Καλημέρα στη παρέα.
Σήμερα το πρωί μου ήρθε η παρακάτω ενημέρωση στο τηλέφωνο:Νέα ενημερ:xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Hellas-Gtv-4.11.14.zip
(έκδοση GTV-4.11.14)Πατήστε για λήψη/flash.
Τι παίζει με αυτό γιατί πρώτη φορά το βλέπω;να το κάνω λήψη και flash;είναι ασφαλές;πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
Καλημέρα @dzav αν τσεκάρεις τα downloads η έκδοση αυτή είναι στα αρχεία. Οπότε πιστεύω είναι οκ για φλασάρισμα. Για καλό και για κακό κράτα ένα nandroid backup πρώτα και μετά προχώρα. Ξέρεις εσύύύύύύ...
Η αλήθεια είναι ότι πάλι δεν κοίταξα τα downloads.Δε πρόκειται να βάλω μυαλό .
Προτιμώ να τη κατεβάσω και να το κάνω με τον παραδοσιακό τρόπο.
Έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά το καινούριο update σε σχέση με το παλιό;\
Η από πάνω είναι; xiaomi-miui.gr/community/wsif/…4G-LTE-GTV-4-11-14/#files
Το καινούριο update είναι έτοιμο για κατέβασμα;xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-4.11.24.zip (V6 Kit Kat)
Ξέρουμε τι αλλαγές έχει;να το κατεβάσω και να κάνω το update;
Καλησπέρα στη παρέα. Μετά το τελευταιο update προσεξα το εξής:όταν παταω το power button για να ξεκλειδωσω το τηλέφωνο βλέπω στο μέσο της οθόνης μια φωτογραφική μηχανή η οποία χάνεται πολύ γρήγορα. Αυτό μπορώ να το απενεργοποιησω;
Καλημέρα φιλέ dzav.Χωρίς να είμαι και σίγουρος δε νομιζω πως μπορείς γιατί είναι συντόμευση για τη λειτουργια της κάμερας. Δλδ. Αν συρεις προς τ αριστερά πριν σβήσει σε παει στη λειτουργια της..
Και σε εμένα ήρθε ενημέρωση αναβάθμισης στην 4.11.14 αλλά όταν την φλασάρω μέσα από το ota updater δεν γίνεται τίποτα. Μετά διάβασα μέσα από το πρόγραμμα ότι ΄΄the kernel developer has not enable support for ota updater΄΄ Τωρα τί κανω??
Και σε εμένα ήρθε ενημέρωση αναβάθμισης στην 4.11.14 αλλά όταν την φλασάρω μέσα από το ota updater δεν γίνεται τίποτα. Μετά διάβασα μέσα από το πρόγραμμα ότι ΄΄the kernel developer has not enable support for ota updater΄΄ Τωρα τί κανω??
το μήνυμα για το kernel το αγνοείς , δεν σημαίνει κάτι
με το Αναβάθμιση=Updater , πήγες στην διαδρομή
Αρχεία=>OTA-Updater=>download=>rom=> xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable37-Hellas-GTV-4.11.14.zip=>και φλάσαρες την rom ??