολές στα ελληνικά, μόνο στα αγγλικά. Αναμένουμε την επόμενη αναβάθμιση ελπίζω όχι μετα απο 2 χρόνια. Και την δυνατότητα of line ελληνικής υπαγόρευσης.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ουσιαστικα σου ψαχνει τη λεξη που του λες παντου, αρχικα στο web και μετα ψαχνει σε app και τελος στις επαφες σου
Οποτε το μονο που εχεις να κανεις μετα ειναι να πατησεις στην επαφη και να παρεις τηλεφωνο (που οταν οδηγεις το προβλημα ειναι να βρεις τον αλλο το να τον πατησεις απλα ειναι....) Αυτο που δεν καταφερα να κανω ειναι να αποκλεισω ολα τα αλλα και να του πω να ψαχνει μονο στις επαφες μου...
Κατα τ αλλα ειναι πολυ καλο! -
κάτω επιλέγω τηλέφωνο
πατάω το μικρόφωνο και λέω μια επαφή μου
σπίτι
και μου βγάζει από τις επαφές μου ότι έχει σχέση με σπίτι
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Οδηγίες εγκατάστασης και χρησιμοποίησης μπορείτε να βρείτε εδώ "Οδηγός Ελληνικής Φωνητικής Αναζήτησης στη Google (Google Search)""Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
-
Καλησπέρα μηπως μπορειτε να βοηθησετε; Εγκατεστησα το προγραμμα και μου οταν μου λεει μιληστε , και λεω κατι δεν το γραφει ..εννοειται οτι εχω επιλεξει ελληνικα , εχω το redmi1s , στης γυναικας μου το galaxy express λειτουργησε κανονικα.
-
Ο/H tora33 έγραψε:
κάτω επιλέγω τηλέφωνο
πατάω το μικρόφωνο και λέω μια επαφή μου
σπίτι
και μου βγάζει από τις επαφές μου ότι έχει σχέση με σπίτι
ΔΕΝ υπάρχει κάτι να διαλέξω ανάμεσα στο τηλέφωνο η web
απο ποιο μικρόφωνο (app)δίνεις την εντολήXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H dajannis έγραψε:
ΔΕΝ υπάρχει κάτι να διαλέξω ανάμεσα στο τηλέφωνο η web
απο ποιο μικρόφωνο (app)δίνεις την εντολή
θέλω να πάρω σε μια επαφή τηλέφωνο , "σπίτι" ,
λέω σπίτι , πατώντας πάνω δεξιά το μικρόφωνο
μπαίνει στο ίντερνετ και ψάχνει σπίτια
πατάω κάτω δεξιά το τηλέφωνο , και έχω τις επαφές "σπίτι"
(δεν δουλεύει σωστά η εφαρμογή στα Ελληνικά , οι επαφές πρέπει να είναι ίσως με μικρά γράμματα , όχι κεφαλαία ,
δεν την χρησιμοποιώ ακόμη την εφαρμογή , στην επόμενη αναβάθμιση )
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0