Δεν ήρθε ακόμα? Τι γραφει το track & trace των ΕΛΤΑ?
Καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ
-
-
Γεια σου BODAi γραφει αυτο.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ20-03-201511:24ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Δεν ξερω εαν προωθησανε τα πραγματα την παρασκευη,Εαν ναι θα το εχω αυριο. -
Κατι ασχετο .Δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα (δικαωματα και τετοια) που εβαλα εθνοσημο και φουστανελα στο avatar;
-
Παρασκευή έφυγε απο την Αθήνα ΚΔΑ τότε λογικά Τρίτη θα το πάρεις.. Γιατί άραγε αργησε τόσο πολύ? ΚΑΤ πότε μπήκε?
-
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ10-03-201519:12ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ12-03-201513:22ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)18-03-201509:00Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ20-03-201511:24ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -
Οτι αργησε ..αργησε.Τουλαχιστον να ερθει original και αθικτο.Και πριν 25η Μαρτιου.ΜΟυ ειπανε και ψεματα πριν απο την κινεζικη πρωτοχρονια οτι το στειλανε..Anyway που λενε και οι φιλοι και γειτονες μας κινεζοι..
-
Πάντως όλο για παράπονα διαβάζω στα των παραγγελιών από Κίνα, αλλά μάλλον τελικά είμαι από τους τυχερούς. 2 κινητά από vickmall με Singapore post φτάσανε στα χέρια μου στις 17-20 ημέρες, ενώ και ότι έχω παραγγείλει από ebay και έρχεται με china post δεν κάνει πάνω από 20 μέρες. Με αποκορύφωμα ένα hdmi dongle για miracast, το οποίο έφτασε στις 12 ημέρες από την παραγγελία.
-
Νικο,κανονικα ειναι ετσι οπως τα λες.Εαν πανε ολα νορμαλ.Νορμαλ εννοω δεν θα σου πουν ψεμματα για το stock,δεν τυχεις σε αργια,δεν χαλασει κανενα φορτηγο ή αρρωστησει καποιος υπαλληλος.Ασε που οταν περιμενεις κατι ο χρονος μετραει διαφορετικα..
-
Ο/H SATOYRIOS έγραψε:
Νικο,κανονικα ειναι ετσι οπως τα λες.Εαν πανε ολα νορμαλ.Νορμαλ εννοω δεν θα σου πουν ψεμματα για το stock,δεν τυχεις σε αργια,δεν χαλασει κανενα φορτηγο ή αρρωστησει καποιος υπαλληλος.Ασε που οταν περιμενεις κατι ο χρονος μετραει διαφορετικα..
Πάντως μεγαλύτερες καθυστερήσεις έχω δει κάποιες φορές από χώρες της ΕΕ παρά από Κίνα. Μυστήριο το πως βέβαια, αλλά όπως λες είναι όλα θέμα τύχης. -
Ο/H SATOYRIOS έγραψε:
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ12-03-201513:22ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
Ο/H SATOYRIOS έγραψε:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ20-03-201511:24ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παιδιά να μην λέμε όταν μέσα στην Αθήνα έκανε 8 μέρες. Δεν φταίνε για ΟΛΑ οι κινέζοι
@SATOYRIOS αφου δεν σου έβγαλε Θεσσαλονίκη μάλλον το φορτηγό ήρθε απευθείας Βέροια οπότε λογικά μέχρι Τρίτη θα το έχεις. Αν σου βγάλει ξαφνικά Θεσσαλονίκη πάς για Πέμπτη -
Οχι βεβαια!!!!!!
ΚΙΝΑ-ΕΛΛΑΔΑ Χ
Φαγαμε το βοδι ...!!! BODAI '''΅ας ειναι γερο που λενε'''''' τωρα. -
Εφθασε Δευτερα..!!!!!!!!!!!! ολα δειχνουν πως ειναι και original.Στο recovery power + volume ειναι ΟΚ!!
Dropbox - Screenshot_2015-03-23-20-10-42.png
Dropbox - Screenshot_2015-03-23-20-11-35.png
Dropbox - Screenshot_2015-03-24-19-35-32.png
μπορειτε να καταλαβετε τιποτα απο τις φωτο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες