Διαφήμιση

Redmi Note 4G LTE vs Redmi Note MTK6592

• Redmi Note 4G LTE vs Redmi Note MTK6592

Kαλώς σας βρήκα παίδες κ συγχαρητηρια για την δουλειά που κάνετε!!
      Εδώ κ αρκετό καιρό ψάχνω να αλλάξω την μπακατέλα μου :whistling: γιατί δεν πάει άλλο κ κατέληξα διαβάζοντας εδώ κ εκεί να προχωρήσω στην αγορά
      κινέζικου κινητού!Παρόλα αυτά όχι οποιουδήποτε κινέζικου παρα μόνο Χiaomi κ ένας λόγος είναι η υποστήριξη την οποία παρέχεται εσείς κ μπράβο σας!
      Ζαχαρώνω το Mi3 αλλά σκέφτομαι κ το οικονομικό γι αυτό κ κοιτάω πιο οικονομικές λύσεις όπως το Redmi Note.Η απορία μου είναι ποιες είναι οι διαφορές
      ανάμεσα στα 2 κινητά πέρα από το επεξεργαστή κ αν το 4G LTE είναι συμβατό με το 4G εδώ στην Ελλάδα.Γενικά όσοι έχετε την εμπειρία ποιο θα προτείνατε?
      Επίσης οι 5,5 ίντσες είναι πρακτικές ή παραείναι μεγάλο το κινητό??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
    • το Note MTK6592 , έχει 8 πυρήνες , δεν νομίζω στα δύσκολα , να τρέχουν περισσότεροι από 4
      το Note MTK6592 , είναι πιο ακριβό , δεν ξέρω τον λόγο
      το 4G LTE του note , είναι συμβατό στην Ελλάδα (αν είσαι με vodafon και cosmote)
      οι 5,5'' είναι πολλές για καθημερινή χρήση (γούστα)
      το Note MTK6592 , δέχετε 2 κάρτες sim , το 4g μία κάρτα sim
      Card Extend στο Note MTK6592 up to 32GB , στο 4 g up to 64GB
      στο 4g snapdragon ;ίσως να έχει πλεονέκτημα στις αναβαθμισεις σε 4.4
      edit
      παρήγγειλα το note 4G , χωρίς να είμαι σίγουρος ποιο είναι καλύτερο από τα δύο ,
      αν ο επεξεργαστής του 4g
      Snapdragon 400 Processor Specs and Details | Qualcomm
      ήταν καλύτερος , φυσικά και θα προτημούσα το 4g (θα ήταν όμως ακριβότερο από το Mtk) , θα άγγιζε λίγο το mi3w

( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Το redmi note 4 g στο antutu πάνω κάτω βγάζει κοντά στο 20000 το δε redmi 3g φτάνει κοντά στις 30000 η διαφορά αυτή είναι εμφανής στο μέσο χρήστη αντιπροσωπεύει την δύναμη του εκάστοτε τηλεφώνου είναι να 'χαμε να λέγαμε ή τελικά είναι νούμερο το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στους πιο εξειδικευμένους χρήστες που ξεζουμίζουν τα τηλέφωνα ? Οι εκάστοτε επιδόσεις στο antutu αποτελούν κριτήριο αγοράς ?
    • Διαφήμιση
    • @renos4 , αποφάσισες ?

Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου

• Ο/H tora33 έγραψε:

........
      Card Extend στο Note MTK6592 up to 32GB , στο 4 g up to 64GB......

Μια διόρθωση, μόλις έβαλα αυτήν την 64GB MicroSC HC Class 10 και την διαβάζει κανονικά το 3G που έχω εγώ...... 8)
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Up to 32 έβαλες ,
      Αυτό έλειπε να μην έπαιρνε 64ρα

Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου

• Re: Redmi Note 4G LTE vs Redmi Note MTK6592

Update για την κάρτα, στο λινκ που έβαλα πιο πάνω:

Μην την παραγγείλει ακόμα κανείς άλλος, μου κάνει κόλπα, δεν παίζει όλα τα βίντεο που έχω ήδη μέσα και αυτά που κατεβάζω όλα..... περισσότερο σκάλισμα αύριο.....

Προς ενημέρωση.....

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H topmar έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

........
      Card Extend στο Note MTK6592 up to 32GB , στο 4 g up to 64GB......

