Διαφήμιση

Ποιόν explorer γιά το Note

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Τα βίντεο στο Πρωτοθέμα τα παίζει κανονικά . Γιά πες μου τι ψάχνουμε ? thinking

κάποιο βίντεο που να χρειάζεται το adobe Flash Player για να τρέξει

Δεν ξέρω βρε τι να σου πω . Εσεις είσαστε οι δάσκαλοι . Εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει κάτι ενσωματωμένο που ,
      όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει (τα video)
      Και να μην ξεχνάμε ότι είναι ο μόνος browser (ο περί ού ο λόγος default) , που παίζει swf flash χωρίς Flash player .
      Αν βρεις κάποιο μου λές .
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Δεν είσαι ευχαριστημένος απο τον default? Αν έχεις βρεί bugs επιβάλλεται να τα δηλώσεις εδώ για να φτιαχτούνε..

Δεν έχω βρει bugs , αλλά με ενοχλεί που πρέπει να επιλέξω (βγαίνει ακόμα και με εγκατεστημένο το tapatalk [bug?]) ,και μου κόβει και μέρος της σελίδας

....Χωρίς λόγια
      :D

• Ο/H tora33 έγραψε:

αν είναι βίντεο youtube , ναι , web tv ?

WEB TV από το MEGA

LIVE STREAMING από το SB NATION (που έτυχε να βρω μπροστά μου τώρα και είχε ειδήσεις)
      Πατάς το εικονίδιο "full screen" στην πρώτη οθόνη και εμφανίζεται η δεύτερη...

.....

Φυσικά τα παραπάνω δείγματα είναι από τον broswer της Miui...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

αυτά παίζουν και χωρίς το adobe flash player με όλους τους browsers ,
      ψάξε γενικά για βίντεο , που δεν συνδέονται με την σελίδα του youtube , δεν παίζουν με τον broswer της Miui
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Είμαστε Miuiers, όχι λαϊκατζήδες...

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

ψάξε γενικά για βίντεο , που δεν συνδέονται με την σελίδα του youtube , δεν παίζουν με τον broswer της Miui

Τα δείγματα που έδειξα απο πάνω ΔΕΝ έχουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως να κάνουν με το YouTube... Και εν πάσει περιπτώσει, εσύ ρώτησες εάν παίζει web tv... και λέμε ΝΑΙ παίζει και web tv και live streaming... και τσάμικο χορεύει και ζεϊμπέκικο και κεφτεδάκια κάνει για κολατσιό...

Και στο τέλος-τέλος, πέρα απο το συγκεκριμένο τεχνικό θέμα, εμείς είμαστε fans του MIUI και όχι fans ενός Μiui απο αποτελείται απο ένα ατελείωτο puzzle απο διάφορες εφαρμογές... Αυτό το ραβυρινθιακό Pot-Pourri που κυριαρχεί τελευταία εδώ μέσα, που υπάρχει η τάση να αντικαθιστούμε με το παραμικρό ΟΛΕΣ τις εφαρμογές του Miui, με αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας εφαρμογές, κυρίως απο το Google Play είναι (τουλάχιστον) αντιδεολογικό και εν πάσει περιπτώσει είναι θέμα φιλοσοφίας βρε αδελφέ!
      Δεν μπορείς, έτσι ελαφρά τη καρδία να έρχεσαι (το δεύτερο ενικό είναι σχήμα λόγου και όχι προσωπική απεύθυνση) να μου λες... "προσπαθώ να αλλάξω το laucher του Miui και να βάλω της θείας μου της Κατίνας...παρακαλώ βοηθήστε με!"... Ώπα ρε μεγάλε.... τότε ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ το Xiaomi και το MIUI? Αντε πάρε ένα κινητό με pure Android και κάνε τις δοκιμές σου!
      Να αλλάξουμε, λέει, το back up του Miui και να βάλουμε το "titanium", να αλλάξουμε το default broswer και να βάλουμε αυτό που χρησιμοποιεί και ο θείος μου ο Ζαχαρίας, να αλλάξουμε το root manager του Miui και να βάλουμε του ψιλικατζή της γειτονιάς...Κ.Λ.Π....Κ.Λ.Π.... και τέλος δεν έχει η ΠΑΡΑΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ (και πλέον "παραμετροποίηση") του Miui...
      ΩΠΑ ...ΩΠΑ... ρε παλληκάρια... Ναι, όντως υπάρχουν άπειρες εφαρμογές, και φυσικά όλοι σας έχετε και το δικαίωμα και τη δυνατότητα να αλλάξετε ότι θέλετε και όπως θέλετε, αλλά όταν μιλάμε για MIUI, μιλάμε για μια rom, που έχει παραμετροποιηθεί, βελτιωθεί και προσαρμοστεί έτσι που να συνεργάζεται όσο γίνεται καλύτερα με τις Xiaomi συσκευές... Εάν κάποια εργασία που θέλουμε να κάνουμε δεν εξυπηρετείται σωστά απο την Miui, τότε ΝΑΙ, να ψαχτούμε και να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να την αντικαταστήσουμε με κάποια "της λαϊκής αγοράς" (βλ. Google Play), άλλα έτσι...χωρίς ιδιαιίτερο λόγο και ελαφρά τη καρδία, αποτελεί "ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ" τουλάχιστον και αποκλίνει πολύ απο την φιλοσοφία των fans της Miui...

