Redmi note 4g Αισθητηρας φωτος
-
-
xiaomi.eu_multi_dior_6.0.0_v5-4.4.zip αυτην συγνωμη
-
Ο/H svp έγραψε:
μπράβο , με τον ίδιο τρόπο βάζουμε όλα τα αρχεία .zip , όπως και τη rom , π.χ. την Ελληνική
Αν κάποτε βάλεις την Ελληνική , δεν θα χρειασθεί να μετονομάζεις το .zip
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H svp έγραψε:
κατεβαζω τωρα απευθειας στο κινητο να δουμε..
σου είπα να την κατεβάσεις στο κινητό (δεν είναι το σωστό , ίσως να μην κατέβει σωστά) , γιατί είπες δεν μπορείς να συνδέσεις το κινητό με το κομπιούτερ λόγω ubuntu
Οσον αφορά τους usb drivers ανάλογα με την έκδοση ubuntu Υπάρχει πληθώρα οδηγιών αν ψάξεις στο google
π.χ.
Using Hardware Devices | Android Developers Πάς στην περίπτωση 3 υποπερίπτωση Ubuntu
Είναι σημαντικό να ψάξεις για την σωστή έκδοση ubuntu. -
ευχαριστω και εσενα #bodai θα το δοκιμασω
-
Ο/H svp έγραψε:
ευχαριστω και εσενα #bodai θα το δοκιμασω
Οι πληροφορίες είναι για να μην σου σταθεί εμπόδιο το ubuntu... -
ολα φαινονται καλα προς το παρον..το προβλημα με τον proximity sensor ( αισθητηρα φωτος) φαινεται να λυθηκε , το προβλημα με το ξυπνητηρι και την μπαρα αναζητησης,μονο ο δορυφορος δεν φαινεται να δουλευει
-
Περασες την νεα ρομ και λυθηκε το θεμα με τον proximity??? Εγω που εχω περασει την ελληνικη ρομ παλι τα ιδια...
-
και εμενα ....δυστηχως νομισα πως λυθηκε αλλα ηταν προσωρινο...
-
Εχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα είναι μόνο στις εισερχόμενες κλήσεις και όχι στις εξερχόμενες. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε οι υπόλοιποι που έχετε το ίδιο πρόβλημα???
-
Καλησπερα νομιζω οτι βρηκα λυση στο προβλημα του proximity sensor.
1) Κανουμε κληση τον εξης αριθμο : *#*#64663#*#*
2) Μας βγαζει ενα αριθμημενο μενου στα Κινεζικα
3) Παταμε στο νουμερο 7
4) Παταμε ενα παραθυρακι στο κεντρο της οθονης χωρις ομως προηγουμενως να υπαρχει καποιο αντικειμενο π.χ το χερι μας επανω στους αισθητηρες
5) Μας βγαζει ενα νουμερο και παταμε το Δεξιο παραθυρο στο κατω μερος για επιβεβαιωση
6) Παταμε το home button και τελειωσαμε με το καλιμπραρισμα του αισθητηρα
Καλη επιτυχια σε εμενα δουλεψε ελπιζω να βοηθησα -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0