Παιδιά μία ερώτηση. Έχω αγοράσει το mi3 από vickmall. Έχει εγκατεστημένη την κινέζικη ρομ τους, και τους ρώτησα αν μπορώ να εγκαταστήσω κάποια άλλη ρομ. Μου είπαν οκ, αλλά καλό θα ήταν πρώτα να εγκαταστήσω την original rom του κινητού και μετά να εγκαταστήσω κάποια άλλη. Μάλιστα, θα μου στείλει και την original rom. Για ποιο λόγο μου το είπε αυτό. Σε τι θα επηρεάσει αν δεν εγκαταστήσω πρώτα την original rom?
Mi3w -Απορία σχετικά με το flashαρισμα της ελληνικής rom
-
-
Ο/H georgio έγραψε:
Παιδιά μία ερώτηση. Έχω αγοράσει το mi3 από vickmall. Έχει εγκατεστημένη την κινέζικη ρομ τους, και τους ρώτησα αν μπορώ να εγκαταστήσω κάποια άλλη ρομ. Μου είπαν οκ, αλλά καλό θα ήταν πρώτα να εγκαταστήσω την original rom του κινητού και μετά να εγκαταστήσω κάποια άλλη. Μάλιστα, θα μου στείλει και την original rom. Για ποιο λόγο μου το είπε αυτό. Σε τι θα επηρεάσει αν δεν εγκαταστήσω πρώτα την original rom?
Προφανώς θα έχεις MIUI V5 στην συσκευή σου, και εάν περάσεις απ'ευθείας την V6 ίσως έχεις μερικά προβλήματα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ...
Πρώτα βάζεις αυτή την τελευταία V5 => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…21-0-4-8-22-zip-V5-WCDMA/ και το αφήνεις να κάνει Boot...
Μετά βάζεις την τελευταία V6 => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…GTV-4-12-02-zip-V6-WCDMA/ και είσαι οκ.
Βέβαια αν περιμένεις, μέχρι αύριο θα έχει βγει και η τελευταία 4.12.5 Version.. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H georgio έγραψε:
Προφανώς θα έχεις MIUI V5 στην συσκευή σου, και εάν περάσεις απ'ευθείας την V6 ίσως έχεις μερικά προβλήματα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ...
Πρώτα βάζεις αυτή την τελευταία V5 => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…21-0-4-8-22-zip-V5-WCDMA/ και το αφήνεις να κάνει Boot...
Μετά βάζεις την τελευταία V6 => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…GTV-4-12-02-zip-V6-WCDMA/ και είσαι οκ.
Βέβαια αν περιμένεις, μέχρι αύριο θα έχει βγει και η τελευταία 4.12.5 Version..
Πως μπορώ να καταλάβω αν έχω v5 ή v6? στο κινητό γράφει miui version MIUI-KXDCNBE18.0. Η κινέζα μου είπε ότι καλό είναι να βάλω την original πρώτα γιατί αυτοί μου εγκατέστησαν τη multi-language και είναι λέει ποιο safe να το κάνω. -
Ο/H georgio έγραψε:
Πως μπορώ να καταλάβω αν έχω v5 ή v6? στο κινητό γράφει miui version MIUI-KXDCNBE18.0. Η κινέζα μου είπε ότι καλό είναι να βάλω την original πρώτα γιατί αυτοί μου εγκατέστησαν τη multi-language και είναι λέει ποιο safe να το κάνω.
Η MIUI-KXDCNBE18.0 είναι V5 και βασισμένη σε Stable KitKat Rom
Δες περισσότερα ΕΔΩ
-
Ο/H caeser έγραψε:
Άρα είναι καλύτερα να προχωρήσω σε εγκατάσταση v5 και μετά v6 ε? και οι δύο θα περαστούν με τον "2ο τρόπο"? Δηλαδή από το mi-recovery? Αυτό που με προβληματίζει είναι αυτό που είπε η κινέζα, δλδ να βάλω πρώτα την original. Και μάλιστα μου έστειλε 2 προγράμματα (driver και ένα ακόμη) από ότι κατάλαβα μου λέει να κάνω εγκατάσταση από adb. Δεν κατάλαβα γιατί, αφού υπάρχει το mi-recovery. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος? όχι τπτ άλλο, μην κάνω καμιά ζημιά.
