Διαφήμιση

Καρτοκινητη στην Τουρκια

• Καρτοκινητη στην Τουρκια

Ταξιδευω σε λιγες μερες τουρκια, γνωριζει κανεις τι παιζει εκει με την αγορα καποιας τουρκικης sim, κυριως για internet;
      Εχω ακουσει οτι πρεπει να δηλωσεις το κινητο για να δουλεψει η καρτα η κατι τετοιο, δεν το καταλαβα ακριβως.
      Εχει καποιος εμπειρια να μου πει τι γινεται κ ποσο κοστιζει η αγορα sim?
    • Επειδή ψάχνομαι κι εγώ για καρτοκινητο ιντερνετ στην Τουρκία, έμαθα ότι για να βάλεις τουρκική σιμ σε μη τουρκικό κινητό (υποχρεωτικα ξα εοναι root) πρέπει να το δηλώσεις πράγμα που σημαίνει 110 λιρες χώρια την σιμ που στοιχιζει 60 λιρες. Είναι ενα κολπο ωστε να μη μπορούν οι Τούρκοι να φέρνουν από μόνοι τους κινητά από έξω (βλέπε Κινα) χωρίς να πληρωνουν δασμους. Αν δεν δηλώσεις το κινητό και αγοράσεις μονο σιμ 60 λιρες + 20 λιρες περιπου για 2Gb το τηλέφωνό θα δουλέψει περίπου 2 εβδομαδες και μετά θα κλειδώσει. Εχουν αναφερθεί κλειδώματα και σε 2 μέρες αλλά και σε 6 εβδομάδες, οπότε το παιζετε.
      Εγώ βρήκα λύση από μια εταιρία που σου νοικιάσει ή 3g mobile pocket hotspot ή ταμπλετ προς 6 ευρώ την μέρα με απεριόριστα data. Μπορείς να την νοικιασεις από την σελίδα τους και να στην στείλουν στο ξενοδοχείο που θα μενετε
      Rent and Connect - Travel Turkey without Data Roaming | Mobile Wifi Hotspot | Rental Tablet Guides | Pocket Wifi
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().