Μια διόρθωση, μόλις έβαλα αυτήν την 64GB MicroSC HC Class 10 και την διαβάζει κανονικά το 3G που έχω εγώ...... 8)

Πάντως στην ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ της η Xiaomi παρουσιάζει το Redmi Note, με δυνατότητα διαβάσματος μέχρι 32G... Εάν διάβαζε 64G, γιατί να το παρουσίαζε με τα μισά? Κάνει ναζάκια? miffy
    • Ο/H tora33 έγραψε:

το Note MTK6592 , είναι πιο ακριβό , δεν ξέρω τον λόγο

Φαντάζομαι, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως, ότι ο λόγος που είναι πιό ακριβό το 3G, είναι οι δύο μεγάλες και προφανείς διαφορές της 3G έκδοσης, που δεν είναι άλλες, απο τις ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ SIM και τους ΟΚΤΩ ΠΥΡΗΝΕΣ, από όπου προφανώς προέρχεται και η εμφανής και ξεκάθαρη πρωτοπορία στην ταχύτητα για την 3G έκδοση, έναντι της 4G έκδοσης.

.....
    • Ο/H kostas43 έγραψε:

Οι εκάστοτε επιδόσεις στο antutu αποτελούν κριτήριο αγοράς ?

Μου ακούγεται σαν το ίδιο δίλλημα, όπως όταν συγκρίνει κάποιος δύο σχεδόν ίδια αυτοκίνητα. Το ένα δίνει τελική ταχύτητα 180χλμ/ω και το άλλο 195/χλμ/ω...
      Είναι ένα χαρακτηριστικό που εξαιρετικά σπάνια θα χρησιμοποιήσεις στη καθημερινότητα σου, που ωστόσο κάνει μια σημαντική διαφορά... και αναρωτιέσαι ακριβώς το ίδιο: Αποτελεί η τελική ταχύτητα ενός αυτοκινήτου κριτήριο αγοράς του?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Φαντάζομαι, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως, ότι ο λόγος που είναι πιό ακριβό το 3G, είναι οι δύο μεγάλες και προφανείς διαφορές της 3G έκδοσης, που δεν είναι άλλες, απο τις ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ SIM και τους ΟΚΤΩ ΠΥΡΗΝΕΣ, από όπου προφανώς προέρχεται και η εμφανής και ξεκάθαρη πρωτοπορία στην ταχύτητα για την 3G έκδοση, έναντι της 4G έκδοσης.

ναι , τα είπαμε αυτά κι αλλού , χρησιμοποιώ μόνο μια κάρτα και δεν παίζω παιχνίδια (ο καθένας με τις ανάγκες του)
      για παιχνίδια καλύτερο το 3g λένε , αρκεί να μην "σκάσει" η μπαταρία , ζεσταίνετε πάρα πολύ
      γιατί σταμάτησε τους οκτώ πύρινες η xiaomi ?

τα antutu δεν τα εμπιστεύομαι , εκκρεμούν δικαστήρια για τις εταιρείες κινητών που παίζουν με τα σκορ , πειράζοντας την εφαρμογή π.χ. το galaxy
      το 3g , το είπαμε και παλιά , έχει καλύτερα αποτελέσματα στο antutu κατά 40% περίπου

σε καθημερινή χρήση μ ενδιαφέρει πως συμπεριφέρονται (για το 3g υπάρχουν καλά σχόλια , όπως και για το gps)
      χρησιμοποιώντας το 4g , το σίγουρο είναι ότι κλειδώνει δορυφόρους σχεδόν σε 5 δευτερόλεπτα , είναι γρήγορο , wifi , ομιλία , όλα μια χαρά , το ίδιο και για το 3g πιστεύω)
      το 4g έχει τη έκδοση Android 4.4.2 (χωρίς λόγο άφησαν το 3g στην 4.2) ,
      δεν συμπαθώ τους επεξεργαστές mtk (αν και στο 3g είναι από τα καλά mtk)
      για το 4g , τον snapdragon είναι πιο πιθανό να βρεις custom roms aosp based.
      καταλήγω ,
      εκτός από τις 2 κάρτες και την γρηγοράδα στα παιχνίδια που έχει η 3g , κατα τα άλλα ίδια τηλέφωνα είναι , δύσκολα να καταλάβουμε διαφορές σε καθημερινή χρήση
      προτίμησα και πήρα το 4g

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().