Διαφήμιση

αποριες για το mi3

• αποριες για το mi3

παιδια καλησπερα!ειναι πιθανο μετα απο την αναβαθμιση σε 4.9.26 αφου πρωτα περασα την 4.18.22 να χαθει το ρουτ και αν ναι τι θα κανω για να το επαναφερω?επισης πως μπορω να ταξινομησω αλφαβητικα τις εφαρμογες και κατι τελευταιο οταν παταω το πληκτρο και μου δειχνει τις ενεργες εφαρμογες γινεται να τς κανει μικρογραφια οπως πχ sta samsung,lg κλπ!mp3 για ήχο κλήσης γιατί δεν μπορω να βάλω? !ευχαριστω εκ των προτρτων γισ τις απαντησεις σας!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην alonso_7 ().

• Ο/H alonso_7 έγραψε:

παιδια καλησπερα!ειναι πιθανο μετα απο την αναβαθμιση σε 4.9.26 αφου πρωτα περασα την 4.18.22 να χαθει το ρουτ και αν ναι τι θα κανω για να το επαναφερω?επισης πως μπορω να ταξινομησω αλφαβητικα τις εφαρμογες και κατι τελευταιο οταν παταω το πληκτρο και μου δειχνει τις ενεργες εφαρμογες γινεται να τς κανει μικρογραφια οπως πχ sta samsung,lg κλπ!mp3 για ήχο κλήσης γιατί δεν μπορω να βάλω? !ευχαριστω εκ των προτρτων γισ τις απαντησεις σας!

mi3w
      η v6 Ελληνική είναι αυτόματα root
      αν θέλεις μπορείς να το ελέγχεις
      play.google.com/store/apps/det…m.chaoandroid.checkrooted

πατάς το αριστερό κάτω κουμπί αφής του κινητού
      ακουμπάς δύο δάχτυλα στην οθόνη και τα φέρνεις κοντά η τα απομακρύνεις (όπως κάνεις zoom σε μια φωτογραφία)
      Images
      • 2.png

262,66 kB, 1.080×1.920, viewed 145 times
      • 1.png

516,82 kB, 1.080×1.920, viewed 126 times
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Καλημερα!Το root το έφτιαξα φλασαροντας το su-update απο recovery και έχω κανονικά superuser!θα μπορω να παιρνω ota updates αυτο δεν χαλασε ετσι?ήχο κλήσης σε mp3 ,πως μπορω να βάλω και επίσης πως ταξινομω αλφαβητικά τις εφαρμογές εκτός απο τον να φτιαξω φακελους!
    • Διαφήμιση
    • το ειχα ελεγξει με την εφαρμογη που μου ειπες φιλε μου και μου ελεγε οτι δεν ηταν οκ και το εφτιαξα με το supersu flash via recovery και ολα καλα τωρα!Ελπιζω να εχω μονο οτα updates και να μην χαλασα κατι και αναγκαζομαι να τα βαζω χειροκινητα,βρηκα και το θεμα με το mp3 αλλα το μονο που δεν εχω καταφερει ειναι να βαλω τις εφαρμογες σε μια αλφαβητικη σειρα!Εχεις κατι να μου προτεινεις?κατα τα αλλα ολα power με την v6!
    • Ο/H alonso_7 έγραψε:

1. Καλημερα!Το root το έφτιαξα φλασαροντας το su-update απο recovery και έχω κανονικά superuser!
      2. θα μπορω να παιρνω ota updates αυτο δεν χαλασε ετσι? 3. ήχο κλήσης σε mp3 ,4. πως μπορω να βάλω και επίσης πως ταξινομω αλφαβητικά τις εφαρμογές εκτός απο τον να φτιαξω φακελους!