-
Απλά η κινέζα σου πρότεινε τον ένα τρόπο. Μια που είσαι αρχάριος θα έλεγα να μην μπλεχτείς με το adb. Κάντο απο το receovery και θα είσαι μια χαρά.
-
Ο/H georgio έγραψε:
Άρα είναι καλύτερα να προχωρήσω σε εγκατάσταση v5 και μετά v6 ε? και οι δύο θα περαστούν με τον "2ο τρόπο"? Δηλαδή από το mi-recovery? Αυτό που με προβληματίζει είναι αυτό που είπε η κινέζα, δλδ να βάλω πρώτα την original. Και μάλιστα μου έστειλε 2 προγράμματα (driver και ένα ακόμη) από ότι κατάλαβα μου λέει να κάνω εγκατάσταση από adb. Δεν κατάλαβα γιατί, αφού υπάρχει το mi-recovery. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος? όχι τπτ άλλο, μην κάνω καμιά ζημιά.
να συμπληρώσω
την V5 ναι με τον δεύτερο τρόπο , μετά
την V6 με τον πρώτο τρόπο , γιατί θα έχεις την Ελληνική
(δεν χρειάζεσαι drivers , όταν συνδέσεις το κινητό με το κομπιούτερ σου θα μπουν αυτόματα οι drivers)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Καλησπέρα στην παρέα!
Επιτέλους σήμερα ήρθε το κινητό μου και "φοράει" την miui-kxdcnbe 18.0 και είναι root!
Οπότε ετοιμάζομαι σιγά σιγά να φλασάρω!
Σκοπεύω να περάσω την τελευταία stable (xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-3.9.0.zip) με τον 2ο τρόπο.
Ωστόσο διάβασα πως είναι καλό πρώτα να περάσω την "8834-xiaomi-miui-hellas-4-4-4-cancro-Hellas-GTV-3-21-0-4-8-22-zip-V5-WCDMA/", αλλά το παραπάνω Link δεν λειτουργεί!
Είναι αναγκαίο να γίνει πρώτα το πέρασμα της παραπάνω V5 και μετά της Stable V6, για να μην έχω προβληματάκια;
Να σημειώσω ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνω φλασαρισμα σε κινητό, και παρόλο που έχω διαβάσει αρκετά στο φόρουμ, έχω ακόμη κάποιες φοβίες!!!
ΕυχαριστώΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην RIPorter ().
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Καλημέρα Bodai!
Έχω την Mi-recovery 2.0.1
Λες ο τρίτος τρόπος να είναι μονόδρομος ; -
Ίσως είναι καλή ιδέα να φλασαρεις πρώτα CWM ή TWRP Recovery και μετά την fastboot 6 και να τελειώσει με την ROM που θες
Sent from my HM 1SW using Tapatalk -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ίσως είναι καλή ιδέα να φλασαρεις πρώτα CWM ή TWRP Recovery και μετά την fastboot 6 και να τελειώσει με την ROM που θες
Εδώ σε έχασα λίγο και κυρίως στο πρώτο βήμα!
Δηλαδή:
1. Φλασάρω το CWM_recovery_r11_cancro.zip με τον 2ο τρόπο (δεν έχω την εφαρμογή Updater).
2. Με fastboot και MiPhone20141107 Tool την cancro_images_V6.3.3.0.KXDCNBL_4.4_cn_79a4df3b09.tgz (fastboot 6)
3. και μετά με τον 2ο τρόπο την ελληνική Stable3.9.0
Wipes κάνω κάπου ενδιάμεσα;;;;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σαςΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην RIPorter ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0