Παίδες καλησπέρα, σήμερα μου ήρθε το συγκεκριμένο Bluetooth και το έκανα pair με το mi 3 μου, μια χαρά. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αλλάζει η κινέζα που μου αναγγέλλει την κλήση σε αγγλίδα π.χ. για να καταλάβω ποιος με καλεί. Αλλάζει κάτι τέτοιο, ξέρει κανείς; Επίσης, ένα operation manual στα αγγλικά θα με βόλευε πολύ αν κάποιος έχει. Ευχαριστώ!
Xiaomi MI M7300 Bluetooth
-
-
Υπάααααααααααρχει κανείιιιιιιιιιιιιιιιιιις που έλεγε και ο ΛεΠά χαχαχαχα !
-
Πόσο το πήρες και από πιο μαγαζί;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Σκέφτομαι να το αγοράσω μια από αυτές της μέρες...Official Miui Global Beta Tester
-
Δεν το έχω στα χέρια μου για να το παλεψω... Να δω τις λειτουργίες του...Official Miui Global Beta Tester
Απο το μαγαζί που το αγόρασες δεν υπάρχει support??
-
Έστειλα ερώτηση αλλά κάνει τον ... κινέζο... Με μεγάλη επιτυχία χαχαχα !
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Παίδες καλησπέρα, σήμερα μου ήρθε το συγκεκριμένο Bluetooth και το έκανα pair με το mi 3 μου, μια χαρά. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αλλάζει η κινέζα που μου αναγγέλλει την κλήση σε αγγλίδα π.χ. για να καταλάβω ποιος με καλεί. Αλλάζει κάτι τέτοιο, ξέρει κανείς; Επίσης, ένα operation manual στα αγγλικά θα με βόλευε πολύ αν κάποιος έχει. Ευχαριστώ!
Όταν το πήρα στα χέρια μου πριν κανά τρίμηνο έψαξα και για τα δύο... Η κινέζα δεν αλλάζει. Manual κάπου είχα βρει online, αλλά δεν θυμάμαι που, ωστόσο δεν είχα διαβάσει κάτι ενδιαφέρον... Η ουσία είναι ότι παίζει μια χαρά απο την ημέρα που το έχω... Άσε που συνήθισα και την κινέζα ...幸福和快乐
-
Μήπως ξέρεις αν και πως δουλεύουν οι φωνητικές εντολές κλήσης;
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Μήπως ξέρεις αν και πως δουλεύουν οι φωνητικές εντολές κλήσης;
Όχι, δεν ξέρω... Δεν τις χρησιμοποιώ... vain
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0