Διαφήμιση

Καινούρια παραγγελία

• :D Ξύπνησαν οι Κινέζοι...μας πήραν τα πρωτεία στην λαμογιά και μας κακοφαίνεται :D

Πάντως πέρα από την πλάκα, όλοι τα ίδια κάνουν. Και ΟΧΙ δεν είχα προσέξει ότι αυξάνοντας την ποσότητα αυξάνουν και τα μεταφορικά...Ισως επειδή ακριβώς είναι πολύ μικρή η παραγγελία σε κόστος.
      Τι εννοώ...όταν παρήγγειλα το τηλέφωνο σκέτο ήταν 39.90 τα μεταφορικά, όταν πρόσθεσα στην παραγγελία και ένα tempered glass πάλι 39.90.
      Άρα? για φιλέτα και κοψίδια = όχι extra χρέωση, για μπατιρόσπορο (mikey) = ναι :D
    • Ο/H LordStark έγραψε:

:D Ξύπνησαν οι Κινέζοι...μας πήραν τα πρωτεία στην λαμογιά και μας κακοφαίνεται :D

Πάντως πέρα από την πλάκα, όλοι τα ίδια κάνουν. Και ΟΧΙ δεν είχα προσέξει ότι αυξάνοντας την ποσότητα αυξάνουν και τα μεταφορικά...Ισως επειδή ακριβώς είναι πολύ μικρή η παραγγελία σε κόστος.
      Τι εννοώ...όταν παρήγγειλα το τηλέφωνο σκέτο ήταν 39.90 τα μεταφορικά, όταν πρόσθεσα στην παραγγελία και ένα tempered glass πάλι 39.90.
      Άρα? για φιλέτα και κοψίδια = όχι extra χρέωση, για μπατιρόσπορο (mikey) = ναι :D

Ακριβώς και σ΄εμένα το ίδιο , δεν ανέβηκαν τα μεταφορικά με την παραγγελία του tempered glass .
      Οσο γιά την λαμογιά οι Κινέζοι είναι και οι πρώτοι διδάξαντες από αρχαιοτάτων χρόνων . Αν κάποιος είχε ποτέ ζωντανές δοσοληψίες το γνωρίζει καλά chainsaw
      BTW . Το έβαλες το tempered glass ? 'Αλλαξε η εμφάνιση της συσκευής ? Το ψευτοσκέπτομαι ακόμα .
    • tempered glass από Θεσσαλονίκη 6,90€
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H LordStark έγραψε:

:D Ξύπνησαν οι Κινέζοι...μας πήραν τα πρωτεία στην λαμογιά και μας κακοφαίνεται :D

Ακριβώς και σ΄εμένα το ίδιο , δεν ανέβηκαν τα μεταφορικά με την παραγγελία του tempered glass .
      Οσο γιά την λαμογιά οι Κινέζοι είναι και οι πρώτοι διδάξαντες από αρχαιοτάτων χρόνων . Αν κάποιος είχε ποτέ ζωντανές δοσοληψίες το γνωρίζει καλά chainsaw
      BTW . Το έβαλες το tempered glass ? 'Αλλαξε η εμφάνιση της συσκευής ? Το ψευτοσκέπτομαι ακόμα .

Λοιπόν αναφορικά με το "γυαλάκι" το έβαλα....μην το σκεφτείς ούτε στιγμή...Αν μάλιστα το κυκλοφορείς με θήκη ούτε και φαίνεται...Η τοποθέτηση είναι γελοία υπόθεση....Αλλά δες κανα δυο βιντεάκια στο youtube...Επίσης έχω την αίσθηση πως βγαίνει και εύκολα (δεν το δοκίμασα...αλλά μια δυο φορές η θήκη ψιλοξεκόλησε το ένα άκρο) οπότε +1 για το glass και νομίζω ότι είναι καλή αγορά για τα χρήματά της....
      Εγώ ψήνομαι για πιστόνια τώρα...Αν δεν βρω καμια αγγελία από δω...Λέω από Κίνα πλευρά και δεν νομίζω να πέζει ούτε θέμα τελωνείου αν πάρεις τέτοια παραγγελία :D

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην LordStark ().

