Πήρα plantronics, πέταξα αυτή την αηδία και βρήκα την υγειά μου!
Xiaomi MI M7300 Bluetooth
-
-
Επειδή το Alixpress είναι πολύ γνωστό μαγαζί για τις γνήσιες ΡΕΠΛΙΚΕΣ (μαϊμούδες) που πουλάει, θα σου πρότεινα να το διαγράψεις από την λίστα σου, και να βρεις κάποιο καλύτερο μαγαζί.
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Πάντως εγώ έχω βρει τη υγεία μου με αυτή την "αηδία"... beer -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Επειδή το Alixpress είναι πολύ γνωστό μαγαζί για τις γνήσιες ΡΕΠΛΙΚΕΣ (μαϊμούδες) που πουλάει, θα σου πρότεινα να το διαγράψεις από την λίστα σου, και να βρεις κάποιο καλύτερο μαγαζί.
Όντως το Aliexpress είναι γνωστή πλατφόρμα μαϊμουδομάγαζων... Φιλοξενεί πολλούς απατεώνες, αν και τελευταία προσπαθεί φιλότιμα να βελτιωθεί, αλλά ήδη έχει πολύ κακό όνομα και ακόμα περισσότερους δυσαρεστημένους πελάτες... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Pallaros έγραψε:
Πάντως εγώ έχω βρει τη υγεία μου με αυτή την "αηδία"... beer
Γούστα είναι αυτά φίλε μου! -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχεις δίκιο για το aliexpress, ωστόσο αυτό ήταν αυθεντικό αλλά γεμάτο προβλήματα. Δεν ξέρεις πότε είναι ξεφορτιστο, είναι πολύ χαμηλό σε ένταση, σου μιλάει στα κινέζικα, δεν έχει καλή αυτονομία, δεν έχει Voice calling, σε όλα αυτά το plantronics είναι καλύτερο όπως και να το κάνουμε! -
Ο/H Pallaros έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχεις δίκιο για το αliexpress, ωστόσο αυτό ήταν αυθεντικό αλλά γεμάτο προβλήματα. Δεν ξέρεις πότε είναι ξεφορτιστο, είναι πολύ χαμηλό σε ένταση, σου μιλάει στα κινέζικα, δεν έχει καλή αυτονομία, δεν έχει Voice calling, σε όλα αυτά το plantronics είναι καλύτερο όπως και να το κάνουμε!
1. Η ένδειξη για τη μπαταρία του M7300 είναι όπως φαίνεται στη φώτο απο κάτω και εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού, όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με το τηλέφωνο:
2. Η έντασή του είναι ίδια με του τηλεφώνου και εκτός απο τον ενσωματωμένο διακόπτη η ένταση αυξομειώνεται και με το volume up & down του τηλεφώνου.
3. Όντως μιλάει κινέζικα... (είναι για την κινεζική αγορά όμως, οπότε αυτό, αν και ενοχλητικό για εμάς, δεν αποτελεί έκπληξη)
4. Εξαρτάται απο τι εννοείς "καλή αυτονομία". Συνήθως κρατάει 2-3 μέρες, που σημαίνει πολύ περισσότερο απο όσο κρατάει το τηλέφωνο. (συνήθως το έχω συνδεδεμένο περίπου 15 ώρες την ημέρα και κάνω περίπου 30-40 κλήσεις κατά μέσο όρο). Το φορτίζω όποτε το θυμάμαι και φορτίζει με οποιοδήποτε φορτιστή και μάλιστα εξαιρετικά γρήγορα! (συνήθως σε ένα μισάωρο περίπου είναι έτοιμο)
5. Calling voice δεν χρησιμοποιώ... Έτσι κι αλλιώς το "απαγορεύει" το σύγχρονο Savoir Vivre της τεχνολογίας, όταν είσαι σε δημόσιο χώρο (αυτό είναι ένα άλλο θέμα που πρέπει να συζητήσουμε κάποια στιγμή στο φόρουμ).
6. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι το Plantronics είναι πολύ καλύτερο απο το M7300, αλλά τα καλά μοντέλα της Plantronics κοστίζουν περίπου την τριπλάσια, ίσως και τετραπλάσια τιμή του M7300...
Σε κάθε περίπτωση αυτό που μετράει είναι ότι βρήκες τη λύση και βολεύτηκες με το Plantronics, για να κάνεις τη δουλειά σου, χωρίς προβλήματα! -
Ευχαριστώ πολύ για τις τεκμηριωμένες σου απαντήσεις. Το θέμα με την μπαταρία και την ένδειξη στο τηλέφωνο το γνωρίζω. Το led όμως που είναι πάνω στη συσκευή όταν το φορτίζεις είναι μονίμως αναμένο κόκκινο και σε 20 λεπτά σβήνει, ό,τι χρήση και να του είχες κάνει. Μετά από 1 ημέρα αρχίζει η κάτω βόλτα, πέφτει η ένταση στα μισά, κάνει διακοπές ο ήχος και θέλει πάλι φόρτιση. Η αυτονομία του plantronics είναι περίπου μία εβδομάδα εργάσιμη (συνδεδεμένο τουλάχιστον 15 ώρες και μιλάω τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα), απλά επική. Ο ήχος του plantronics είναι 2 φορές πιο δυνατός (έχω και την κουφαμάρα μου και αυτό με βολεύει στο plantronics), καθαρότατος χωρίς διακοπές και "robot voice" σύνδρομα. Ακόμα και στο τέρμα να βάλω την ένταση του 7300 και στη μέση του plantronics παλι πιο δυνατός είναι. Το plantronics έχει παντού ενδείξεις, άλλο χρώμα λαμπάκι για το connectivity, άλλο για μπαταρία, άλλο για settings. Επίσης έχει settings, αλλάζεις γλώσσες, αλλάζεις στα ποσα κλικ θα κάνει redial... Επίσης, ένα ρημάδι manual !! Τι ζητάω ο χρήστης; Δεν έχει ένα manual στα αγγλικά πουθενά !! Δεν τα συγκρίνω καν τα δύο devices. Στο θέμα της τιμής έχεις απόλυτο δίκιο, όχι 4 αλλά 5 φορές πάνω είναι η τιμή αλλά τελικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή ιδίως στην τεχνολογία. Η απογοήτευση ήταν επειδή πήρα το Mi3 και έχω πάθει πλάκα με αυτό το τηλέφωνο σε όρους τιμής/απόδοσης, περίμενα ότι και στο bluetooth η εταιρεία θα κάνει παπάδες ! Αλλά, δυστυχώς, έπεσα έξω... Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου !
-
η εταιρεία δεν έχει βγάλει προϊόν Bluetooth! Προφανώς είναι μαϊμού!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0