βασικα εβαλα μια καρτα της εθνικης εθνο cash plus και λεει κατω δεξια maestro.. ειναι συνδεμενη με λογαριασμο(βιβλιαριο) και μπαινει και σε ατμ για αναληψη..δεν ειναι prepay.γιαυτο νομισα οτι εγινε κατι οταν μου εβγαλε να περιμενω confirm μετα την πληρωμη.
Θήκη
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H mass22 έγραψε:
θνικης εθνο cash plus και λεει κατω δεξια maestro.. ειναι συνδεμενη με λογαριασμο(βιβλιαριο
Μια φιλική συμβουλή @mass22 φίλε μου. Μην ξαναβάλεις αυτήν την κάρτα στο internet. Όχι ειδικά για τώρα. Γενικά μιλάω. Όταν είναι τόσο εύκολο να βγάλεις μια προ-πληρωμένη .... είναι σαν να πηγαίνεις γυρεύοντας. -
οσο δεν ειχα λεφτα μεσα δεν μπορουσα να κανω αγορα..μολις εβαλα ακριβως το ποσο εκανα την αγορα..και περιμενω verification.. πιστευω να μην υπαρξει προβλημα και να πραγματοποιηθει η συνεχιση της αγορας..
-
Ελπίζω να έχει μέσα ο λογαριασμός κάνα € παραπάνω να καλύψεις τυχόν συναλλαγματικές διαφορές.
-
Ναι επεινωησα και γιαυτό.. Απλα περιμένω και ο Θεός βοηθός
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Wholesale Product Snapshot Product name is Combo Armor Waterproof Dustproof Dirtproof Drop resistance Corning gorilla glass+Aluminum Metal cover case for Xiaomi M3 Mi3
αυτο παραγγειλα..ελπιζω να ερθει..πρωτη φορα απο aliexpress
Με το συμπάθειο βέβαια , αλλά αυτό παύει να είναι κινητό .
Σ' αυτή την περίπτωση γιατί δεν έπαιρνες ένα σαν κι' αυτό που είχε ο παππούς μου .
Sorry
-
Ολα καλά. Λίγο υπομονή τώρα..
-
Παρά να το κλαίω φίλε μου καλύτερα έτσι..
-
ολα οκ με την παραγγελια..χτες ειδη μου εκανε confirm την αγορα..και σημερα μου το στειλε και μου εστειλε και tracking number..τωρα..υπομονηηηη..
-
ίσως αργήσει το tracking number να περαστεί στα κομπιούτερ τους , λόγω φόρτου εργασίας που είχαν για την γιορτή τους στις 11.11.2014 ,( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
@mass22 αν το tracking number έχει την μορφή RF*********SG μπορείς να ξεκινήσεις το tracking απο το site του freight forwarder
-
έχω την αίσθηση ότι θα είναι της μορφής RS*********NL , αν ναι , θα ξεκινήσεις από δω .post | PostNL( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0