Διαφήμιση

Μπλεξιμο μετα απο εγκατασταση του SuperSU

• Μπλεξιμο μετα απο εγκατασταση του SuperSU

προκειμένου να μπορεσω να παρω backup ακολουθησα τον οδηγο και περασα πρώτα το titanium backup και μετα το superSU, το οποιο μου ζητησε κατι αρχεια να κατεβασει.... εεε και εκει ηταν που πηγαν στραβα τα πραματα. Η οθονη αναβοσβηνε αχνά και δεν μπορουσα να μπω ουτε στο recovery mode. Οποτε εκανα την μοναδικη λυση που μου επετρεπε και εκανα flashing με τον 3 τροπο. Δεν εσβησε τιποτα, οπως περιμενα οτι θα κανει, αλλα ολα ηταν στα κινέζικα. Περασα με recovery την τελευταια ελληνικη και ολα εδειχναν οκ. Αλλα τελικα ειχε σβησει ο λογαριασμος του gmail εχω προβλημα με το playstore, οτι και να βαλω για κατεβασμα μου λεει Σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη. Μήπως γνώριζετε κατι ?
    • Προσπάθησες να κάνεις ανάκτηση του gmail account απο τον υπολογιστή σου?? Να κάνεις όλη την διαδικασία ανάκτησης?
    • Διαφήμιση
    • δεν ανεφερα οτι ξανα περασα τον λογαριασμο gmail και επαφες πχ ειναι οκ στο playstore εχω θέμα
    • Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών και στο app Play Store και σβήσε cache και δεδομένα εφαρμογής.
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

προκειμένου να μπορεσω να παρω backup ακολουθησα τον οδηγο και περασα πρώτα το titanium backup και μετα το superSU, το οποιο μου ζητησε κατι αρχεια να κατεβασει.... εεε και εκει ηταν που πηγαν στραβα τα πραματα. Η οθονη αναβοσβηνε αχνά και δεν μπορουσα να μπω ουτε στο recovery mode. Οποτε εκανα την μοναδικη λυση που μου επετρεπε και εκανα flashing με τον 3 τροπο. Δεν εσβησε τιποτα, οπως περιμενα οτι θα κανει, αλλα ολα ηταν στα κινέζικα. Περασα με recovery την τελευταια ελληνικη και ολα εδειχναν οκ. Αλλα τελικα ειχε σβησει ο λογαριασμος του gmail εχω προβλημα με το playstore, οτι και να βαλω για κατεβασμα μου λεει Σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη. Μήπως γνώριζετε κατι ?

εγκατέστησες το SuperSU και το έτρεξες , δεν μπορεί να κάνει update , γιατί θέλει δικαιώματα
      Ασφάλεια/δικαιώματα/προνόμια root/στο SuperSU πας τον διακόπτη δεξιά , μετά επόμενο.....
      έτσι δουλεύει σωστά το SuperSU και απο εδώ και πέρα όλες οι root εφαρμογές παίρνουν δικαιώματα απο το SuperSU , γρήγορα , (έτσι το έχω

αν δεν εγκαταστήσεις το SuperSU , δεν πειράζει αλλά αν εγκαταστήσεις μια εφαρμογή root , κάνεις τα παραπάνω Ασφάλεια/δικαιώματα κ.λ.π. σπαστικό
      χωρίς το SuperSU , δουλεύει το titanium backup , αλλά όχι 100% σωστά

τώρα
      αν δεν τα καταφέρεις με το σβήσιμο των δεδομένα εφαρμογής του Play Store (ρυθμίσεις/εφαρμογές/google play store ,το ίδιο και στο Υπηρεσίες google play)

κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις , με διαγραφή των εφαρμογών σου και πέρνα πάλι την Ελληνική
      (πριν κάνε backup τις εφαρμογές σου , απο τις ρυθμίσεις
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Παιδια ειναι κουλο το ξερω... μετα απο επανεκκινηση δουλευει το playstore. Παρολο που δουλευει να κανω κατι απο αυτα που λετε ή δεν χρειαζεται ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

Παιδια ειναι κουλο το ξερω... μετα απο επανεκκινηση δουλευει το playstore. Παρολο που δουλευει να κανω κατι απο αυτα που λετε ή δεν χρειαζεται ?

πάντα επανεκκίνηση για να πάρει τις νέες ρυθμίσεις
      τώρα που έγινες αετός , αν θέλεις βάλε το titanium backup
      η από τις ρυθμίσεις του κινητού backup μόνο τις εφαρμογές σου
      (ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/Αντίγραφα & επαναφορά/τοπικά αντίγραφα/δημιουργία αντιγράφου/όχι το σύστημα , μόνο τις εφαρμογές)

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H Maronbil έγραψε:

Παιδια ειναι κουλο το ξερω... μετα απο επανεκκινηση δουλευει το playstore. Παρολο που δουλευει να κανω κατι απο αυτα που λετε ή δεν χρειαζεται ?

πάντα επανεκκίνηση για να πάρει τις νέες ρυθμίσεις
      τώρα που έγινες αετός , αν θέλεις βάλε το titanium backup η απο τις ρυθμίσεις του κινητού backup μόνο τις εφαρμογές σου

...χωρις φτερα. Λες να το ξανα δοκιμασω το supersu ρε γα#@$το...

Υ.γ. δεν πηγε το μυαλο μου για επανεκκινηση γιατι σαν λογαριασμο μου τον εβγαζε κανονικα στο play store
    • όλα γίνονται με δικιά μας ευθύνη , εσύ αποφασίζεις
      εγώ είχα το titanium backup σε άλλη android συσκευή , παλιά
      μετέφερα τον φάκελο στο νέο android
      εγκατέστησα το titanium backup , και πήρα τις εφαρμογές , όχι όλες , δεν εγκατέστησα αυτές που ήταν αποκλειστικά για το παλιό android

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H Maronbil έγραψε:

εγκατέστησες το SuperSU και το έτρεξες , δεν μπορεί να κάνει update , γιατί θέλει δικαιώματα
      Ασφάλεια/δικαιώματα/προνόμια root/στο SuperSU πας τον διακόπτη δεξιά , μετά επόμενο.....
      έτσι δουλεύει σωστά το SuperSU και απο εδώ και πέρα όλες οι root εφαρμογές παίρνουν δικαιώματα απο το SuperSU , γρήγορα , (έτσι το έχω

αν δεν εγκαταστήσεις το SuperSU , δεν πειράζει αλλά αν εγκαταστήσεις μια εφαρμογή root , κάνεις τα παραπάνω Ασφάλεια/δικαιώματα κ.λ.π. σπαστικό
      χωρίς το SuperSU , δουλεύει το titanium backup , αλλά όχι 100% σωστά

τώρα
      αν δεν τα καταφέρεις με το σβήσιμο των δεδομένα εφαρμογής του Play Store (ρυθμίσεις/εφαρμογές/google play store ,το ίδιο και στο Υπηρεσίες google play)

κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις , με διαγραφή των εφαρμογών σου και πέρνα πάλι την Ελληνική
      (πριν κάνε backup τις εφαρμογές σου , απο τις ρυθμίσεις

το ξανα περασα φιλε μου αλλα δεν μου το εμφανιζει στην λιστα για προνομια root.
    • Διαφήμιση
    • τρέξτο πρώτα , ότι και να πει , πήγαινε στο προνόμια root.
      Images
      • 1 (3).png

126,44 kB, 1.080×1.920, viewed 150 times