Διαφήμιση

Non increasing tone Xiaomi MI 4

• Non increasing tone Xiaomi MI 4

Καλησπέρα στο forum!Εχω μια ερώτηση!Οταν με παίρνουν τηλέφωνο στο κινητό πρώτα βαράει η δόνηση και μετά αρχίζει να παίζει ο ήχος!Εχω το Xiaomi MI 4 με την τελευταία Miui V6 rom!Αυτο το παρατηρησα και στο Xiaomi Redmi Note που εχω επισης σαν δευτερο κινητο!Δοκιμασα εφαρμογες απο το playstore αλλα δεν κανουν τιποτα!Υπαρχει καμια αλλη λυση?Ειναι λιγο ενοχλητικο γιατι οταν περιμενω αναπαντητη απο καποιον αλλον δεν την ακουω ποτε την κληση γιατι πρωτα βαραει η δονηση και μετα μπαινει ο ηχος!Πιστευω ειναι θεμα της rom της Ελληνικης γιατι οταν το πηρα το τηλεφωνο την πρωτη μερα απο τον κινεζο με miui V5 δουλευε κανονικα ο ηχος!Ελπιζω να μην σας κουρασα!Ευχαριστω πολυ!
    • Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Καλησπέρα στο forum!Εχω μια ερώτηση!Οταν με παίρνουν τηλέφωνο στο κινητό πρώτα βαράει η δόνηση και μετά αρχίζει να παίζει ο ήχος!Εχω το Xiaomi MI 4 με την τελευταία Miui V6 rom!Αυτο το παρατηρησα και στο Xiaomi Redmi Note που εχω επισης σαν δευτερο κινητο!Δοκιμασα εφαρμογες απο το playstore αλλα δεν κανουν τιποτα!Υπαρχει καμια αλλη λυση?Ειναι λιγο ενοχλητικο γιατι οταν περιμενω αναπαντητη απο καποιον αλλον δεν την ακουω ποτε την κληση γιατι πρωτα βαραει η δονηση και μετα μπαινει ο ηχος!Πιστευω ειναι θεμα της rom της Ελληνικης γιατι οταν το πηρα το τηλεφωνο την πρωτη μερα απο τον κινεζο με miui V5 δουλευε κανονικα ο ηχος!Ελπιζω να μην σας κουρασα!Ευχαριστω πολυ!

αν έχεις αποθηκευμένο το τηλέφωνο του , χτυπάει αμέσως με v5 και v6 (δοκιμασμένο σε mi3w , note 4g/lte και zopo με miui rom)
      αν όχι είναι όπως τα λες , (μακριά η Κίνα)
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ενταξει φιλε μου!Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!Οντως ετσι ειναι τελικα!Πολυ κουλο.... παντως μου φαινεται!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Ενταξει φιλε μου!Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!Οντως ετσι ειναι τελικα!Πολυ κουλο.... παντως μου φαινεται!

Τηλέφωνο -> Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων -> Σίγαση αγνώστων αριθμών