Σκέφτηκα ότι ίσως αυτός ο οδηγός, παρακάτω, θα μπορούσε πιθανόν να σας βοηθήσει ή να σας γεννήσει κάποια ιδέα...
[Γενικά] Αγορές από το εξωτερικό :: myphone forum
[Γενικά] Αγορές από το εξωτερικό :: myphone forum

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H cabo99 έγραψε:
Και εγώ αν μάθω ακριβως τις διαστάσεις και μου χωράει είμαι μέσα!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην bandit650 ().
Ο/H bandit650 έγραψε:
απο οτι εχω διαβασει χοντρικα οι δασμοι για προιοντα πανω απο 150 ευρω και εως 700 που προοριζονται για ιδιωτικη χρηση ανερχονται στο υψος των 3,5%.
με δεδομενο οτι η αρχικη τιμη ειναι 530 ευρω και αν υποθεσουμε οτι τα μεταφορικα και η ασφαλιση ειναι γυρω στα 150 ευρω παμε στα 680 ευρω. αν προσθεσουμε και το φπα 23 % + δασμοι 3.5 % που ειναι 180 ευρω παμε στα 860 ευρω. χονδρικα. και 40 εκτελωνισμος 900 συνολο.
η τηλεοραση μου αρεσε απο τη πρωτη στιγμη που τη ειδα . αλλα η απορια μου ειναι γιατι να μη προτημησω αυτη ?
LG 49UB850 49'' ULTRA HD 4K 3D SMART TV - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ -
και κατι αλλο. ξερουμε ποσα hrz ειναι ο ρυθμος ανανεωσης;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
απο οτι εχω διαβασει χοντρικα οι δασμοι για προιοντα πανω απο 150 ευρω και εως 700 που προοριζονται για ιδιωτικη χρηση ανερχονται στο υψος των 3,5%.
με δεδομενο οτι η αρχικη τιμη ειναι 530 ευρω και αν υποθεσουμε οτι τα μεταφορικα και η ασφαλιση ειναι γυρω στα 150 ευρω παμε στα 680 ευρω. αν προσθεσουμε και το φπα 23 % + δασμοι 3.5 % που ειναι 180 ευρω παμε στα 860 ευρω. χονδρικα. και 40 εκτελωνισμος 900 συνολο.
η τηλεοραση μου αρεσε απο τη πρωτη στιγμη που τη ειδα . αλλα η απορια μου ειναι γιατι να μη προτημησω αυτη ?
LG 49UB850 49'' ULTRA HD 4K 3D SMART TV - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ -
και κατι αλλο. ξερουμε ποσα hrz ειναι ο ρυθμος ανανεωσης;
Δεν έχει την μπάρα της Xiaomi βλέπω. Επίσης άσχετο, αλλά εδώ δίνουν και 2 ζευγάρια γυαλιά δώρο. Επίσης άλλο 900€, άλλο 1300€, είναι 400€ πάνω, σχεδόν τα μισά.Από τεχνικά χαρακτηριστικά δεν κοίταξα....