Ο/H eklipsi έγραψε:
Μάλλον τότε θα το ρισκάρω το ΣΚ, εκτός αν βρει κάποιος άλλος νωρίτερα χρόνο.Ευχαριστώ παίδες!
Σε λίγο θα έχουμε CWM Recovery και για το Mi-4, οπότε τα πράγματα θα είναι ποιό εύκολα...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H eklipsi έγραψε:
Μάλλον τότε θα το ρισκάρω το ΣΚ, εκτός αν βρει κάποιος άλλος νωρίτερα χρόνο.Ευχαριστώ παίδες!
Ο/H Deus164 έγραψε:
πέρασα τη ν6 stable και δεν χρειάστηκε να κάνω wipe data/factory reset και format ή wipe dache σε εφαρμογές μέσα από miui ίσως έχει να κάνει ότι πριν είχα τη V5 4.8.22
το μονο που έκανα από cwm πριν το install είναι wipe cache και wipe dalvik cache
συχαρητήρια στο team για την εξαιρετική και άμεση μετατροπή της rom !
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Pallaros ().
Ο/H alonso_7 έγραψε:
Δοκίμασε κανένας στο mi4?αυτη τη στιγμη έχω την 4.10.31 στο system 2 αρα η stable θα περάσει στο system 1 σωστά;αν έχω fc Σε εφαρμογές και δεν λυθεί με καθαρισμο cache αυτών των εφαρμογών το επόμενο βήμα είναι να κάνω clean cache απο recovery ή πρεπει να κάνω wipe τα παντα και user data και all data απο recovery και μετα περασμα της rom απο την αρχή?με το wipe all data μου σβήνει και τις φωτογραφίες μου μουσική κτλ ή έχει να κανει μονο με εφαρμογές και ρυθμίσεις τηλεφώνου? Ευχαριστώ και συγγνώμη για τον μεγάλο μήνυμα!
Ο/H Pallaros έγραψε:
Το exception οφείλεται στο γεγονός ότι η SQLLite την οποία έχει το σύστημα για να αποθηκεύει τα data, στην 4.10.31 είναι νεώτερης έκδοσης από την STABLE.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H alonso_7 έγραψε:
Δοκίμασε κανένας στο mi4?αυτη τη στιγμη έχω την 4.10.31 στο system 2 αρα η stable θα περάσει στο system 1 σωστά;αν έχω fc Σε εφαρμογές και δεν λυθεί με καθαρισμο cache αυτών των εφαρμογών το επόμενο βήμα είναι να κάνω clean cache απο recovery ή πρεπει να κάνω wipe τα παντα και user data και all data απο recovery και μετα περασμα της rom απο την αρχή?με το wipe all data μου σβήνει και τις φωτογραφίες μου μουσική κτλ ή έχει να κανει μονο με εφαρμογές και ρυθμίσεις τηλεφώνου? Ευχαριστώ και συγγνώμη για τον μεγάλο μήνυμα!
Μετέφερε τα προσωπικά σου αρχεία (Τραγούδια - Φωτογραφίες κλπ) σε ασφαλές μέρος (PC), και ξεκίνα.
Αν κάνεις το Factory Reset/Defaults μέσα από την MIUI δεν χάνεις τα αρχεία σου, αλλά από το Default Recovery της MIUI υπάρχει κίνδυνος.
Ο/H ikoms έγραψε:
Εγω την έβαλα τη stable αλλά μιας και έχω "εθιστεί" στα εβδομαδιαίες ενημερώσεις θα βάλω την επόμενη developer (την Ελληνιή φυσικά).
Θα υπάρχει πρόβλημα στην εγγατάσταση ή θα πρέπει να κάνω factory defaults ;