1. Καλησπέρα , για το mi3 δεν χρειάζεται (αφού έτσι είσαι root O.K.)
      2. ναι , το καλύτερο όμως είναι : κατεβάζεις όλη την rom , την τοποθετείς στο κινητό και φλασάρεις με την "Αναβάθμιση"
      3. το κάνω με το πρόγραμμα για sms , π.χ. το handset sms , η το go sms η κάποιο άλλο πρόγραμμα για για sms
      ρυθμίσεις/
      Ηχος/
      Ηχος κλήσης/
      επιλέγω χαμηλά το Άλλα/
      handset sms//
      Music/
      επιλέγω το mp3
      4. δεν ξέρω αν γίνεται ,
      (off topic : , αν είναι τα εικονίδια διάσπαρτα ,στην επιφάνεια εργασίας , κουνάω το κινητό και μεταφέρονται στο επάνω μέρος , το ένα δίπλα στο άλλο , κάνω :
      πατάω παρατεταμένα το αριστερά κουμπί αφής του κινητού
      και μετά κουνάμε το κινητό ,
      όλα τα εικονίδια θα πάνε ψηλά και με την σειρά , όχι αλφαβητικά όμως)

• Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φιλέ μου!στις επόμενες εκδόσεις λες να υπάρχει η περίπτωση να ταξινομούνται οι εφαρμογές?εσείς που φτιαχνετε την ελληνική υπάρχει περιπτωση με ενα script να γίνει αυτό ή ζητάω παρα πολλά?anyway σε γενικές γραμμές πολύ καλη δουλεια και συνεχίστε αυτήν την προσπάθεια που κάνετε!
    • Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να ελευθερώσω την εσωτερική μνήμη του mi3w, μου γράφει πως έχει εξαντληθεί ?
      και επίσης πως μπορώ να πάρω backup εχω την GTV-4.10.5
      Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H recep έγραψε:

Ερώτηση 1: πριν κάνω την αναβάθμιση, έκανα backup μέσω recovery, και δε μπορώ να το "δω" μετά την αναβάθμιση.Ερώτηση 2: θέλω να αλλάξω ήχο κλήσης, βάζω το νέο ήχο στο φάκελο μουσική (extention: ogg 7.73kb), αλλά δε μπορώ να το βρω μετά...
      1. όταν την χρειασθείς , με τον ίδιο τρόπο , κάνεις restore2. αποριες για το mi3 το 3.

Επιλέγω τη διαδρομή αυτή και φθάνω στο browse, επιλέγω music και δυστυχώς δε βλέπει τα αρχεία *.ogg που αντέγραψα εκεί :( παρά μόνο τα 10 άλλα τραγούδια.
      mipad, mi2, mi3, mi5 pro ceramic, mi mix exclusive
    • Ο/H recep έγραψε:

Επιλέγω τη διαδρομή αυτή και φθάνω στο browse, επιλέγω music και δυστυχώς δε βλέπει τα αρχεία *.ogg που αντέγραψα εκεί παρά μόνο τα 10 άλλα τραγούδια.

στην v5 γινόταν
      στην 6 επιλέγω το handcent sms (η οποιοδήποτε άλλο π.χ. go sms αν έχουμε (δεν χρησιμοποιώ της miui για τα sms μου)
      play.google.com/store/apps/det…om.handcent.nextsms&hl=el

• Ο/H recep έγραψε:

Επιλέγω τη διαδρομή αυτή και φθάνω στο browse, επιλέγω music και δυστυχώς δε βλέπει τα αρχεία *.ogg που αντέγραψα εκεί :( παρά μόνο τα 10 άλλα τραγούδια.

Πήγαινε στη Μουσική => Ρυθμίσεις και απενεργοποίησε το Φίλτρο ανά μέγεθος.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H recep έγραψε:

Πήγαινε στη Μουσική => Ρυθμίσεις και απενεργοποίησε το Φίλτρο ανά μέγεθος.

Θα σκάσω!!!, πώς επιλέγω ρυθμίσεις / φίλτρο μουσικής???
    • Διαφήμιση
    • Δε γίνετε προς το παρόν τελικά να προστεθεί ringtone κάτω των 100kb...

User Guide on how to change your ringtone in MIUI V6 - MIUI General - MIUI Official Forum