Mi cloud (κωδικός επαλήθευσης)
-
-
Μόνος μου ρωταω ...μόνος μου απαντάω!
Λοιπόν, λύθηκε και αυτό το πρόβλημα ως εξής:
Προσπάθησα να μπω στο λογαριασμό απο τον browser της συσκευής και μου ζήτησε επίσης κωδικό επαλήθευσης... αλλά εκεί (στον broswer) είχε επιλογή να πατήσω και να μου στείλει με sms έναν 6ψηφιο κωδικό, όπως και έκανα... Όταν ήρθε, δεν τον έβαλα στον broswer, αλλά στην εφαρμογή MiCloud..και έτσι μπήκα! ...Over! -
Όταν κάνω την διαδικασία από το τηλέφωνο, μου έχει τύχει να έρθει ο κωδικός και μετά από 11 ώρες...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όταν κάνω την διαδικασία από το τηλέφωνο, μου έχει τύχει να έρθει ο κωδικός και μετά από 11 ώρες...
Πριν απο λίγο μίλαγα με φίλο Miuier και μου έλεγε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το πράγμα!!! Άρα συμβαίνει συχνά... (πιθανότατα λόγω απομακρυσμένων και ιδιαίτερα φορτωμένων servers) -
Η αλήθεια είναι ότι στο miui.com υπάρχει πολύ γκρίνια για το θέμα. Ειδικά σε χώρες που έχουν προβλήματα με τα sms λόγω περιορισμών που βάζουν οι πάροχοι (βλέπε Ινδία). Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν και θα βάλουν email ελπίζω..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι στο miui.com υπάρχει πολύ γκρίνια για το θέμα. Ειδικά σε χώρες που έχουν προβλήματα με τα sms λόγω περιορισμών που βάζουν οι πάροχοι (βλέπε Ινδία). Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν και θα βάλουν email ελπίζω..
Όντως, η υπηρεσία είναι προβληματική και ταλαιπωρεί κατά καιρούς πολύ κόσμο! -
Γενικώς έχουν πάααααρα πολύ αργούς server. Αυτό με την καθυστέρηση μου είχε τύχει στην αρχή. Τώρα ξέρω και μόνο από το pc. Την καθυστέρηση εγώ την βλέπω με τις αναβαθμίσεις του ρούτερ. Το firmware για να κατέβει μέσω του ρούτερ, γιατί online δεν έχει βγει ακόμα και ίσως δεν το βγάλουν ποτέ, θέλει 2-3 ημέρες! Και εννοείται έχουμε μεταφερθεί βάση τα λεγόμενα του Hugo, εκτός κίνας!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H caeser έγραψε:
Μόνος μου ρωταω ...μόνος μου απαντάω!
Λοιπόν, λύθηκε και αυτό το πρόβλημα ως εξής:
Προσπάθησα να μπω στο λογαριασμό απο τον browser της συσκευής και μου ζήτησε επίσης κωδικό επαλήθευσης... αλλά εκεί (στον broswer) είχε επιλογή να πατήσω και να μου στείλει με sms έναν 6ψηφιο κωδικό, όπως και έκανα... Όταν ήρθε, δεν τον έβαλα στον broswer, αλλά στην εφαρμογή MiCloud..και έτσι μπήκα! ...Over!
ευχαριστω πολυ για την λυση..
κ πρεπει να μαι κ τυχερος γτ ελαβα το μυνημα σε δευτερολεπτα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0