Διαφήμιση

Απαντήσεις σε ερωτήσεις

• Απαντήσεις σε ερωτήσεις

Καλησπέρα
      Θέλω να ρωτήσω. Έχω υποβάλλει πολλές φορές κάποιο ερώτημα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση
      Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί ???
      Ευχαριστώ πολύ
      Σπύρος
    • Αγαπητέ Σπύρο,

Από ότι βλέπω η τελευταία ερώτηση που υπέβαλες στο φόρουμ ήταν κάτι μήνες πριν => Mi3 Scanner και έλαβες απαντήσεις.

Δεν βλέπω πουθενά αλλού καμμία ερώτηση που να χρειάζεται απάντηση... :rolleyes:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Καλησπέρα MIUI ART
      Ευχαριστώ κατ αρχήν για την απάντηση
      Προφανώς ή δεν γνωρίζω τον τρόπο επικοινωνίας, ή είναι ασαφής ή δεν έχω πείρα απο blog ή και όλα μαζί
      Θα μου ήταν πάρα πολύ χρήσιμο αν κάποιος μου έλεγε πως. Θα μπορούσα να μάθω πως μπορώ να επικοινωνώ αν και όταν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα?
      Όσο και αν σας φαίνεται απλό πιστέψτε με ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και μάλλον τυχαία έγραψα στο σωστό μέρος όπου και το διαβάσατε.
      Το θέμα της επικοινωνίας μου μαζί σας έχει να κάνει με το παρακάτω ερώτημα
      Απο ΟΤΑ κατεβάζω νέα έκδοση
      Με την ολοκλήρωση μου λέει ότι πάμε για Flash
      Ακολουθώ τις οδηγίες για την Flash αλλά δεν βλέπω αλλαγή στην νέα έκδοση
      Τι πρέπει να κάνω ??
      Θα ήθελα να σας πω ότι αγόρασα το XIAOMI το οποίο μου αρέσει και το συστήνω και σε άλλους
      Μέχρι την στιγμή που οι αναβαθμίσεις γίνονταν ανά εβδομάδα μέσα απο την ίδια την συσκευή προφανώς μέσα απο τους Servers της XIAOMI ήταν όλα καλά Απο την στιγμή που αυτό σταμάτησε και μου στείλατε κάποιο zip άρχισα να ψάχνω πως θα το εγκαταστήσω, τελικά μετά απο πάρα πολύ ψάξιμο κάτι βρήκα στο youtube και τα κατάφερα.
      Τα κατάφερα όπως φαίνετε προσωρινά μέχρι την επόμενη έκδοση όπως σας την περιέγραψα παρά πάνω ..
      Νομίζω ότι είναι σημαντικό να καταλάβετε και εσείς ότι δεν είναι λογικό ή σωστό να πρέπει κάποιος να έχει ειδικές γνώσεις για να μπορεί να κάνει μια αναβάθμιση σε κινητό.
      Αν όμως απαντάτε πως ναι ότι δλδ οι κάτοχοι των ΧΙΑΟΜΙ πρέπει να γνωρίζουν απο προγραμματισμό ή απευθύνετε σε developers μηχανικούς κλπ, τότε θα πρέπει και να ανακοινωθεί επίσημα, προκειμένου να μην βρεθεί κάποιος σαν εμένα κάποια στιγμή σε πολύ δύσκολη θέση.
      Λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι το κινητό είναι για εμένα τουλάχιστον ένα εργαλείο ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΏΤΗΤΑΣ.
      Με τρομάζουν όλα όσα βλέπω μέσα στο blog όροι άγνωστοι που δεν έχει νόημα να αντιγράψω εδώ Ανακοινώσεις και ακύρωσεις όπως κατεβάστε την έκδοση ενώ παράλληλα βλέπεις ότι δεν πρέπει να κατεβάσεις γιατι υπάρχει πρόβλημα με την οθόνη αφής κλπ
      Δεν έχω τις γνώσεις σας κι εσείς δεν έχετε τις δικές μου Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να είμαστε όλοι και γιατροί και προγραμματιστές ή καπετάνιοι.
      Όλα όσα γράφω ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ σε καμία περίπτωση όλα όσα κάνετε εσείς και όλοι οι άλλοι για την υποστήριξη του καταπληκτικού αυτού τηλεφώνου, αλλά θα πρέπει ωρίζω που να τον βρώ να φροντίσετε πάση θυσία να απλοποιήσετε τις διαδικασίες και για τους .. άλλους !!!!
      Τώρα θυμάμαι ότι κάπου διαβασα ότι πρέπει να παρακαλέσω ευγενικά κάποιον κύριο για τα Kernel .... κλπ αλλά δεν γνωρίζω που να τον βρώ Πάτησα πάνω στο κείμενο αλλά τίποτε ...
      Ευγενικά μεν αλλά θα χρησιμοποιήσω την γνωστή έκφραση ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ. Μήν αναγκαστούμε να πετάξουμε τα τηλέφωνα επειδή δεν είχαμε την τύχη ή δεν έτυχε να γίνουμε προγραμματιστές.
      Εσείς καλά κάνετε και το ''ψάχνετε'' καλά κάνετε και θέλετε και μπορείτε να τρέχετε 2 και 100 λειτουργικά ταυτόχρονα και ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!! εξ άλλου με αυτόν τον τρόπο έρχετε και η πρόοδος, αλλά αφήστε να υπάρχουμε κι εμείς.
      Αν σας ενδιαφέρει η διάδοση της συσκευής Φτιάξτε διαδικασίες και για εμάς Αν αυτό δεν το κάνετε κάποια στιγμή πολλοί θα λένε ναι μεν καλό αλλά το άλλαξα γιατό κόλλησα στα kernel στίς flash και διάφορα άλλα
      Δεν νομίζω ότι είναι καλό ή σωστό κάτι τέτοι όύτε πιστεύω ότι αυτός ήταν ο σκοπός της εταιρείας XIAOMI

