Root σε Note 4G
-
-
Μπράβο σου !
Τα κατάφερες -
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Χωρίς τη βοήθεια σας δε θα τα κατάφερνα.
Έσβησα και τις κινέζικες μουφοεφαρμογές. -
Το αρχείο update μπορώ να το διαγράψω τώρα από το τηλέφωνο;
-
Ο/H dzav έγραψε:
Το αρχείο update μπορώ να το διαγράψω τώρα από το τηλέφωνο;
Ναι μπορείς, αλλά καλό είναι να υπάρχει έστω και μία ROM καβάντζα έτοιμη προς χρήση αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί.
-
Ο/H tora33 έγραψε:
@dzav
πριν βάλεις την Ελληνική , το έκανες root ? η την έβαλες κατευθείαν ?
για να είμαστε σίγουροι αν χρειάζεται σε νέο note , να γίνεται root η όχι( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Όχι δεν έκανα τίποτα άλλο.Πήρα backup έριξα το αρχείο που μου έδειξε ο MIUI_ART στο τηλέφωνο και έκανα update.
Σε 5 λεπτά το πολύ είχε τελειώσει.
Ο φίλος MIUI_ART μου είπε ότι αν το έκανα με το τρόπο που ανέφερα παραπάνω θα ήμουνα και rooted.
-
ναι , τα παρακάτω , ο.κ.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα πάς στο φάκελο Tools(Εργαλεία) και θα βρεις την εφαρμογή Αναβάθμιση(Updater).
Εαν τρέχει χωρίς να σου κλείνει, τότε θα κατεβάσεις την ROM από εδώ => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_dior_Stable15-Hellas-GTV-4.10.10.zip
Θα συνδέσεις την συσκευή στο PC και θα βάλεις την ROM που κατέβασες στην συσκευή σου.
Ακολουθείς τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) και όλα θα πάνε καλά.
Και ROOT θα έχεις και δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο...( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
ναι , τα παρακάτω , ο.κ.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα πάς στο φάκελο Tools(Εργαλεία) και θα βρεις την εφαρμογή Αναβάθμιση(Updater).
Εαν τρέχει χωρίς να σου κλείνει, τότε θα κατεβάσεις την ROM από εδώ => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_dior_Stable15-Hellas-GTV-4.10.10.zip
Θα συνδέσεις την συσκευή στο PC και θα βάλεις την ROM που κατέβασες στην συσκευή σου.
Ακολουθείς τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) και όλα θα πάνε καλά.
Και ROOT θα έχεις και δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο...
Σωστός. -
Ναι μπορείς. Αν και θα έλεγα αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου κράτα το για "παν ενδεχόμενο"...
-
Δε θα το σβήσω, θα το μεταφέρω στη κάρτα.
Έχω κρατήσει και ένα backup καβάτζα. -
Είσαι καλός εσύ .....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0