Μετά από αναβάθμιση με την έκδοση [Stable 45.0] Xiaomi Hongmi - Redmi 1S (GTV-4.10.15) δεν δουλεύει το IMAP (δεν μπορεί να κάνει συγχρονισμό email καθώς και διαχείριση λογαριασμών).
Πριν την αναβάθμιση είχα τρεις λογαριασμούς EMAIL στο ΙΜΑΡ και ο συγχρονισμός γινόταν αυτόματα. Μετά την αναβάθμιση δεν μπορώ να επεξεργαστώ τους λογαριασμούς (διαγραφή ή προσθήκη ). Μόλις πατάω το IMAP προσπαθεί να ανοίξει (για μερικά δευτερόλεπτα άσπρη οθόνη ) και επανέρχεται το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση.
Ετσι όπως μου το περιγράφεις δεν έχει πρόβλημα το πρωτόκολλο αλλά το προγραμματάκι που χρησιμοποιείς για να παίρνεις email και να κάνεις διαχείριση (αν είναι το ενσωματωμένο στην rom δοκίμασες κάποιο άλλο??)
Σαν απόδειξη το Forced Close στο τέλος.
Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα.
Και με τον exchange.δεν μου ανοίγουν καθόλου τα mail ... στις 2 τελευταίες εκδόσεις ..
βάζω Cloud magic και παίζει κανονικά...
Ενώ στις προηγούμενες δούλευαν..
Τό έλυσα για την ενημέρωση σας έκανα Clear cache και Delete cache ξαναπέρασα τους λογαριασμούς και δούλεψε αμέσως.
Προφανώς κάτι είχε μπλοκάρει το app του mail .
Τό έλυσα για την ενημέρωση σας έκανα Clear cache και Delete cache ξαναπέρασα τους λογαριασμούς και δούλεψε αμέσως.
Προφανώς κάτι είχε μπλοκάρει το app του mail .
εκανες Clear cache και Delete cache στην recovery; Γιατι σε εμενα ακομη δεν δουλευει
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην foyla ().
Σου περιγράφω τι προβλημα είχα και πως το έλυσα.
Πατούσα την εφαρμογή του mail και δεν άνοιγε καθόλου *(προσπαθούσε να ανοίξει και έκλεινε).
Πήγα ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Bρήκα το mail-> έκανα Clear cache και Delete cache (Καθαρισμός δεδομένων-διαγραφή μνήμης,της εφαρμογής του Mail).
Έχασε όλες τις ρυθμίσεις που είχα βάλει ξαναπέρασα τους λογαριασμούς και απο εκεινη την μέρα δουλεύει κανονικά.