Παιδιά κόλλησα μια μαλακία κι εγώ και όταν έχω ανοιχτό το wi-fi ή τα δεδομένα, κάθε φορά που ξεκλειδώνω το κινητό μου πετάει διαφημίσεις σαν αυτή πιο πάνω. Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω?
Ακριβώς όπως τα λέει ο Ανέστης! Τρέξε για αλλαγή rom! Κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader αρχικά. Έπειτα ακολουθείς τον οδηγό "Αλλαγή απο unofficial σε official" και περασε την Official Developer, ξεκλείδωσε bootloader(αφού έχεις πάρει το ΟΚ) και βάλε την ελληνική.
Όλους τους οδηγούς θα τους βρείς στο link της υπογραφής μου. Η συσκευή σου είναι Redmi Note 3 (Hennessy)
Το κινητό το έχω 7 μήνες και μόλις χτες ξεκίνησε να μου το κάνει αυτό. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι πρόβλημα του προεγκατεστημενου browser διότι αρκετές φορές τον βλέπω να τρέχει στο background και μάλιστα να έχουν ανοίξει 5-6 tab αγνώστου προελεύσεως. Σταμάτησα τη λειτουργία του βέβαια αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα. Να προσθέσω επίσης ότι κατέβασα το malwarebytes από το google play και αφού το έτρεξα μου έβγαλε ένα threat το οποίο όμως δεν μπορεί να το διαγράψει διότι δεν το αφήνει το download manager
Οκ, θα αλλάξω rom τελικά. Μια τελευταία ερώτηση. Όταν παρήγγειλα το κινητό τους ζήτησα να μου το στείλουν ρουταρισμένο. Ενδέχεται σε αυτή την περίπτωση να μην χρειάζεται να τους ζητήσω να ξεκελιδώσουν το bootloader και αν ναι ποια διαδικασία ακολουθώ για να αλλάξω τη rom. Αν πάλι είναι κλειδωμένο το bootloader και δοκιμάσω να αλλάξω rom απλά δε θα πάρει την καινούρια ή θα έχω πρόβλημα με τη συσκευή μετά?