Διαφήμιση

εντυπωσεις απο την BETA 4.9.26 KIT KAT στο Mi2S

• εντυπωσεις απο την BETA 4.9.26 KIT KAT στο Mi2S

καλημερα σε ολους
      χθες περασα την ΚΙΤ ΚΑΤ συμφωνα με την διαδικασια που μας εδωσε ο MIUI ART.H ROM λειτουργει κανονικα,μαλιστα χρησιμοποιησα και θεματα της V5 ως lockscreen χωρις προβλημα.
      Δυο-τρια προβληματακια εχω δει ως τωρα,
      1)δεν λειτουργει η εφαρμογη του e-mail,κανει fc.(δεν μου δινει επιλογη καθαρισμου δεδομενων στην εφαρμογη.)
      2)δεν βρισκω στις ρυθμισεις την επιλογη που ειχαμε στην V5 να εμφανιζονται τα κομματια μικρου μεγεθους στην μουσικη.
      3)ενω εχω απενεργοποιημενο τον συγχρονισμο,καποιες στιγμες βλεπω στην notification bar το σηματακι του και πρεπει να παω στις ρυθμίσεις και να πατήσω το εικονίδιο κάτω κάτω που λεει συγχρονισμός τωρα,για να σταματήσει.
      θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα ακόμα μια φορά για την δουλεια που μας προσφέρουν.
      Images
      • Screenshot_2014-10-05-09-08-54[1].png

82,77 kB, 720×1.280, viewed 221 times
      • Screenshot_2014-10-05-09-06-36[1].png

59,59 kB, 720×1.280, viewed 217 times
      • Screenshot_2014-10-05-08-59-34[1].png

87,26 kB, 720×1.280, viewed 230 times
    • wankel καλησπέρα....με την v6 διορθώθηκε καθόλου η κάμερα ή μπα?

έχω και μια δεύτερη ερώτηση και όποιος άλλος ξέρει είναι ευπρόσδετκος να μου απαντήσει..όταν κρατάω κάθετα το κινιτό και τραβάω βίντεο ανεβάζοντας το μετά στο youtube μου το δείχνει είτε ανάποδα είτε με μισή οθόνη με μαύρα πλαίσια...όταν το κρατάω οριζόντια το κινιτό,το βίντεο δείχνει κανονικότατα...έχει κανεις καμία λύση?
    • Διαφήμιση
    • καλημερα
      Η καμερα εχει καποιες αλλαγες στην λειτουργια της εφαρμογης και μου φαινεται λιγο καλυτερη.
      η μπαταρια δε,εχει ελαφρως μεγαλυτερη καταναλωση αλλα παρατηρησα οτι εκει που με 8-10 εφαρμογες ετρεχαν απο πισω στην v5 ειχα ελευθερα γυρω στα 500mb,τωρα εχω 750.
      αυτο που παρατηρω τις τελευταιες μερες ειναι οτι καποιες εφαρμογες κανουν minimize,οχι fc.