Με εκτίμηση
      Σπύρος Λαβράνος
    • Διαφήμιση
    • Αγαπητέ μου Σπύρο,

καταλαβαίνω απόλυτα πως δεν έχεις την εμπειρία της χρήσης ενός φόρουμ.
      Πρέπει όμως δυστυχώς να προσαρμοστείς κατά κάποιο τρόπο, και να αποκτήσεις σιγά - σιγά την επειρία χρήσης του.
      Αν πας πάνω δεξιά, θα δεις ένα μικρό παραθυράκι μπου λέει για αναζήτηση...

Αν πας εκεί και ψάξεις για την λέξη Οδηγός, θα σου βγάλει μία λίστα με οδηγούς για το πως κάνουμε Flash την ROM στο Mi-3W και όχι μόνο.

Όπως βλέπεις όλοι οι οδηγοί έχουν το ταμπελάκι
      Οδηγός
      , και με αυτό τον τρόπο βρίσκουμε εύκολα ότι θέλουμε.
      Υπάρχουν πολλά θέματα με οδηγίες που μπορείς να διαβάσεις για την διαδικασία του Flash.
      => xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/
      => xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/

Δεν μπορώ να γίνω ποιό απλός στην περιγραφή, αλλά ελπίζω να κατάλαβες πως το κλειδί είναι να ξέρουμε πως να ψάχνουμε για να βρούμε αυτό που θέλουμε.
      Και φυσικά, όταν δεν το βρούμε, τότε ανοίγουμε ένα καινούργιο θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία, και ρωτάμε τα μέλη αυτής της κοινότητας, για να μας βοηθήσουν.

Για να μην σε ταλαιπωρώ άλλο, ρίξε μία ματιά στον παρακάτω οδηγό.

=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)

Αν έχεις και πάλι κάποια απορία, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε.
      Είμαι σύγουρος πως σιγά - σιγά θα καταλάβεις πως μπορείς να εκμεταλευτείς τα εργαλεία που σου παρέχει ένα forum, για να βρεις ότι ζητάς, και οι επόμενες αναζητήσεις σου θα είναι ακόμη ποιό εύκολες.

Να σου επισημάνω επείσης, πως εάν η συσκευή σου λειτουργεί άψογα και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, δεν είναι απαραίτητο να προβαίνεις στις αναβαθμίσεις τις κάθε εβδομάδας.
      Θα διαβάζεις πρώτα το Changelog(Λιστα Αλλαγών) που προσφέρει η νέα ROM, και αν δεις κάτι που σε ενδιαφέρει, τότε μόνο θα προχωράς στην αναβάθμιση.
      Images
      • search.jpg

49,32 kB, 339×351, viewed 88 times
      • Shearch2.jpg

69,06 kB, 856×284, viewed 158 times
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)