Redmi Note GPS
-
-
-
Φυσιολογικό το βλέπω το αποτέλεσμα. Σπάνια πιάνουμε πάνω απο 9. Και με 6 σε χρήση είσαι έτοιμος για .....
-
Εχω πιάσει και παραπάνω απόγευμα .
Πάντως τόσο γρήγορη ανταπόκριση (σχεδόν αστραπιαία) δεν είχα σε κανένα προηγούμενο κινητό .
-
το Note 4G , κλειδώνει δορυφόρους και μέσα στο σπίτι μου , σε λίγα δευτερόλεπτα ,
για το 3g , δεν ξέρω (το είχα για λίγες μέρες , αλλά ήταν για επιστροφή και δεν το δοκίμασα , θα είχα σύγκριση κάτω από τις ίδιες συνθήκες)( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Εχεις καμιά τεράστια γυάλινη τζαμαρία στο σπίτι??
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Εχεις καμιά τεράστια γυάλινη τζαμαρία στο σπίτι??
χαχα , να στείλω video ?
απάντησε και ο @geobas , άρα το gps στα note είναι πολύ δυνατό (όταν το πήρα ήταν απο τα πρώτα που έλεγξα )
edit
ξέχασα να πω , το ίδιο ακριβώς είναι και το βράδυ μέσα στο σπίτι , δοκιμασμένο σε 1,5 μ. από την μπαλκονόπορτα
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Τούτο βέβαια είναι άλλο φρούτο . Σε προηγούμενο ποστ ανέφερα γιά ανταπόκριση σε κινητό .
Το παρακάτω βέβαια δεν μπορεί να το συναγωνισθεί κανένα . Είνα το Samsung Tab 3 3G 8.0" , (ότι καλύτερο έχει βγάλει στην αγορά η σάμμυ ) , και είναι από τό ίδιο σημείο πάνω στο
γραφείο μου . Βέβαια λόγω μεγέθους πρέπει να έχει και ανάλογη κεραία .
-
Ο/H geobas έγραψε:
Τούτο βέβαια είναι άλλο φρούτο . Σε προηγούμενο ποστ ανέφερα γιά ανταπόκριση σε κινητό .
Το παρακάτω βέβαια δεν μπορεί να το συναγωνισθεί κανένα . Είνα το Samsung Tab 3 3G 8.0" , (ότι καλύτερο έχει βγάλει στην αγορά η σάμμυ ) , και είναι από τό ίδιο σημείο πάνω στο
γραφείο μου . Βέβαια λόγω μεγέθους πρέπει να έχει και ανάλογη κεραία .
Μην κάνεις σύγκριση MTK με Snapdragon, είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Ολοι γνωρίζουν πως οι MTK είναι χειρότεροι σε ότι αφορά το GPS... -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μην κάνεις σύγκριση MTK με Snapdragon, είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Ολοι γνωρίζουν πως οι MTK είναι χειρότεροι σε ότι αφορά το GPS...
Χειρότεροι .........?
Το 3G με ΜΤΚ έχω . Πόσο καλύτερη ανταπόκριση θα είχε ο Snapdragon από τη στιγμιαία που παρέθεσα σε προηγούμενο ποστ , όχι το Tab 3?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα