Διαφήμιση

επανεκκίνηση του launcher...

• Είναι γάτα ... Είναι γάτα ... Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις πρίν τα γράψω.. Γιατί ο άλλος δρόμος θα ήταν μακρύς και κουραστικός. Εστίασε σε εφαρμογές που ζητάνε root γιατί μόνο τέτοιες μπορούν να κάνουν τέτοια "ζημιά"..
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Βρε δε το αμφισβητώ ότι υπάρχει πρόβλημα σε κάποιους,
      απλά δεν έχω εγώ την δυνατότητα να αναπαράγω το πρόβλημα ώστε να δω έστω ένα Log μπας και εντοπίσω κάτι που θα βοηθήσει..

Αν δεν τα καταφέρω, τελικά μπορεί να μου τη δώσει και να έρθω για καφέ στη Πάτρα ή να στο στείλω με το ταχυδρομείο να περάσει ενδελεχή έλεγχο... :D
      Να σου αναφέρω τώρα και κάτι εντελώς περίεργο για μένα...
      Αφου παρουσιάστηκε το πρόβλημα αποφάσισα να το ξαναφλασάρω απο την αρχή. Ακολούθησα λοιπόν το οδηγό σου για full wipes και αμέσως ξαναφλάσαρα την τελευταία GTV... Όλα πήγαν πολύ καλά και στρωτά και σε λίγα λετπά είχα τελειώσει...
      Άνοιξα λοιπόν το κινητό και άρχισα να το σετάρω, όταν διαπίστωσα ότι έλειπαν σχεδόν όλες οι MI εφαρμογές (transfer, MiKey, Authenticator, Swiftkey κ.λ.π.)
      Αμέσως ξαναφλάσαρα την τελευταία GTV απο τον updater και αυτή τη φορά εγκαταστάθηκαν τα πάντα!
      Μπορείς να γνωρίζεις γιατί συνέβει αυτό?
    • Αν είχες κάνει κανένα Factory Defaults/Reset μετά το Flash της ROM, αυτό συμβαίνει γιατί σβήνουν τα αρχεία στο /Data/miui/apps !
      Βέβαια καμιά φορά μπορεί να κρεμάσει το Updter_Script χωρίς λόγο και να συμβεί το ίδιο...
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Λοιπόν, επανέρχομαι για να δώσω (;) επιτέλους κάποια εξήγηση για αυτό το περίεργο πρόβλημα, μετά απο πολύ και επισταμένο ψάξιμο που με ταλαιπώρησε πολύ.
      Είχε συμβεί το εξής:
      Πριν απο αρκετό καιρό είχει πάρει το μάτι μου αυτή ΕΔΩ την ανάρτηση στο φόρουμ μας, όπου ένας δικός μας, είχε μεταφράσει μια Ρώσικη εφαρμογή για το καιρό (παρεμπιπτόντως η μετάφραση είναι ΑΡΙΣΤΗ και ΕΥΓΕ στον άνθρωπο μας!!!). Η εφαρμογή ονομάζεται "Weather BZ" και στο Google Play κυκλοφορεί με το όνομα "Погода BZ". Έχει καταπληκτικά γραφικά και μου άρεσε και επειδή ήταν και στα Ελληνικά την "υιοθέτησα".
      Κάνοντας αυτό που συζητάω με τον φίλο Bodai παραπάνω (έβαζα λίγες-λίγες εφαρμογές μέχρι να ανακαλύψω ποια δημιουργεί το πρόβλημα) δυστυχώς ανακάλυψα ότι αυτή η εφαρμογή είναι η ΑΙΤΙΑ για το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις του Laucher... Μου συνέβει και στο Redmi 1S και στο Redmi Note...

Κάνοντας λοιπόν τις "έρευνές" μου πήρα το Redmi 1s, με σκοπό να αναπαραγάγω το πρόβλημα με διαφορετική rom από την GTV, αυτή τη φορά...
      Το φλασάρισα (MiFlash) με την τελευταία Fastboot ρομ που κυκλοφορεί και έριξα απο πάνω την επίσης τελευταία multilanguage. Η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν να βάλω την εφαρμογή αυτή... (την οποία έβαλα στην Αγγλική της έκδοση) και όταν το έκανα, το τηλέφωνο ΑΜΕΣΩΣ παρουσίασε το πρόβλημα με τον Laucher... Όταν την απεγκατέστησα το τηλέφωνο έστρωσε και πάλι... Η λογική λέει λοιπόν ότι η αιτία για το πρόβλημα που φαίνεται και στα δύο videos που έχω ανεβάσει οφείλεται σε αυτή την εφαρμογή...
      Πρέπει ωστόσο να αναφέρω ότι το πρόβλημα ΔΕΝ μπόρεσα να αναπαραγάγω στο Mi-3 (το οποίο φοράει αυτή τη στιγμή την τελευταία multilanguage), όπου προσπάθησα και με την Αγγλική και με την Ελληνική έκδοση της εφαρμογής, αλλά το τηλέφωνο δούλεψε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα...
    • Χαρά στην επιμονή σου ,
      Από περιέργεια είπα να το δοκιμάσω στο Tab 3 8 3G με 4.2.2 και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα , αν και δεν μου
      δημιούργησε κανένα πρόβλημα . Αλλο ένα , από τα πολλά που κυκλοφορούν στη "λαϊκή αγορά" lol

Sent with T-311 without Tapatalk
    • Ο/H geobas έγραψε:

Χαρά στην επιμονή σου ,
      Από περιέργεια είπα να το δοκιμάσω στο Tab 3 8 3G με 4.2.2 και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα , αν και δεν μου
      δημιούργησε κανένα πρόβλημα . Αλλο ένα , από τα πολλά που κυκλοφορούν στη "λαϊκή αγορά" lol

Sent with T-311 without Tapatalk

Εννοείς το Samsung Galaxy Tab 3 8.0 3G? Δεν το γνωρίζω καθόλου... αν και απο τα specs φαίνεται ικανοποιητικό για την τιμή του...
    • Ακριβώς , και προσωπικά θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η Samsung στην αγορά . Στις μετακινήσεις και διακοπές κατήργησα το
      Laptop , ακόμα και το Galaxy Note 10.1 3G . Η φορητότητά του βέβαια είναι το Α και το Ω . Και πουλιέται βέβαια σε τιμή ξευτίλα , γιατί απ ότι
      φαντάζομαι δεν έχει εκτιμηθεί όσο πρέπει .
    • Διαφήμιση