Unbrick Redmi Note ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
-
-
Η 3G είναι. Model: HM NOTE 1W
-
-
Τα ίδια... BROM ERROR: S_CHIP_TYPE_NOT_MATCH (3168)
-
Από πού πήρες την συσκευή ?
Δώσε μας και κανένα CPU-Z και online Validation....
=> Οδηγός για την αναγνώριση τις FAKE Mtk συσκευές με το cpu-z online validation και το MTK Droid Tools
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δώσε μας και κανένα CPU-Z και online Validation....
Η συσκευή δεν ανταποκρύνετε οπότε δεν παίζει CPU-Z. Την αγόρασα απο ebay και ειδού κάποια χαραικτιριστικά:
Unlocked Xiaomi Redmi Note 13MP 5 MP HD OCTA Core 8GB Dual Sim 3G Mobile Phone | eBay
Αυτό ακριβός αγόρασα. Τώρα που το έψαξά παραπάνω, είμαι σύγουρος ότι η συσκευή είναι fake dash
Υπάρχουν ελπίδες?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην stifado ().
-
Ο/H stifado έγραψε:
Αυτό ακριβός αγόρασα. Τώρα που το έψαξά παραπάνω, είμαι σύγουρος ότι η συσκευή είναι fake
Υπάρχουν ελπίδες?
Αν έχεις ακόμη διαθέσιμο χρόνο και πλήρωσες μέσω Paypal, τότε μπορείς να διεκδικήσεις να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. -
Ο/H stifado έγραψε:
Τόσες ώρες παλέυω με ένα κάρο images χωρίς αποτέλεσμα. Το SP Flash Tool μου βγάζει error: BROM ERROR: S_CHIP_TYPE_NOT_MATCH (3168)
Μήπως ολόκληρο το μύνημα λάθους είναι αυτό??
BROM ERROR : S_CHIP_TYPE_NOT_MATCH (3168)[H/W] Target baseband chip is inconsistent with scatter files!
Αυτό σημαίνει ότι επιλέγεις λάθος scatter file για το hardware που έχεις. Ξαναδοκίμασε... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
το μυρίστηκες ...........(γάτα ήθελα να βάλω , αλλά δεν έχουμε)
Ο/H stifado έγραψε:
Τώρα που το έψαξά παραπάνω, είμαι σύγουρος ότι η συσκευή είναι fake
@stifado , στις fake συσκευές , δεν ισχύουν τα της Xiaomi ,
αν δεν μπορέσεις να την επιστρέψεις , θα το ψάξουμε ,
ρώτησε τον πωλητή , θα ξέρει ποια rom φοράει και πως μπαίνει η εργοστασιακή , είδα ότι είναι Snapdragon , άρα με FastBoot , η διαδικασία θα είναι η ίδια( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Μήπως ολόκληρο το μύνημα λάθους είναι αυτό??
BROM ERROR : S_CHIP_TYPE_NOT_MATCH (3168)[H/W] Target baseband chip is inconsistent with scatter files!
Όχι δεν γράφει τίποτα παραπάνω. Μόνο BROM ERROR : S_CHIP_TYPE_NOT_MATCH (3168)
Προφανώς δεν κάνει το rom γιατί είναι fake η συσκευή. Εξ αρχής δεν έπαιρνε τα roms για το note και έτσι κατάφερα να το brickαρο!
Ο/H tora33 έγραψε:
ρώτησε τον πωλητή , θα ξέρει ποια rom φοράει και πως μπαίνει η εργοστασιακή , είδα ότι είναι Snapdragon , άρα με FastBoot , η διαδικασία θα είναι η ίδια
Έστειλα το πρωί στον πωλητή να μου πει που θα βρω την rom για να το φτιάξω αλλά περιμένω απάντηση. Ελπίζω να απαντήσει σύντομα!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη σαςΌταν το φτιάξω κερνάω μπύρες beer
-
Ο/H stifado έγραψε:
Έστειλα το πρωί στον πωλητή να μου πει που θα βρω την rom για να το φτιάξω αλλά περιμένω απάντηση. Ελπίζω να απαντήσει σύντομα!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη σας Όταν το φτιάξω κερνάω μπύρες
Αύριο Σάββατο..... , ελπίζω να απαντήσει( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Καλησπέρα ύστερα από το τελευταίο update της ρομ αντιμετώπισα πολλά προβλήματα κ αποφάσισα να κάνω fastboot γτ το κινητό έκανε κάτι "τρελά". Πολύ πιθανόν λόγω μη γνώσης της διαδικασίας έχω κολλήσει- έχει κολλήσει το κινητό εδώ κ 3 μέρες κ το μόνο που δείχνει είναι η εικόνα fastboot η οποία δεν κλίνει με τίποτα παρά μόνο όταν βγάζω την μπαταρία. Έχω ανατρέξει σ όλα τα φόρουμ εξωτερικού κ στην διαδικασία που αναφέρεται κ εδώ Bήμα προς βήμα η διαδικασία του Unbrick για το RedMi Note WCDMA και το κινητό δεν επανέρχεται με τπτ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα