Σήμανση !
-
-
Το θέμα της πιστοποίησης CE είναι μεγάλο και μπορεί να δεχτεί πολλές ερμηνείες. Θα σου απαντήσω πρώτα στο 2ο σκέλος, εσύ αν έκανες ένα καινούργιο μαγαζί δεν θα προσπαθούσες πρώτα να εντυπωθείς στην καταναλωτική μνήμη των ανθρώπων της γειτονιάς σου πρίν αποφασίσεις να κάνεις διαφήμιση στις διπλανές περιοχές. Ετσι λειτουργεί κατ' εμέ η XIAOMI. Όταν αντιμετωπίζεις μεγάλο ανταγωνισμό μέσα στην ίδια σου την χώρα (ΚΙΝΑ) προσέχεις πως επεκτείνεσαι και με τι ρυθμό.
Όσον αφορά το CE, το οποίο απαιτείται μόνο εντός EU και μόνο, όταν αποφασίσουν να επεκταθούν Ευρώπη θα κάνουν και τις απαραίτητες διαδικασίες για να πάρουν την πιστοποίηση CE. -
Ναι δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτά που λες ,και τα καταλαβαίνω αλλά με τέτοιες πωλήσεις και όταν φτάνεις να είσαι τρίτος σε πωλήσεις κινητών τηλεφώνων νομίζω πως θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να μπουν πιο γερά στην Ευρωπαϊκή αγορά, όπως ας πούμε η lenovo η' η Highway μιάς και η xiaomi έχει ποιοτικά τηλέφωνα και προϊόντα γενικά .
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
γιατί δείχνουν πιό πολύ ενδιαφέρον για Ασία και λιγότερο για Ευρώπη ;
Μα δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό να δείχνουν ενδιαφέρον αρχικά στο ... 1/3 (ίσως και περισσότερο?) του πληθυσμού της ΓΗΣ????
Τι πιό λογικό απο αυτό? Μόνο οι αγορές της Κίνας και της Ινδίας αριθμητικά μας κάνουν ...πόσες ευρώπες, 5-6 ίσως ?
Ωστόσο είναι εμφανής ο προσανατολισμός της Xiaomi προς τις δυτικές αγορές και έτσι πρόέκυψε άλλωστε και η μετεγραφή του Hugo Barra. Νομίζω ότι απλά είναι θέμα χρόνου η εξάπλωση της εταιρίας και προς τη Δύση... -
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ωστόσο είναι εμφανής ο προσανατολισμός της Xiaomi προς τις δυτικές αγορές και έτσι πρόέκυψε άλλωστε και η μετεγραφή του Hugo Barra. Νομίζω ότι απλά είναι θέμα χρόνου η εξάπλωση της εταιρίας και προς τη Δύση
Σκέψου ότι το XIAOMI Global που είναι στην ουσία υπεύθυνο για την "εξάπλωση" της εταιρίας δυτικά έχει έδρα στην Σιγκαπούρη και πλήρες management team.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai ().
-
-
Εγω να γίνω πιο σαφής?? Πάνω σε τι?
-
-
Λοιπόν στα πλαίσια της εξάπλωσης της η XIAOMI έφτιαξε την XIAOMI Global που έχει έδρα στην Σιγκαπούρη. Εϊναι το μόνο κομμάτι (τμήμα - Division) της εταιρίας εκτός Κίνας. Το τμήμα αυτό είναι πλήρως στελεχωμένο με υπεύθυνο VP τον γνωστό Hugo Barra και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Steve Vickers. Στην ουσία αυτοί οι δύο κύριοι θα φέρουν μια μέρα την XIAOMI στην Ευρώπη... και αλλού. ΕΛπίζω η Ευρώπη να είναι απο τις πρώτες επιλογές εξάπλωσης!!
-
Α σε ευχαριστώ είχα την εντύπωση πως ο Ηugo Barra έγινε αντιπρόεδρος της εταιρίας γενικά και λόγο (ονόματος και apple) και εμπειρίας φυσικά δεν ήξερα πως θα έχει ο ίδιος άμεσα σχέση με την εξάπλωση της xiaomi δυτικά ! Οπότε ας κάνουμε υπομονή και όπως λες ας ελπίζουμε να ξεκινήσουν απο Ευρώπη μεριά πρώτα μιας και δεν έχουν και λίγους fan και βλέπε Ιταλία ,Ισπανία κλπ.
-
Εϊναι αντιπρόεδρος!!! Εξ ού και το VP (Vice President) στο μύνημα μου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα