Η 4.9.26 παιδιά είναι prerooted?βασίζεται σε miui v6?το περιμενω πως και πως και ψαχνομαι
Πήρα το Mi-3W και τώρα τί κάνω ?
-
-
είναι και είναι..
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Και κάτι ακόμα έχει και recovery και Google apps?
-
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Ok οπότε μόλις έρθει φλασαρω!μπορώ να το κάνω με τον πρώτο τρόπο γιατί μου φαίνεται ο πιο εύκολος?Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ για τις Απαντήσεις και την προσπάθεια που κάνετε σε αυτή την κοινότητα!
-
Ο/H alonso_7 έγραψε:
Ok οπότε μόλις έρθει φλασαρω!μπορώ να το κάνω με τον πρώτο τρόπο γιατί μου φαίνεται ο πιο εύκολος?Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ για τις Απαντήσεις και την προσπάθεια που κάνετε σε αυτή την κοινότητα!
θα έλθει με mi recovery , οπότε με τον δεύτερο τρόπο θα βάλεις την Ελληνική
την επόμενη με τον πρώτο τρόπο με το εικονίδιο (πρόγραμμα) , "Αναβάθμιση" στην επιφάνεια εργασίας στο κινητό σου
η με τον πρώτο τρόπο με σωστό recovery της Ελληνικής , χωρίς μετονομασία της rom κ.λ.π.
καλωσόρισες
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Ο/H alonso_7 έγραψε:
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα περάσω μέσω recovery με όλα τα wipes την 4.9.26
και από εκεί και πέρα δεν θα παίρνω αυτόματα αναβάθμιση μέσω ota?
ναι , μόλις το πάρεις θα σου πούμε ακριβώς τι θα κάνεις
η Ελληνική rom υποστηρίζει ota updater
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μήπως μπορείς να μου δώσεις ένα link με τις οδηγίες του δεύτερου οδηγού και θα τις ακολουθήσω κατά γράμμα οπότε Μην ανησυχείς με custom Rom και flasharismata παλεύω συνέχεια τα τελευταια Χρόνια όντας κάτοχος note 2 και LG g2 απλά είναι η Πρώτη φορά που βάζω miui και μου φαίνεται εντυπωσιακά εύκολος ο τρόπος εγκατάστασης της!
-
Ο/H alonso_7 έγραψε:
Μήπως μπορείς να μου δώσεις ένα link με τις οδηγίες του δεύτερου οδηγού και θα τις ακολουθήσω κατά γράμμα οπότε Μην ανησυχείς με custom Rom και flasharismata παλεύω συνέχεια τα τελευταια Χρόνια όντας κάτοχος note 2 και LG g2 απλά είναι η Πρώτη φορά που βάζω miui και μου φαίνεται εντυπωσιακά εύκολος ο τρόπος εγκατάστασης της!
ρίξε μια ματιά εδώ , θα κατεβάσεις την Ελληνική rom που θέλεις , είναι παλιό ποστ
Να αγοράσω το Mi3 ;( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Ναι.
Παρέλαβε πρώτα για να δούμε αν θα έχει updater, και μετά θα δούμε με ποιο τρόπο θα κάνεις το φλασάρισμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0