Διαφήμιση

αγορα RedMi Note 4G

• ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΟ REDMI NOTE 4G ME TO FASTBOOT!

Πηγη:

Source Code

1. http://en.miui.com/thread-58821-1-1.html

1. Κατεβαζεις τη τελευταια rom απο
      εδω (ειναι Κινεζικη, αλλα περιεχει την αγγλικη γλωσσα)
      2. Κατεβαζεις κ εγκαθιστας το FastBoot driver απο
      εδω
      3. Αποσυμπιεσεις με το winrar ή το
      7zip τη rom του βηματος 1, στο σκληρο δισκο C κατευθειαν. Οχι στην επιφανεια εργασιας, διοτι το path που θα πρεπει να χρησιμοποιηθει αργοτερα, δε πρεπει να περιεχει κανενα κενο.
      4. Αφου εχει εγκατασταθει το Fastboot, πρεπει να αντιγραψεις το path που ειναι εγκατεστημενο. Για να το βρεις, με εναν πολυ απλο τροπο, πηγαινε Εναρξη->Ολα τα προγραμματα-> Minimal ADB and Fastboot -> δεξι κλικ, ιδιοτητες, καρτελα Συντομευση, Εκκινηση απο: και επιλεγεις τον προορισμο χωρις τα εισαγωγικα που βρισκονται στο τελος κ την αρχη.με δεξι κλικ -> Αντιγραφη

5. Επειτα πας στον Πινακα ελεγχου -> Συστημα (αλλαγη σε προβολη μικρων εικονιδιων, αν δεν μπορεις το βρεις) -> Ρυθμισεις συστηματος για προχωρημενους (απο την αριστερη μπαρα επιλογων) -> καρτελα για προχωρημενους -> μεταβλητες περιβαλλοντος.
      Βρισκεις στη λιστα το Path

Το διπλοκλικαρεις κ στη τιμη μεταβλητης, πηγαινεις στο τελος, προσθετεις ενα ελληνικο ερωτηματικο ( ; ) κ επικολλεις τον προορισμου του προγραμματος προηγουμενως που ειχες αντιγραψει στο βημα 4, πατας Ok, πατας ok.

6. Στο κινητο, πιεζεις συνεχομενα το κατω πληκτρο εντασης (-) ταυτοχρονα με το power, μεχρι να εμφανιστει η εικονα του FastBoot Το συνδεεις με τον υπολογιστη σου σε μια θυρα usb.
      7. Στο Pc, πηγαινεις στον σκληρο δισκο οπου εχεις αποσυμπιεσει τη Rom του βηματος 3, και μεσα στο φακελο θα διπλοκλικαρεις το αρχειο που λεγεται Flash_all_except_data_storage.bat

Το τηλεφωνο σου θα επανεκκινηθει μετα απο ενα λεπτο περιπου.θα κανει αυτοματα επανεκκινηση. Αν η διαδικασια τελειωσει σε 2-3 δευτερολεπτα, κατι πηγε λαθος κ δεν εχεις φλασαρει τη ρομ σου. Τοτε ακολουθεις τη μεθοδο Β, που περιγραφεται στον συνδεσμο της πηγης.

• Καλησπερα σε ολους στη παρεα.ολα οκ πλεον με το τηλεφωνο.περασα την ελληνικη rom και ειμαι οκ σε ολα και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια του tora33.αν θελω να κανω αναβαθμηση πως θα το κανω μεσω του ota updater?
    • να είσαι καλά , ναι μόνο με ota updater η αναβάθμιση , όχι από το Αναβάθμιση = updater
      (αν κατεβάσουμε όλη την rom , την φλασάρουμε από το Αναβάθμιση , τα ξέρεις )
      αν το κάνουμε αναβάθμιση από το "Αναβάθμιση" θα μπερδευτεί η rom ,είναι της multi ,
      το απ ενεργοποιείς ,

για να αποφύγουμε το αυτόματο update , κάνουμε :

Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνουμε τον
      διακόπτη της αυτόματης ενημέρωσης.. , οπότε ο updater δεν θα μας ενημερώνει για update ,

θα ελέγχουμε για αναβαθμίσεις μόνο από την εφαρμογή ota updater=>ΡΟΜ=>Διαθέσιμες ενημερώσεις
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Καλησπερα σε ολους.εχω ενα προβλημα με τη μουσικη στο κινητο.παιζει ενα τραγουδι ξαφνικα σταματαει ο ηχος,το τραγουδι σινεχιζει να παιζει δεν ακουγετε και μετα απο 5 6 δευτερολεπτα αρχιζει παλι.Μηπως καποιος γνωριζει κατι?το κινητο εχει την ελληνικη ρομ πανω.ευχαριστω
    • Καλησπέρα στην ομαδα!!Πριν 1 μηνα παρελαβα το δικο μου redmi note 4g και μπορω να πω μεχρι στιγμης τα καλυτερα μιας που το ενα bug της rom που παρατηρησα ειναι αμελητέο (συγχρονισμος επαφων με μηνύματα και λοιπες εφαρμογες μηνυματων,αρκετες επαφες απο αυτες που ειχα συγχρονισει απο το internet και δεν ειχα περασει χειροκινητα στην συσκευη δεν τις εβρισκε στις εφαρμογες με αποτελεσμα να μου τους δειχνει σαν αγνωστους)....ομως εχω μια απορία σε ενα review που ειχα διαβασει ελεγε για δυνατοτητα καταγραφεις slow motion video,αντιθετα στις επιλογες της καμερας εχω μονο την δυνατοτητα για ληψη time lapse(βιντεο μακριας διαρκειας σε fast forward).Υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω δει η απλα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;;ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!