1 Θεσσαλονικη και 2 αθηνα
Τελωνείο
-
-
-
Ο/H RIPorter έγραψε:
Ο/H thanos.k έγραψε:
Τελευταια τα ems περνανε τελωνειο και ελεγχονται... 3 στα 3 απο μενα απο διαφορετικα eshop και ημερομηνιες ...το διευκρινιζω σε οσους θα κανω τον μεσαζοντα και παλι βγαινει φθηνοτερα.
Να κάνω μια ερώτηση; ότι έχει tracking number θεωρείται EMS;
Είναι αυτό. ΕΛΤΑ Courier - Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ: Αποστολές Εξωτερικού EMS -
ναι το βρήκα άλλα δεν πρόλαβα να αλλάξω την ερώτηση μου !!! Αυτό θα πει ταχύτητα εξυπηρέτησης στο Forum! Thanks!!! Πάντως όπως είπα κ πιο πάνω δεν νομιζω να υπάρχει θέμα με απλές αποστολές μονο με tracking number;
-
Ο/H RIPorter έγραψε:
ναι το βρήκα άλλα δεν πρόλαβα να αλλάξω την ερώτηση μου !!! Αυτό θα πει ταχύτητα εξυπηρέτησης στο Forum! Thanks!!! Πάντως όπως είπα κ πιο πάνω δεν νομιζω να υπάρχει θέμα με απλές αποστολές μονο με tracking number;
Δεν έχει να κάνει απόλυτα με το tracking number έχω γράψει ξανά πως με όσα τηλέφωνα και ταμπλέτες έχω πάρει δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο και όλα ήταν με tracking numbers παράδοση σε 20-25 ημέρες, και ποτέ με courier -
Μην μπερδεύεστε, και το Registered Airmail έχει tracking number αλλά δεν είναι EMS.
-
Επειδή μια μέρα που συζητούσαμε κάποιος με ρώτησε (ο Bodai νομίζω, μπορεί να κάνω και λάθος) τί γίνεται με Κύπρο και τα δέματα και του είχα απαντήσει.
Προχθές όμως μου ήρθε η νέα παραλαβή. Πήρα ένα σχετικό μήνυμα που ζητούσε να παρευρεθώ στον Α χώρο με το κινητό που πήρε το μήνυμα αλλά και την απόδειξη παραγγελίας.
Πήγα φυσικά αμέσως αλλά εννοείται χωρίς την απόδειξη. Μόλις πήγα με παράλαβε ένας και μου λέει μισό να στο φέρω. Όταν ήρθε το άφησε στο γραφείο ενός τελωνειακού και μου λέει κάθησε εκεί (συνήθως στο δίνει και φεύγεις).
Αμέσως ο τελωνειακός με ρωτάει τί έχει μέσα (κυρίως με ρωτούσε αν είναι κατηγορία ηλεκτρονικών, κινητών, τάμπλετ και τέτοια μου έλεγε).
Του είπα τι είχε πάνω κάτω και όταν με ρώτησε για τιμή του είπα πως δεν ξέρω αφού είναι δώρο. Κάπου εκεί του έδειξα και την ταυτότητα μου, του είπα και το ότι είμαι Μιχάλης και ήταν 2 δώρα σε ένα και πως είναι ένα φθηνό κινέζικο τηλέφωνο και κάτι μικρά (μεμβράνες, θήκες κτλ).
Μου είπε πως κανονικά δεν δικαιούμαι να παίρνω δώρο πάνω από 50 ευρώ. Αφού το άνοιξε πάνω κάτω όλο μου είπε να πας στο καλό και μιας και είναι δώρο είναι οκ. Φυσικά αυτή τη διαδικασία πρώτη φορά μου την κάνουνε. Αν και το παιδί ήταν οκ... θα μπορούσε να πέσω σε πιο μαμάκα και άντε φύγε μετά χωρίς χρέωση. -
-
@mixaliscy τυχερός είσαι!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες