Διαφήμιση

αποριες για το mi3

• θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασα,να του κανω format
      (δηλαδή χωρίς τις εφαρμογές, τις επαφές , τις ρυθμίσεις κ.λ.π. που έχω κάνει εγώ.)
      εαν απο το recovery κανω τα wipe data/factory reset και wipe cache partition και περάσω ξανά την rom θα σβηστούν όλα?
      οι φάκελοι που δημιουργουνται από τις εφαρμογές ,η μουσική και οι λογαριασμοί θα σβηστούν?
      η μηπως γινεται με αλο τροπο?
    • Ο/H gio έγραψε:

θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασα,να του κανω format
      (δηλαδή χωρίς τις εφαρμογές, τις επαφές , τις ρυθμίσεις κ.λ.π. που έχω κάνει εγώ.)
      εαν απο το recovery κανω τα wipe data/factory reset και wipe cache partition και περάσω ξανά την rom θα σβηστούν όλα?
      οι φάκελοι που δημιουργουνται από τις εφαρμογές ,η μουσική και οι λογαριασμοί θα σβηστούν?
      η μηπως γινεται με αλο τροπο?

εργοστασιακές ρυθμίσεις , και επιλέγεις διαγραφή εφαρμογών και εσωτερικού χώρου
      το ίδιο και απο recovery
      θα μείνει όμως η τελευταία rom που έβαλες
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ok ευχαριστω θα το δοκιμασω ,αν και νομιζω οτι η μουσική που έχω περάσει και οι φάκελοι που δημιουργούνται με τις εφαρμογές μένουν...
      Δεν με πειράζει για την rom
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gio έγραψε:

αν και νομιζω οτι η μουσική που έχω περάσει και οι φάκελοι που δημιουργούνται με τις εφαρμογές μένουν

δεν θα μείνει τίποτα δικό σου ,ούτε καν ο φάκελος bluetooth , αυτός θα δημιουργηθεί όταν πάρεις κάτι με bluetooth
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )