Διαφήμιση

Τελωνείο

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H Maronbil έγραψε:

Παιδια ξερει καποιος τι παιζει με το τελωνειο τελευταια... τα τσακώνουν όλα ? Να αναφερω οτι τον τελευταιο μήνα 3 φιλοι πηραν απο Κινα και τσακωσαν και τα 3 δεματα (οχι την ιδια ημερομηνια). Τα γαμ##$%#τικα ηταν 72,71 (κινητα), 50 (ρολοι)... περαστικα. Να αναφερω δε οτι και οι τρεις διαλεξαν EMS για ποιο γρήγορα και εκαναν για να ερθουν πανω απο μήνα.

όλα περνάν από τελωνείο , δειγματοληπτικός ο έλεγχος , τα απλά την γλυτώνουν πιο εύκολα
      με απλό ταχυδρομείο (free shipping) , μόλις μου έδωσαν tracking number , σε 15 μέρες ήταν εδώ (Δευτέρα θα παραλάβω το note 4g)

...τι δειγμα ηταν αυτο ? 3 στα 3....

με το καλο να το παραλαβεις φιλε
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

...τι δειγμα ηταν αυτο ? 3 στα 3....

με το καλο να το παραλαβεις φιλε

τύχης (ας αγοράσουν κανένα λαχείο) , κρίμα στα παιδιά
      το mi3w το πήρα με EMS , κάποτε ο έλεγχος ήταν πιο ελαστικός , τώρα προτιμώ από Σιγκαπούρη απλό ταχυδρομείο
      να είσαι καλά
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • παλιότερα ειχα παραλαβει 3 δεματα από usa με courier μεγάλης αξιας το ένα κοντά στα 500 usd, αν θυμάμαι καλά ηταν με FEDEX και DHL σε 5 με 7 μέρες τα είχα στην πόρτα μου χωρίς τελωνείο η οτιδήποτε άλλο παρατράγουδο

τώρα παραγγελια εκτος EU με γρηγορη αποστολή = τελωνείο
      αν δεν περάσει να παίξει κανένα λαχείο - τζόκερ είναι ποιο πολλές οι πιθανότητες να κερδίσει εκεί
    • Καλησπέρα εγώ παντος έχω πάρει πανω απο 5 κινητά και 4 ταμπλέτες απο AliExpress πάντα με απλό ταχυδρομείο και τίποτα δεν έχει περάσει απο τελωνείο όλα μου παραδόθηκαν στο σπίτι !!!
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Καλησπέρα εγώ παντος έχω πάρει πανω απο 5 κινητά και 4 ταμπλέτες απο AliExpress πάντα με απλό ταχυδρομείο και τίποτα δεν έχει περάσει απο τελωνείο όλα μου παραδόθηκαν στο σπίτι !!!

εννοείς από το ταχυδρομείο τα πήρες
      το κακό με το AliExpress είναι ότι δεν πληρώνεις μέσω paypal , αλλά με πιστωτική η προπληρωμένη κάρτα

• Διαφήμιση
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Καλησπέρα εγώ παντος έχω πάρει πανω απο 5 κινητά και 4 ταμπλέτες απο AliExpress πάντα με απλό ταχυδρομείο και τίποτα δεν έχει περάσει απο τελωνείο όλα μου παραδόθηκαν στο σπίτι !!!

