Διαφήμιση

Android 5.0 Lollipop for Xiaomi Mi 2/2S

• Απ: Android 5.0 Lollipop for Xiaomi Mi 2/2S

Ο/H wankel13 έγραψε:

Ο/H ronin13 έγραψε:

Μιλάς για τη "very unstable" έκδοση που έβγαλε η Xiaomi ή υπάρχει κάποια άλλη που δεν έχω εντοπίσει;

μιλαω για αυτη και προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα.το μονο που δεν λειτουργει ειναι ο εντοπισμος μεσω wifi για την εφαρμογη καιρου απ'οσο εχω δει.

Από μπαταρία, φωτογραφική κτλ πώς πάει; Updates παίρνει; Μου έβαλες φυτιλιες.. :p
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • απο μπαταρια σχεδον ιδια καταναλωση με V5,με αρκετη χρηση wifi,browsing και αρκετα τηλεφωνα βγαζω ανετα μια μερα,οσον αφορα την καμερα εχει αλλαξει σε σχεση με την V5 στο μενου,δεν εχω παραπονο αλλα δεν ειδα και καποια σημαντικη βελτιωση να πω την αληθεια,για την χρηση που κανω εγω με ικανοποιει.Αυτο που δεν ξερω γιατι δεν τα χρησιμοποιω ειναι το 3g κ bluetooth(πχ ακουστικα).απο gps βρισκει αμεσα δορυφορους περιπου σε 5-10 δευτερολεπτα κλειδωνει.ενα που δεν μου αρεσει ειναι που αλλαξε ο τροπος εισερχομενων κλησεων,εγινε πλεον με καθετη κινηση,αλλα αυτα γουστα ειναι.
      απο αναβαθμισεις εως τωρα μονο μια φορα,δηλαδη η αρχικη ρομ ηταν η 4.9.26 και μετα η 4.10.17 που φοραω,οπως ειδες πιο πανω απο μερα σε μερα θα εχουμε και την 4.11.14 .
      πιστευω οτι δεν χανεις τιποτα να την δοκιμασεις και αν δεν σου αρεσει επιστρεφεις πισω σε jellybean,ο οδηγος του MIUI ART ειναι πληρης και ευκολος.
    • Απ: Android 5.0 Lollipop for Xiaomi Mi 2/2S

Με έψησες άσχημα.. Μου φαίνεται βρήκαμε τι θα κάνουμε το ΣΚ.. :p

Θα χρειαστεί να περάσω πάλι τις εφαρμογές, ε;
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Διαφήμιση