Εγώ, είμαι fan του συγκεκριμένου λειτουργικού επειδή το ΓΟΥΣΤΑΡΩ το ίδιο, απο τεχνικής άποψης, αλλά επίσης γουστάρω και το τρόπο, σκέψης, έκφρασης, αισθητικής και φιλοσοφίας της Xiaomi και των προγραμματιστών της... Δεν είμαι δογματικός, ούτε φοράω παρωπίδες... Σαφώς και υπάρχουν αμφιλεγόμενες ή προβληματικές εφαρμογές μέσα στο λειτουργικό, αλλά θα ήταν προτιμότερο για μένα να ασχοληθούμε περισσότερο με την βελτιωσή τους, απο την απλή, απρόσωπη και τελικά αβασάνιστη αντικατάστασή τους... μηδενίζοντας και ακυρώνοντας ουσιαστικά με αυτό το τρόπο την όποια προσπάθεια έχουν κάνει οι άνθρωποι που την δημιούργησαν... Και ΤΕΛΟΣ, εάν αυτό συμβαίνει (και φυσικά θα συνεχίζει να συμβαίνει) δεοντολογικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ να συμβαίνει κατά κόρον απο ανθρώπους που δηλώνουν fans της συγκεκριμένης rom...
      over...

• Απ: Είμαστε Miuiers, όχι λαϊκατζήδες...

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Τα δείγματα που έδειξα απο πάνω ΔΕΝ έχουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως να κάνουν με το YouTube... Και εν πάσει περιπτώσει, εσύ ρώτησες εάν παίζει web tv... και λέμε ΝΑΙ παίζει και web tv και live streaming... και τσάμικο χορεύει και ζεϊμπέκικο και κεφτεδάκια κάνει για κολατσιό...

