Διαφήμιση

xiaomi mi4

• Ο/H tora33 έγραψε:

[
      mi4 καλύτερο του mi3 σε :............................................
      για καθημερινή χρίση και τα δύο είναι εξίσου καλά

Σε ευχαριστω για την απαντηση...
      Τα θεωρητικα βεβαια λιγο-πολυ τα γνωριζω απο τα "χαρτια(specs)" των κινητων.Θελω ομως πιο πολυ να ρωτησω,να μαθω αν στην καθημερινοτητα,εχει τοση μεγαλη διαφορά στην χρηση ενα Mi3 απο ενα Mi4...πχ εσυ που εισαι κατοχος Mi3w θα το αλλαζες για ενα Mi4 ή οχι;...Μη μου πεις για προτεραιοτητες καθενος.Σαφως και θα εχεις δικιο αλλά ρωταω σαν συσκευες συγκριτικα εαν αξιζουν τοσο ωστε να μην παω σε Mi3w αλλά σε Mi4...αν κατι στο Mi3 δηλαδη σε χαλαει τοσο που λες "ρε γμτ να ειχα το 4αρι"...με καταλαβαινεις πώς το λεω(πιστευω)... beer
      :borg: ...Xiaomi rules
      Κώστας
    • Ο/H Βεδουίνος έγραψε:

Σε ευχαριστω για την απαντηση...
      Τα θεωρητικα βεβαια λιγο-πολυ τα γνωριζω απο τα "χαρτια(specs)" των κινητων.Θελω ομως πιο πολυ να ρωτησω,να μαθω αν στην καθημερινοτητα,εχει τοση μεγαλη διαφορά στην χρηση ενα Mi3 απο ενα Mi4...πχ εσυ που εισαι κατοχος Mi3w θα το αλλαζες για ενα Mi4 ή οχι;...Μη μου πεις για προτεραιοτητες καθενος.Σαφως και θα εχεις δικιο αλλά ρωταω σαν συσκευες συγκριτικα εαν αξιζουν τοσο ωστε να μην παω σε Mi3w αλλά σε Mi4...αν κατι στο Mi3 δηλαδη σε χαλαει τοσο που λες "ρε γμτ να ειχα το 4αρι"...με καταλαβαινεις πώς το λεω(πιστευω)...

Κώστα , προτιμώ το mi4 όπως όλοι πιστεύω

έτσι όπως το θέτεις και μιας και το σημαντικό είναι η τιμή ίσως να μην έπαιρνα το mi4

να σου πω και κάτι άλλο , το ίδιο χαρούμενος είμαι και με το note 4g (χειρότερος επεξεργαστής κ,λ,π, αλλά δεν καταλαβαίνεις αν έχεις στα χέρια σου αυτό η το π.χ. mi3)

όποιο απο τα τρία και να έχω στο χέρι μου , είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος μιας και κάνουν την ίδια δουλειά
      (το λίγο πιο γρήγορο δεν θα το καταλάβει το μάτι σου γιατί τα 4 δευτερόλεπτα και τα 2 δευτερόλεπτα για το μάτι είναι το ίδιο , σε καθημερινή χρήση πάντα)

αν θα έχεις το mi3 , δεν θα ζητήσεις το mi4
      (αν τα έχεις και τα δύο δικά σου και πρέπει να αποχωριστείς κάποιο , θα είναι το mi3
      μίλησα σαν Κώστας + Γιώργος
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ειχα το mi3 και τωρα το mi4.. Παει σφαιρα.... Το μι4 παρτο φιλε...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H aleksgiab έγραψε:

Ειχα το mi3 και τωρα το mi4.. Παει σφαιρα.... Το μι4 παρτο φιλε...

Αν δεν βαριεσαι...κανε ενα μινι συγκριτικο μεταξυ τους.Τι διαφορές διαπιστωσες
      :borg: ...Xiaomi rules
      Κώστας
    • 1.Επεξεργαστης...
      2.Μνημη...
      3.Καμερες...
      Ειναι πολυ πολυ γρηγορο...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Καλημερα στην παρέα όλη!!Σαφως κ το 4 είναι καλυτερο αφού είναι κ επόμενο μοντελο αντικαταστάτης του 3. Όμως τις διάφορες ένας χρήστης καινούριος καθημερινής χρήσης δύσκολα τις καταλαβαίνει. Εγώ είπα τη γνώμη μου στο φιλο μας με γνώμονα την τιμή. Κ όταν εξομοιωθεί με το τηλ κ ανέβουν οι απαιτήσεις του προχωρά στο επόμενο. Τώρα αν η προοπτική είναι ν αγοράσει συσκευή για μεγαλο χρονικό διαστημα αβλεπει προτείνω το 4!!!
    • Ειναι μικρές οι διαφορές πραγματικά, πρεπει να το "φορτώσεις" πάαααααρα πολύ για να τις αντικρίσεις.
      Αν έχεις μειωμένο budget πάρε το μι3, αλλιώς αν σου "περισσέυουν" ρίχτα στο 4άρι.
      Εγω απο iphone 5s πήγα με κλειστά μάτια στο MI4 μετά απο μια δοκιμή 10 λεπτών στο ΜΙ3
    • Διαφήμιση
    • Ο/H fagib2002 έγραψε:

Ειναι μικρές οι διαφορές πραγματικά, πρεπει να το "φορτώσεις" πάαααααρα πολύ για να τις αντικρίσεις.
      Αν έχεις μειωμένο budget πάρε το μι3, αλλιώς αν σου "περισσέυουν" ρίχτα στο 4άρι.
      Εγω απο iphone 5s πήγα με κλειστά μάτια στο MI4 μετά απο μια δοκιμή 10 λεπτών στο ΜΙ3

Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ!!! :thumbsup:
    • Φίλε μου οι διαφορές είναι τεράστιες..... αλλά μόνο στα χαρτιά. Τα δουλεύω σχεδόν καθημερινα και τα δύο και δεν εχω παρατήρησει διαφορές, άξιες λόγου. Αν "μπορείς" να πάρεις το mi 4, πάρτο, δεν σε αποτρεπω. Απλώς αυτό που θελω να πω ειναι οτι και με το mi3, θα γουστάρεις... :)