Διαφήμιση

Υποδοχη και ερωτησεις!

• Eκανα τα πρωτα δυο.Η εκδοση της ρομ που εχω βαλει ειναι η Stable 1.2.0] Xiaomi MI 4 (GTV-4.11.4) (Kit Kat).Ειναι σωστο αυτο η επρεπε να ειχα βαλει την [4.11.14] Xiaomi MI-4 (GTV-4.11.14);
      Επισης τα χρησιμοποιοω το πληκτρολογιο αμα περιστρεψω 90 μοιρες το τηλεφωνο δεν υπαρχει περιστροφη και η εικονα μενει οπως ηταν πριν την περιστροφη.Επισης στις ρυθμισεις στις γενικες κατηγοριες πχ ασυρματα δικτυα προσωπικα δεδομενα εμφανιζονται με κεφαλαια γραμματα και με τονους.Ειναι γνωστα αυτα η κατι εχει γινει λαθος με την ρομ;
      Ευχαριστω για την βοηθεια.
    • Ο/H seloner έγραψε:

1.Eκανα τα πρωτα δυο.
      2.Η εκδοση της ρομ που εχω βαλει ειναι η Stable 1.2.0] Xiaomi MI 4 (GTV-4.11.4) (Kit Kat).Ειναι σωστο αυτο η επρεπε να ειχα βαλει την [4.11.14] Xiaomi MI-4 (GTV-4.11.14);
      3.Επισης τα χρησιμοποιοω το πληκτρολογιο αμα περιστρεψω 90 μοιρες το τηλεφωνο δεν υπαρχει περιστροφη και η εικονα μενει οπως ηταν πριν την περιστροφη.
      4.Επισης στις ρυθμισεις στις γενικες κατηγοριες πχ ασυρματα δικτυα προσωπικα δεδομενα εμφανιζονται με κεφαλαια γραμματα και με τονους.Ειναι γνωστα αυτα η κατι εχει γινει λαθος με την ρομ;
      Ευχαριστω για την βοηθεια.

1. Ο.κ
      2. η πρώτη σταθερή , βγαίνει κάθε μετά απο πολλές εβδομάδες , η δεύτερη κάθε Παρασκευή η Σάββατο , την 4.11.14 έχω
      [GTV-4.11.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
      3. για sms χρησιμοποιώ το Handcent sms και περιστρέφετε
      4. στα ασύρματα δίκτυα , στο mi3w μικρά τα βλέπω
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

.............έχεις την Ελληνική με το σωστό recovery

την πρώτη φορά που περνάμε την Ελληνική κάνουμε τα παρακάτω , αν έχουμε rom από κατάστημα , αυτές έχουν προβλήματα
      πατάς volume up και το πλήκτρο power , ταυτόχρονα παρατεταμένα για να μπεις στο cwm recovery

Εχω έναν προβληματισμό . Μετά από τρεις εβδομάδες χρήσης χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα , βλέποντας να γίνεται αναφορά γιά recovery μου περνάει από το μυαλό ,
      ότι την διαδικασία αυτή δεν θυμάμαι να την έχω κάνει . Εβαλα την 4.10.10 συμφωνα με τον οδηγό που με παρέπεμψε ο admin , έμαθα και μερικά πράγματα ρωτώντας στο
      διάστημα που πέρασε .
      1.Πως μπορώ να διαπιστώσω αν κατά λάθος έκανα recovery ,
      2. Αν όχι τι επιπτώσεις μπορεί να έχει , και τι μπορώ να κάνω τώρα .
    • Διαφήμιση
    • Και εγω φιλε χωρις recovery εκανα την διαδικασια.Μαλλον το πιο σωστο ειναι ειναι να γινει με recovery .Επισης δεν εχω καμια εφαρμογη ανοιχτη και μου μενουν μονο δυο gb ram ελευθερη .Ειναι οκ αυτο;Επειδη ειχα διαβασει οτι ειναι σχετικα ελαφρυ λογισμικο το miui.
    • Η διαδικασία που σας πρότεινε ο Αδμιν είναι απο τις ενδεδειγμένες. Με το να κάνετε το φλασάρισμα με το recovery δεν θα κάνατε κάτι καλύτερο. Ούτε θα σας εξασφάλισε περισσότερη ελεύθερη ram. Απο την στιγμή που δεν έχετε προβλήματα δεν κάνατε κάτι στραβό.
      Στην περίπτωση σας η ύπαρξη του recovery (ειδικά αν είναι CWM ή TWRP) σας προσφέρει την δυνατότητα να πάρετε ένα nandroid backup (για μένα ο πληρέστερος τύπος) :thumbup:
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Η διαδικασία που σας πρότεινε ο Αδμιν είναι απο τις ενδεδειγμένες. Με το να κάνετε το φλασάρισμα με το recovery δεν θα κάνατε κάτι καλύτερο. Ούτε θα σας εξασφάλισε περισσότερη ελεύθερη ram. Απο την στιγμή που δεν έχετε προβλήματα δεν κάνατε κάτι στραβό.
      Στην περίπτωση σας η ύπαρξη του recovery (ειδικά αν είναι CWM ή TWRP) σας προσφέρει την δυνατότητα να πάρετε ένα nandroid backup (για μένα ο πληρέστερος τύπος) :thumbup:

1 . Αν κατάλαβα καλά , αν έκανα recovery , θα είχα φυλάξει την αγγλοκινέζικη Rom , που είχε το κινητό όταν το παρέλαβα , οπότε άχρηστη έτσι κι' αλλιώς αφού δεν υπάρχει περίπτωση να
      γυρίσω σε εκείνη .....
      2. Αν αξίζει τον κόπο να κάνω recovery τώρα με την υπάρχουσα 4.10.10 γιά μελλοντική περίπτωση που γίνει κάποια αναβάθμιση η οποία δεν με ικανοποιεί και θέλω να γυρίσω στην 4.10.10
      Τα λέω σωστά ή δεν ξέρω τι μου γίνεται ?
      Κι' αν τα λέω σωστά πως θα κάνω recovery τώρα ?
    • @geobas Στο 2 είσαι 100% σωστός. Και όχι μόνο. Εχεις μια rom (με τις ρυθμίσεις σου, τις εφαρμογές σου, τις επαφές σου) έτοιμη για φλασάρισμα. Οτι και να γίνει ξέρεις ότι σε 10 λεπτά είσαι εκεί που ήσουν πρίν σαν να μην έκανες τίποτα!!!
      Λοιπόν τώρα αν ακόμα είσαι με το MiRecovery θα κατεβάσεις το TWRP ή το CWM recovery και θα το φλασάρεις μέσα απο το MiRecovery σαν να ήταν rom.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

@geobas Στο 2 είσαι 100% σωστός. Και όχι μόνο. Εχεις μια rom (με τις ρυθμίσεις σου, τις εφαρμογές σου, τις επαφές σου) έτοιμη για φλασάρισμα. Οτι και να γίνει ξέρεις ότι σε 10 λεπτά είσαι εκεί που ήσουν πρίν σαν να μην έκανες τίποτα!!!
      Λοιπόν τώρα αν ακόμα είσαι με το MiRecovery θα κατεβάσεις το TWRP ή το CWM recovery και θα το φλασάρεις μέσα απο το MiRecovery σαν να ήταν rom.

Επειδή έχω το κινητό 3 εβδομάδες δεν έγινα και δάσκαλος
      :) , ακόμα σπουδαστής είμαι , επομένως ένα step by step , 1,2,3 θα ήταν πιό κατανοητό . MiRecovery ???
      Κατεβασα το TWRP Manager και αναμένω οδηγίες , όποτε έχεις καιρό .
    • Ακομα ενα προβλημα που αντιμετωπιζο ειναι οτι οταν με παιρνουν τηλεφωνο αργει να ξεκινησει ο ηχος κλησης ενω η δονηση ξεκιναει κατευθειαν.Τι μπορω να κανω;
    • Ο/H geobas έγραψε:

Εχω έναν προβληματισμό . Μετά από τρεις εβδομάδες χρήσης χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα , βλέποντας να γίνεται αναφορά γιά recovery μου περνάει από το μυαλό ,
      ότι την διαδικασία αυτή δεν θυμάμαι να την έχω κάνει . Εβαλα την 4.10.10 συμφωνα με τον οδηγό που με παρέπεμψε ο admin , έμαθα και μερικά πράγματα ρωτώντας στο
      διάστημα που πέρασε .
      1.Πως μπορώ να διαπιστώσω αν κατά λάθος έκανα recovery ,
      2. Αν όχι τι επιπτώσεις μπορεί να έχει , και τι μπορώ να κάνω τώρα .

Ο/H geobas έγραψε:

1 . Αν κατάλαβα καλά , αν έκανα recovery , θα είχα φυλάξει την αγγλοκινέζικη Rom , που είχε το κινητό όταν το παρέλαβα , οπότε άχρηστη έτσι κι' αλλιώς αφού δεν υπάρχει περίπτωση να
      γυρίσω σε εκείνη .....
      2. Αν αξίζει τον κόπο να κάνω recovery τώρα με την υπάρχουσα 4.10.10 γιά μελλοντική περίπτωση που γίνει κάποια αναβάθμιση η οποία δεν με ικανοποιεί και θέλω να γυρίσω στην 4.10.10
      Τα λέω σωστά ή δεν ξέρω τι μου γίνεται ?
      Κι' αν τα λέω σωστά πως θα κάνω recovery τώρα ?

Redmi Note...τι έκδοση???

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H geobas έγραψε:

δεν είναι ερωτήσεις , πατάς επάνω στα δυο links