αγορα RedMi Note 4G
-
-
Καλημερα δεν μπαινει σε recovery.εχει κολησει στο λογοτυπο.εχω φρικαρει τελειως.τι αλλο να κανω
-
Κανενας καμια βοηθειαααααααααα
-
έσβησες κατα λάθος την εσωτερική μνήμη , άρα και την rom
αν η μπαταρία είναι φορτισμένη
με τον τρίτο τρόπο fastboot
Recovery ROM files collection for Redmi 1/1S/Note - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
η διαδικασία
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
βρήκα κι αυτό
[FASTBOOT] MAKE YOUR REDMI NOTE 4G/LTE ALIVE FROM DEAD/BOOT STUCK [helloansuman] - Redmi Note - Xiaomi MIUI Official Forum
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Το εκανα λοιπον κ μου εμφανιζει στο MiFlash μετα το refresh που παιρνει την αντιγραφη επικολληση, στο flash Ακαθοριστο σφαλμα.
Καμια αλλη ιδεα? Δοκιμασα κ αυτο εστω να το επαναφερω στις εργοστασιακες, και στο βημα 4, στο φλασαρισμα, οπου πρεπει να εμφανιστει η κοκκινη γραμμη, το κινητο απλα αναβοσβηνει δειχνοντας μονο το logo.
Kαποιος προτεινε λιγο παραπανω στο προηγουμενο θρεντ αυτο, το δοκιμασα αλλα δεν ακουγεται ο ηχος των win οταν το συνδεω χωρις μπαταρια, πως εντοπισε νεα συσκευη.
Τα ιδια προβληματα με το μονιμο restart του κινητου, κ με αυτη τη λυση
Υπαρχει τροπος εστω για ενα hard reset?
Με πατημα του πληκτρου εντασης προς τα κατω κ του power, μου εμφανιζει την εικονα του Fastboot κ μενει εκει.
Με το ανω πληκτρο εντασης, απλα ανοιγει στο logo του miui κ δεν κανει κατι.
Νομιζω το brickαρα τελειως, δεχομαι ολες τις προτασεις! -
Ο/H giorgakisivan έγραψε:
1. Το εκανα λοιπον κ μου εμφανιζει στο MiFlash μετα το refresh που παιρνει την αντιγραφη επικολληση, στο flash Ακαθοριστο σφαλμα.
Καμια αλλη ιδεα?
2.Δοκιμασα κ αυτο εστω να το επαναφερω στις εργοστασιακες, και στο βημα 4, στο φλασαρισμα, οπου πρεπει να εμφανιστει η κοκκινη γραμμη, το κινητο απλα αναβοσβηνει δειχνοντας μονο το logo.
Kαποιος προτεινε λιγο παραπανω στο προηγουμενο θρεντ αυτο, το δοκιμασα αλλα δεν ακουγεται ο ηχος των win οταν το συνδεω χωρις μπαταρια, πως εντοπισε νεα συσκευη.
Τα ιδια προβληματα με το μονιμο restart του κινητου, κ με αυτη τη λυση
3.Με πατημα του πληκτρου εντασης προς τα κατω κ του power, μου εμφανιζει την εικονα του Fastboot κ μενει εκει.
Με το ανω πληκτρο εντασης, απλα ανοιγει στο logo του miui κ δεν κανει κατι.
4.Υπαρχει τροπος εστω για ενα hard reset?
Νομιζω το brickαρα τελειως, δεχομαι ολες τις προτασεις!
1. προσοχή , κατεβάζεις την rom : Redmi Note 4G MIUI ....και όχι για note (είναι άλλο τηλέφωνο)
την αποσυμπιέζεις την rom που κατέβασες όχι στην επιφάνεια εργασίας , αλλά σtoν δύσκο C (ο υπολογιστής μου/τοπικός δίσκος C:) είναι καλύτερα
2. είναι για το note 3g , όχι για το 4g
προσοχή έχεις το note 4g/lte (το note 3g λέγετε απλά note)
3. σωστά , σε Fastboot θα είσαι , θα το συνδέσεις και θα μπει η rom από τον υπολογιστή σου στο κινητό
4. αν θέλεις πριν κάνεις τα παραπάνω , κάνε σε recovery αν μπορείς να μπεις , wipe all data , (και μετά τα παραπάνω με προσοχή)
(κανείς από το φόρουμ δεν έκανε αυτή την διαδικασία στο note 4g, δεν χρειάστηκε ,
στο xiaomi mi3w και σε άλλα κινητά πολλές φορές κι εγώ)
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
-
αυτή η rom είναι για recovery , (χωρίς σύνδεση με το κινητό)
διάβασε εδώ
[FASTBOOT] MAKE YOUR REDMI NOTE 4G/LTE ALIVE FROM DEAD/BOOT STUCK [helloansuman] - Redmi Note - Xiaomi MIUI Official Forum
(το xiaomi 4g μου , το έστειλα για αντικατάσταση , είχε πρόβλημα η κάμερα, αλλιώς θα το δοκίμαζα και θα σου έλεγα ακριβώς τι να κάνεις)
-
Νομιζω πως δουλεψε!Ανοιξε!
Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την υπομονη σουΗρωας!
-
να είσαι καλά ,
όταν θα βρεις ευκαιρία , γράψε τα βήματα αν δεν σου κάνει κόπο , για να φτιάξουμε οδηγό
-
-
Redmi Note 4G/LTE => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Hellas-GTV-4.11.14.zip (V6 + CWM Recovery)
xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Hellas-GTV-4.11.14.zip
[url]https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5931-4-11-14-Xiaomi-Redmi-Note-4G-LTE-GTV-4-11-14/#files[/url]
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα