Επειδή είναι χρονοβόρο να ξεκλειδώσω το bootloader (ίσως το κάνω στο μέλλον για να περάσω ελληνική rom) υπάρχει κάποια global stable έκδοση? Ένας φίλος πριν μια εβδομάδα (χωρίς να έχει ξεκλειδώσει το bootloader) κατέβασε την Global Stable (V7.1.8.0), την πέρασε κανονικά. Αυτός έχεις το redmi note3 pro kenzo. Μπορώ να περάσω κι εγώ την ίδια ή υπάρχει άλλη αντίστοιχη για το δικό μου? Έχω το redmi note 3hennessy
Οχι δεν υπάρχει. Και αν υπήρχε θα στο είχαμε προτείνει σαν λύση
Δεν υπάρχει διότι η συσκευή με MTK επεξεργαστή βγήκε μόνο για Κίνα και θεωρητικά δεν κυκλοφορεί Internationally.
Γενικά μονο οι συσκευές που κυκλοφορούν παγκόσμια έχουν global stable.
Βέβαια αργότερα, υπάρχει πιθανότητα να βγεί global και για το Note 3 MTK. Απλά υποθέτω δεν είναι στις προτεραιότητες της εταιρίας μιας και με την έκδοση Snapdragon είναι σαν να σου λέει, εφόσον το θες global πάρε αυτό και όχι το Hennessy.
Μία τελευταία ερώτηση και sorry που σας έχω πρήξει. Διαβάζω τη διαδικασία ξεκλειδώματος που μου έστειλες πιο πάνω. Αν καταλαβαίνω καλά θα εγκαταστήσω μια κινέζικη developer rom στο κινητό και ακολουθώντας τη διαδικασίαθα ξεκλειδώσει σε 10 δευτερόλεπτα χωρίς να χρειαστεί να μπω στο κινέζικο site και να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος?
Αφού έχεις κάνει την αίτηση και έχεις πάρει έγκριση, τότε βάζεις στο κινητό σου την official developer, κάνεις login με το λογαριασμό σου που έχει το δικαίωμα για ξεκλείδωμα και τέλος το ξεκλειδώνεις με το unlock tool. Δεν γίνεται αλλιώς. Αυτά είναι τα βήματα.