Και στο τέλος-τέλος, πέρα απο το συγκεκριμένο τεχνικό θέμα, εμείς είμαστε fans του MIUI και όχι fans ενός Μiui απο αποτελείται απο ένα ατελείωτο puzzle απο διάφορες εφαρμογές... Αυτό το ραβυρινθιακό Pot-Pourri που κυριαρχεί τελευταία εδώ μέσα, που υπάρχει η τάση να αντικαθιστούμε με το παραμικρό ΟΛΕΣ τις εφαρμογές του Miui, με αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας εφαρμογές, κυρίως απο το Google Play είναι (τουλάχιστον) αντιδεολογικό και εν πάσει περιπτώσει είναι θέμα φιλοσοφίας βρε αδελφέ!
      Δεν μπορείς, έτσι ελαφρά τη καρδία να έρχεσαι (το δεύτερο ενικό είναι σχήμα λόγου και όχι προσωπική απεύθυνση) να μου λες... "προσπαθώ να αλλάξω το laucher του Miui και να βάλω της θείας μου της Κατίνας...παρακαλώ βοηθήστε με!"... Ώπα ρε μεγάλε.... τότε ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ το Xiaomi και το MIUI? Αντε πάρε ένα κινητό με pure Android και κάνε τις δοκιμές σου!
      Να αλλάξουμε, λέει, το back up του Miui και να βάλουμε το "titanium", να αλλάξουμε το default broswer και να βάλουμε αυτό που χρησιμοποιεί και ο θείος μου ο Ζαχαρίας, να αλλάξουμε το root manager του Miui και να βάλουμε του ψιλικατζή της γειτονιάς...Κ.Λ.Π....Κ.Λ.Π.... και τέλος δεν έχει η ΠΑΡΑΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ (και πλέον "παραμετροποίηση") του Miui...
      ΩΠΑ ...ΩΠΑ... ρε παλληκάρια... Ναι, όντως υπάρχουν άπειρες εφαρμογές, και φυσικά όλοι σας έχετε και το δικαίωμα και τη δυνατότητα να αλλάξετε ότι θέλετε και όπως θέλετε, αλλά όταν μιλάμε για MIUI, μιλάμε για μια rom, που έχει παραμετροποιηθεί, βελτιωθεί και προσαρμοστεί έτσι που να συνεργάζεται όσο γίνεται καλύτερα με τις Xiaomi συσκευές... Εάν κάποια εργασία που θέλουμε να κάνουμε δεν εξυπηρετείται σωστά απο την Miui, τότε ΝΑΙ, να ψαχτούμε και να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να την αντικαταστήσουμε με κάποια "της λαϊκής αγοράς" (βλ. Google Play), άλλα έτσι...χωρίς ιδιαιίτερο λόγο και ελαφρά τη καρδία, αποτελεί "ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ" τουλάχιστον και αποκλίνει πολύ απο την φιλοσοφία των fans της Miui...

Εγώ, είμαι fan του συγκεκριμένου λειτουργικού επειδή το ΓΟΥΣΤΑΡΩ το ίδιο, απο τεχνικής άποψης, αλλά επίσης γουστάρω και το τρόπο, σκέψης, έκφρασης, αισθητικής και φιλοσοφίας της Xiaomi και των προγραμματιστών της... Δεν είμαι δογματικός, ούτε φοράω παρωπίδες... Σαφώς και υπάρχουν αμφιλεγόμενες ή προβληματικές εφαρμογές μέσα στο λειτουργικό, αλλά θα ήταν προτιμότερο για μένα να ασχοληθούμε περισσότερο με την βελτιωσή τους, απο την απλή, απρόσωπη και τελικά αβασάνιστη αντικατάστασή τους... μηδενίζοντας και ακυρώνοντας ουσιαστικά με αυτό το τρόπο την όποια προσπάθεια έχουν κάνει οι άνθρωποι που την δημιούργησαν... Και ΤΕΛΟΣ, εάν αυτό συμβαίνει (και φυσικά θα συνεχίζει να συμβαίνει) δεοντολογικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ να συμβαίνει κατά κόρον απο ανθρώπους που δηλώνουν fans της συγκεκριμένης rom...
      over...

Ωραία τα είπες μπράβο μου άρεσε πολύ ο λόγος που έβγαλες
    • Και εγώ στην αρχή ψιλοσνόμπαρα τον default Browser αλλά μετά από διάφορες δοκιμές εδώ και μερικούς μήνες, κατέληξα ότι ο Default είναι και πιο γρήγορος αλλά και πιο απροβλημάτιστος.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ποιός το περίμενε .'Αρχισα ένα θέμα ζητώντας καλοπροαίρετα μιά πληροφορία και παραλίγο να καταλήξει σε παρεξήγηση .Αν είναι δυνατόν.

