Διαφήμιση

Τελωνείο

• Απ: Τελωνείο

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Καλησπέρα εγώ παντος έχω πάρει πανω απο 5 κινητά και 4 ταμπλέτες απο AliExpress πάντα με απλό ταχυδρομείο και τίποτα δεν έχει περάσει απο τελωνείο όλα μου παραδόθηκαν στο σπίτι !!!

εννοείς από το ταχυδρομείο τα πήρες
      το κακό με το AliExpress είναι ότι δεν πληρώνεις μέσω paypal , αλλά με πιστωτική η προπληρωμένη κάρτα

Να με συγχωρείς αλλά το Escrow του Aliexpress είναι για μένα σαφώς υπέρ του αγοραστή. Γιατί όταν εγώ πρέπει να μπω μέσα και να πιστοποιήσω την παραλαβή για να αποδεσμεύσει την πληρωμή στον έμπορο, έχω περισσότερα "ατού" στα χέρια μου. Τι να το κάνω εγώ το dispute όταν στο ενδιάμεσο ο εμπορος του ebay έχει διαγράψει τον λογαριασμό του???

Πολύ σωστά! Αυτό μου έχει κάνει και εμένα πολύ θετική εντύπωση...αν δεν επιβεβαιωσεις ότι παρελαβες λεφτά δεν παίρνει ο αποστολέας. Όσο αναφορά τις μαιμουδιες παίζουν πολλές αλλά είναι και στο χέρι σου να τις αποφύγεις. Αν ο άλλος έχει κάνει 1000 αποστολές ένα προϊόν και στα feedback όλοι γράφουν άριστα απλά δεν θα είναι μαϊμού...απλά πράγματα
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Γιατί όταν εγώ πρέπει να μπω μέσα και να πιστοποιήσω την παραλαβή για να αποδεσμεύσει την πληρωμή στον έμπορο, έχω περισσότερα "ατού" στα χέρια μου. Τι να το κάνω εγώ το dispute όταν στο ενδιάμεσο ο εμπορος του ebay έχει διαγράψει τον λογαριασμό του???

Το θέμα δεν είναι αν παρέλαβες, αλλά ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ..
      Για το συσκεκριμένο κατάστημα υπάρχουν αναρίθμητα θύματα που παρέλαβαν τηλέφωνα μαϊμού, και μάλιστα η πολιτική τους είναι να σου προσφέρουν επιπλέον έκπτωση εκ των υστέρων για να κρατήσουν αυτά που παρέλαβαν.

Φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα σε θήκες - προστατευτικές οθόνες κτλ.
      Υπάρχει όμως σοβαρό πρόβλημα σε ηλεκτρονικές συσκευές, που άλλα διαφημίζει, και άλλα παίρνεις στα χέρια σου.

Τεσπά, ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του.
      Εμείς έχουμε όμως υποχρέωση να προειδοποιήσουμε όσους δεν γνωρίζουν το ποιόν του εν λόγο μαγαζιού.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να συμβάλουμε να εξαφανιστούν τα λαμόγια από το προσκήνιο....
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • μέχρι σήμερα έχω κάνει 6 σελίδες αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα με προπληρωμένη κάρτα , αυτό δεν μ αρέσει (το εξηγώ παρα κάτω)
      (το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ένα κινητό που μου ήλθε σε td και όχι w , άλλο πουλούσε , άλλο έστειλε σε 7 άτομα
      (αν το έπαιρνα από τα γνωστά μαγαζιά , θα ερχόταν το σωστό)
      άνοιξα Dispute , , έστειλα το κινητό στον πωλητή , το παρέλαβε και σε 7 μέρες θα πάρω πίσω την αξία του )
      έχασα 2,5 μήνες , για λάθη που γίνονται σε αυτά τα μαγαζιά με πολλούς πωλητές , προτιμώ τα γνωστά μαγαζιά

πως διέρρευσαν κάποτε οι κωδικοί της κάρτας μου δεν ξέρω
      κάποιος αγόρασε τρία παιχνίδια με paypal με τους κωδικούς της κάρτας μου
      ειδοποίησα το paypal και μου είπε εσείς κάνατε τις αγορές ,
      ειδοποίησα την τράπεζα , δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα
      (τους κωδικούς της κάρτας τους ξέρω μόνο εγώ , το paypal και το alliexpress , φυσικά άλλαξα κάρτα)

edit , @mitsakos , έχεις δίκιο
      Images
      • Ali.png

103,7 kB, 1.152×1.037, viewed 172 times
      • Ali 1.png

192,47 kB, 1.920×1.080, viewed 199 times
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Ο/H tora33 έγραψε:

(το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ένα κινητό που μου ήλθε σε td και όχι w , άλλο πουλούσε , άλλο έστειλε σε 7 άτομα
      (αν το έπαιρνα από τα γνωστά μαγαζιά , θα ερχόταν το σωστό)
      άνοιξα Dispute , , έστειλα το κινητό στον πωλητή , το παρέλαβε και σε 7 μέρες θα πάρω πίσω την αξία του )
      έχασα 2,5 μήνες , για λάθη που γίνονται σε αυτά τα μαγαζιά με πολλούς πωλητές , προτιμώ τα γνωστά μαγαζιά

Οχι μόνο παρέλαβες TD έκδοση, αλλά ΜΑΙΜΟΥ XIAOMI TD αφού με βάση το Resolution(Aνάλυση) της οθόνης, πήρες fake συσκευή...

Είναι αυτό που έλεγα πριν...

ΜΑΚΡΙΑ και Αγαπημένοι... :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • είναι όπως τα λες

• Μάλλον δεν με καταλάβατε. :|
      Εχετε δίκιο για τις μαιμουδιές. Αλλά replicas έχω δει και στο ebay. Εγω απλά αναφέρθηκα στο εργαλείο που σου δίνει το Aliexpress με την πληρωμή. Το οποίο για μένα δεν υπάρχει στο ebay.
    • Διαφήμιση
    • Εννοείται αδερφέ πως προσέχω τους έχω μάθει πιά !!
    • @Bodai , το κατάλαβα , αλλά λέω και τον "πόνο" μου

@takisfrag , ναι θέλει προσοχή η αγορά από το ιντερνετ

συνέχεια στον "πόνο" (βλέπουμε με καχυποψία τα φθηνά προϊόντα)
      σε αυτά τα μαγαζιά με διάφορους πωλητές , κάποιοι λίγοι , πουλάνε στο π.χ. 1/5 της τιμής τους κάποια προϊόντα , που δεν θα τα στείλουν ποτέ
      αν
      τους καταλάβουν γρήγορα , θα πάρεις πίσω τα λεφτά σου γρήγορα , αλλιώς
      περιμένεις να ξεκαθαριστεί το θέμα , και μετά παίρνεις τα λεφτά σου πίσω
      αυτό έγινε 2 φορές σε έναν φίλο , πήρε όμως τα λεφτά του πίσω από το aliexpress , στο ebay είναι λίγο χειρότερα τα πράγματα
      τέλος πάντων , αυτά είναι γνωστά , δύσκολη η αγορά του internet , θέλει προσοχή

• Τίποτα παιδιά όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ,και ειδικά με τις πολύ φτηνές τιμες ,αυτές παντα κρύβουν παγίδες !!!!
    • Τελευταια τα ems περνανε τελωνειο και ελεγχονται... 3 στα 3 απο μενα απο διαφορετικα eshop και ημερομηνιες ...το διευκρινιζω σε οσους θα κανω τον μεσαζοντα και παλι βγαινει φθηνοτερα.
    • Διαφήμιση