Ο/H fanat1kos έγραψε:
Γεια σας και από μένα είμαι καινούργιος σε αυτή την κοινότητα και γενικά με τα smartphones δεν ασχολούμουν και είπα να ψάξω και βρήκα το foroum σας ....εν τελεί μην σας ζαλίζω πήρα την απόφαση να παραγγείλω από merimobiles η to2cλέτε ότι θα κάνω καλά τις αποψει σας και ποιος είναι ο κωδικός για το κουπόνι γιατί δεν μου το αναγνωρίζει εάν υπάρχει κάποια συνεργασία!!!!!!!!!!!
Καλώς όρισες "fanat1kos"!
Σου μεταφέρω την απάντηση μου (και κατά συνέπεια το διάλογο) στο "Καφενείο", αφου εκεί που το πόσταρες ήταν off topic (εκτός θέματος)
Λοιπόν αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτό το Post για να ενημερωθείς :
Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Πολλά παιδιά εδώ μέσα έχουμε ψωνίσει απο το Merimobiles χωρίς ποτέ να μας έχει αναφερθεί πρόβλημα αναξιοπιστίας, όσο αφορά την ποιότητα των προϊόντων. Είναι ένα καλό online μαγαζί. Όσο αφορά τα κουπόνια, υπήρξε ένα θεματάκι τελευταία, αλλά σύμφωνα με τον Administator μας, μάλλον θα λυθεί σύντομα εάν δεν λύθηκε ήδη (ρίξε μια ματιά για το θέμα ΕΔΩ)
Όσο για το To2c.com ακόμα δεν έχω εμπειρία.. Έχω παραγγείλει δύο τηλεφωνάκια μαζί με παρελκόμενα τους και κάμποσα έξτρα δωράκια (οι τύποι δίνουν μπόλικα μικρά και χρήσιμα δώρα με κάθε παραγγελία), αλλά ακόμα δεν έχω παραλάβει για να ξέρω πόσο αξιόπιστοι είναι...