PS: @ caeser . Δευτερολογείς . :) .......... ήδη έχω απαντήσει στο φίλο tora33 ότι παίζει τα βίντεο από το web TV του zougla.gr . Δεν έβαλα γιά του λόγου το αληθές εικόνες γιατί φαντάζομαι πως όταν μας βεβαιώνει κάποιος γιά κάτι δεν πρέπει να υπάρχει αμφισβήτηση .
      Είπα ακόμα όποιος βρει browser σαν τον default , που παίζει όλα αυτά τα βίντεο χωρίς ή ακόμα και με Adobe Flash Player να μου το πει , και κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον . lol
    • Ο/H prekasg έγραψε:

Τελικα καμια λυση σε αυτο το θεμα με τα SMS και τους 160χαρακτηρες δεν εχουμε ε ;(Μη μου πειτε για τις 3τες εφαρμογες, ποτε δεν τις συμπαθησα ουτε τις θελω)

εγώ χρησιμοποιώ άλλο για τα sms , το handcent sms , μέχρι η miui να το φτιάξει ,
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Τα μηνύματα που δεν βοηθούν την συζήτηση επί του θέματος έχουν απενεργοποιηθεί, γιατί νομίζω πως δεν προάγουν την συζήτηση... :rolleyes:

Επί του θέματος όμως, η γνώμη μου είναι πως ο Caeser έχει δίκιο στα λεγόμενά του (παρακάμπτω τις όποιες προσωπικές αναφορές αν υπάρχουν).

Στόχος μας εδώ είναι να λύσουμε όσο μπορούμε τα προβλήματα που υπάρχουν σε επίπεδο Software, αλλά γνωρίζουμε από την άλλη πως εφ΄όσον τουλάχιστον η V6 ΜIUI είναι σε παιδικό στάδιο ακόμη και με πολλά προβλήματα, που όμως θα τα λύσουμε σιγά - σιγά μέχρι να έρθει πάλι κάποια νέα Version και να αρχίσουμε από την αρχή...

Από την άλλη όμως, αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι που δεν μπορεί λόγο BUG στην παρούσα φάση της V6, λογικό είναι να προτείνουμε κάποια λύση μέσο 3ου λογισμικού μέχρι να διορθωθεί από τους Devs της MIUI.

Άρα λοιπόν δεν υπάρχει θέμα με τις θέσεις και των 2ων σας, αλλά να θυμώμαστε πάντα πως προτεραιότητα στην κοινότητά μας έχει το αγαπημένο μας ΜIUI, και μόνο αν δεν μπορούμε να δώσουμε άμμεση λύση, να προτείνουμε κάτι άλλο που θα βολέψει τους χρήστες σε υπαρκτά προβλήματα....

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα, που εκ των πραγμάτων αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτικές λύσεις (Handsent SMS), μέχρι να καταλάβουν επιτέλους εκεί στην Κίνα πως έχουμε σοβαρό πρόβλημα....

Αυτά εν ολίγης και να θυμάστε πάντα πως εγώ εκτιμώ την προσφορά όλων σας η οποία πραγματικά είναι ανεκτίμητη, και ως μέλος της ίδιας οικογένειας στεναχωριέμαι να βλέπω εντάσεις.... ;)

Δημήτρης....
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Εγώ έχω την λύση σε περίπτωση προβλημάτων της miui6. Βάζεις την miui5. :)
      Για το θέμα του να μας ακούσουν οι Κινέζοι και να διορθώσουν τους 160 χαρακτήρες, εδώ ισχύει το "κάνω τον Κινέζο".
      Μετά την πρόσφατη εμπειρία μου να επικοινωνήσω με κάποιους "υπεύθυνους" της Xiaomi ( από τον CEO έως και την υπεύθυνη κυλικείου της εταιρίας) κατάλαβα ότι μας έχουν γραμμένους στην κυριολεξία. Μπορεί αν τα mail μου ήταν στα ρωσικά και ανέφερα ότι ήμουν Ρώσος και όχι Έλληνας να είχα κάποιο αποτέλεσμα.
      Πάντως η μη ανταπόκριση, έστω και μίας αρνητικής απάντησης, δείχνει την ποιότητα του Marketing της εταιρίας.
      Ίσως να έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ και αυτό θα το δούμε στο μέλλον.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Πάντως η μη ανταπόκριση, έστω και μίας αρνητικής απάντησης, δείχνει την ποιότητα του Marketing της εταιρίας.
      Ίσως να έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ και αυτό θα το δούμε στο μέλλον.

++1