Ουφφφφφφ με ανακούφισες τώρα Admin γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι κάτι δεν έκανα σωστά.
Ευχαριστώ και πάλι.Όταν βγει η καινούρια έκδοση να γραφτεί με μεγάλα γράμματα στο φόρουμ για εμάς που δεν βλέπουμε χαχαχαχαχαχα.
Επίσης κάτι άλλο που θα ήθελα να διορθωθεί στο επόμενο update είναι το εξής:
Όταν σε μια επαφή έχω μια φωτογραφία και με πάρει ή πάρω εγώ τηλέφωνο τη συγκεκριμένη επαφή, να μην θολώνει η εικόνα και να φαίνεται κανονικά κατά τη διάρκεια της κλήσης, όπως γινόταν με τη προηγούμενη έκδοση.
Επίσης κάτι άλλο που θα ήθελα να διορθωθεί στο επόμενο update είναι το εξής:
Όταν σε μια επαφή έχω μια φωτογραφία και με πάρει ή πάρω εγώ τηλέφωνο τη συγκεκριμένη επαφή, να μην θολώνει η εικόνα και να φαίνεται κανονικά κατά τη διάρκεια της κλήσης, όπως γινόταν με τη προηγούμενη έκδοση.
πρέπει να αντικαταστήσεις την φωτογραφία , σβήνεις περνάς πάλι την φωτογραφία
σε όλα τα κινητά το ίδιο ισχύει
edit
(έτσι δουλεύει το π.χ. gmail) , η rom , δουλεύει σωστά
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Edit.Και εμένα έτσι φαίνεται όπως και στην εικόνα που μου έβαλες.Όταν όμως σηκώνω το τηλέφωνο το πάνω μισό του τηλεφώνου, γίνεται όπως και το κάτω, η εικόνα δηλαδή αχνοφαίνεται όπως στο κάτω μισό της παραπάνω εικόνας.
Πέρασα πάλι τις φωτογραφίες αλλά το δοκίμασα και μου κάνει το ίδιο.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην dzav ().
όποιος έχει πρόβλημα , με την μπροστινή κάμερα του note 4g ,
μπορεί να το στείλει πίσω , είναι hardware , είναι στην εγγύηση , σου στέλνουν άλλο κινητό
το δικό μου ταξιδεύει , (ελπίζω να έλθει άλλο καινούργιο )
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
όποιος έχει πρόβλημα , με την μπροστινή κάμερα του note 4g ,
μπορεί να το στείλει πίσω , είναι hardware , είναι στην εγγύηση , σου στέλνουν άλλο κινητό
το δικό μου ταξιδεύει , (ελπίζω να έλθει άλλο καινούργιο )
Εύχομαι όλα καλά και γρήγορα . Στο Note 3G δεν έχω εγώ τουλάχιστον πρόβλημα .