• Τελικά φαίνεται να πέρασε αναίμακτα από τελωνείο....

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 28-10-2014 18:32 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ
      ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-10-2014 01:20 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ
      ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 05-11-2014 15:47 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)
      ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 05-11-2014 16:05 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)
      ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 07-11-2014 12:51 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)
      ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 07-11-2014 22:23 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ
      ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 08-11-2014 06:38 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ
      ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑ Κ. ΔΙΑΛΟΓΗΣ 09-11-2014 23:09 ΠΑΤΡΑ Κ. ΔΙΑΛΟΓΗΣ
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Τελικά φαίνεται να πέρασε αναίμακτα από τελωνείο....

την γλίτωσες , καλορίζικο , το Mi-4 WCDMA σου
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H LordStark έγραψε:

Λοιπόν αναφορικά με το "γυαλάκι" το έβαλα....μην το σκεφτείς ούτε στιγμή...Αν μάλιστα το κυκλοφορείς με θήκη ούτε και φαίνεται...

'Οπερ μεθερμηνευόμενο ................. φαίνεται .
      Με πιό απλά λόγια.......... κατά κάποιο τρόπο αλλοιώνεται η εμφάνιση και η θήκη το σκεπάζει .
      Αφού λοιπόν θα βάλω θήκη οπωσδήποτε , το "γυαλάκι" δεν είναι πλεονασμός ?
    • Διαφήμιση
    • Εγω θα ελεγα ..... Βαλε Tempered Glass !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Δεν φαινεται, ειναι πολυ λεπτο, αλοιωνεται η εμφανιση και σε προστατευει στην μπροστινη πλευρα, ακομη και κατα τη χρηση. :thumbup:
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Εγω θα ελεγα ..... Βαλε Tempered Glass !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Δεν φαινεται, ειναι πολυ λεπτο, αλοιωνεται η εμφανιση και σε προστατευει στην μπροστινη πλευρα, ακομη και κατα τη χρηση. :thumbup:

Βλέπω είσαστε κατηγορηματικοί . Να το δεχτώ . Πες ότι το έβαλα . Αν δεν μου αρέσει μπορώ να το βγάλω εύκολα ?????
    • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Τελικά φαίνεται να πέρασε αναίμακτα από τελωνείο....

την γλίτωσες , καλορίζικο , το Mi-4 WCDMA σου

Έτσι έγινε τελικά ......
      Πέρασε αναίμακτα από το τελωνείο και παρέλαβα πριν λίγο... :thumbsup:

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Έτσι έγινε τελικά ......
      Πέρασε αναίμακτα από το τελωνείο και παρέλαβα πριν λίγο...

Καλορίζικο και καλά φλασαρίσματα! :D

Το περίεργο (και σπάνιο, ομολογουμένως) είναι, για ποιό λόγο μπήκε τελωνείο, εάν ήταν να μην φορολογηθεί? (εκτός εάν το παρήγγειλες απο EU και μπήκε εκ παραδρομής στο τελωνείο...)
    • Διαφήμιση
    • Η αποστολή είναι απ'ευθείας από την ίδια την Xiaomi (Κίνα), και είναι φυσικό ότι έρχεται εκτός EU να περνάει από τελωνείο.
      Δεν γνωρίζω γιατί έμεινε 2 μέρες εκεί, ίσως λόγο φόρτου εργασίας....

Πάντως πέρασε κανονικά και έφτασε σήμερα στον προορισμό του...

Αριστερά το Mi-4 με την μπλέ θήκη του (έστελαν και μία μαύρη), και δεξιά το Mi-3W...
      Images
      • IMG_10112014_145057[1].jpg

1,13 MB, 3.328×1.872, viewed 117 times