Eπείσης το Aliexpress είναι το N1 σε μαϊμούδες .....
      Πρόσεχε μην κλάψεις τα χρήματά σου...
      Καλύτερα να βρεις τηλέφωνο από την λαϊκή της γειτονιάς σου, παρά από εκεί.
      Όσο για το Paypal στο AliExpress, δεν υπάρχει περίπτωση για Paypal αφού έχει φάει BAN λόγο μαϊμούδων που πουλούσε, χωρίς μάλιστα να δίνει και δώρο καμμία μπανάνα.... rofl
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Και εγώ φίλε έχω κάνει δεκάδες παραλαβές με απλό ταχυδρομείο και ΝΑΙ, ΟΛΕΣ μου παραδώθηκαν στο σπίτι (και όχι απο το ταχυδρομείο Tora33. Μόνο όταν δεν είσαι στο σπίτι σου αφήνουν ειδοποίηση και πας στο ταχυδρομείο να παραλάβεις)
      Αλλά ρε φίλε με το που αναφέρεις "AliExpress" με πιάνει αλλεργία! Οι άνθρωποι είναι πρωταθλητές στην απατεωνιά! Να προσέχεις στο μέλλον με αυτούς...
    • κι εγώ έκανα πολλές αγορές από εκεί ,
      αφήνουν στο σπίτι μόνο τα μικρά δέματα όταν είναι σε μικρό φάκελο
      ο ταχυδρόμος δεν έχει χώρο για μεγαλύτερα δέματα (δικαιολογία του ταχυδρομείου μου)
      κάποιες φορές ήμουν στο σπίτι , και στο γραμματοκιβώτιο είδα ειδοποίηση
      θεωρητικά πρέπει να τα κουβαλάνε , στην πράξει δεν το είδα
      αλλά για να το λένε 2 άτομα , σημαίνει ότι το ταχυδρομείο σας είναι πιο σωστό από το δικό μου

αλλάξαμε σελίδα , μ άρεσε το μεταφέρω

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Eπείσης το Aliexpress είναι το N1 σε μαϊμούδες .....
      Πρόσεχε μην κλάψεις τα χρήματά σου...
      Καλύτερα να βρεις τηλέφωνο από την λαϊκή της γειτονιάς σου, παρά από εκεί.
      Όσο για το Paypal στο AliExpress, δεν υπάρχει περίπτωση για Paypal αφού έχει φάει BAN λόγο μαϊμούδων που πουλούσε, χωρίς μάλιστα να δίνει και δώρο καμμία μπανάνα....

• Ο/H tora33 έγραψε:

κι εγώ έκανα πολλές αγορές από εκεί ,
      αφήνουν στο σπίτι μόνο τα μικρά δέματα όταν είναι σε μικρό φάκελο
      ο ταχυδρόμος δεν έχει χώρο για μεγαλύτερα δέματα (δικαιολογία του ταχυδρομείου μου)
      κάποιες φορές ήμουν στο σπίτι , και στο γραμματοκιβώτιο είδα ειδοποίηση
      θεωρητικά πρέπει να τα κουβαλάνε , στην πράξει δεν το είδα
      αλλά για να το λένε 2 άτομα , σημαίνει ότι το ταχυδρομείο σας είναι πιο σωστό από το δικό μου
      αλλάξαμε σελίδα , μ άρεσε το μεταφέρω

Καιρός να πεις του ταχυδρόμου σου να δουλεύει, όπως ΟΛΟΙ οι ταχυδρόμοι της χώρας! Τι μικρά δέματα και μεγάλα δέματα? Μιλάμε για ΤΗΛΕΦΩΝΑ, όχι για φορτηγά! Εφ'όσον είσαι σπίτι, υπογράφεις και παραλαμβάνεις... αλλιώς παίρνεις την ειδοποίηση και το ID σου, και πας στο ταχυδρομείο την επομένη να παραλάβεις...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

εννοείς από το ταχυδρομείο τα πήρες
      το κακό με το AliExpress είναι ότι δεν πληρώνεις μέσω paypal , αλλά με πιστωτική η προπληρωμένη κάρτα

Να με συγχωρείς αλλά το Escrow του Aliexpress είναι για μένα σαφώς υπέρ του αγοραστή. Γιατί όταν εγώ πρέπει να μπω μέσα και να πιστοποιήσω την παραλαβή για να αποδεσμεύσει την πληρωμή στον έμπορο, έχω περισσότερα "ατού" στα χέρια μου. Τι να το κάνω εγώ το dispute όταν στο ενδιάμεσο ο εμπορος του ebay έχει διαγράψει τον λογαριασμό του???