Δείκτης μπαταρίας Bluetooth
-
-
Ο/H geobas έγραψε:
Ο δείκτης μπαταρίας φαίνεται κανονικά .
Έχεις δίκιο να είσαι μπερδεμένος...
Άκου: Κατ'αρχή το θέμα εδώ δεν ήταν με τον δείκτη της μπαταρίας του κινητού, αλλά με τον δείκτη της μπαταρίας ΤΟΥ BLUETOOTH...
Εάν κοιτάξεις πιό προσεκτικά τα αρχικά screenshots που έχω ανεβάσει (στο πρώτο Post) ο δείκτης της μπαταρίας του κινητού φαίνεται στην κορυφή με μια πράσινη οριζόντια γραμμή (τέρμα επάνω κοίτα...). Αυτό είναι μιά απο τις τρείς επιλογές που έχει το κινητό μας για το πως θέλουμε να βλέπουμε τον δείκτη της μπαταρίας του κινητού... Πιθανόν κάπως έτσι μπερδεύτηκες, προσπαθώντας να δεις το κλασικό εικονίδιο της μπταρίας, που φυσικά δεν υπάρχει στα screenshots μου...
Ωστόσο η ουσία του post μου και η απορία μου, είχε να κάνει με τον δείκτη της μπαταρίας του Bluetooth (και όχι του κινητού), που δεν φαίνεται για τους λόγους που εξήγησε ο Admin... -
Ο/H geobas έγραψε:
Αντε να δούμε ποιός θα με ξεμπερδέψει .............
Παρεμπιπτόντως, μ'αρέσει η ταπετσαρία σου! -
Ο/H caeser έγραψε:
Έχεις δίκιο να είσαι μπερδεμένος...
Άκου: Κατ'αρχή το θέμα εδώ δεν ήταν με τον δείκτη της μπαταρίας του κινητού, αλλά με τον δείκτη της μπαταρίας ΤΟΥ BLUETOOTH...
Εάν κοιτάξεις πιό προσεκτικά τα αρχικά screenshots που έχω ανεβάσει (στο πρώτο Post) ο δείκτης της μπαταρίας του κινητού φαίνεται στην κορυφή με μια πράσινη οριζόντια γραμμή (τέρμα επάνω κοίτα...). Αυτό είναι μιά απο τις τρείς επιλογές που έχει το κινητό μας για το πως θέλουμε να βλέπουμε τον δείκτη της μπαταρίας του κινητού... Πιθανόν κάπως έτσι μπερδεύτηκες, προσπαθώντας να δεις το κλασικό εικονίδιο της μπταρίας, που φυσικά δεν υπάρχει στα screenshots μου...
Ωστόσο η ουσία του post μου και η απορία μου, είχε να κάνει με τον δείκτη της μπαταρίας του Bluetooth (και όχι του κινητού), που δεν φαίνεται για τους λόγους που εξήγησε ο Admin...
Got it . Thanks -
Ο/H caeser έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, μ'αρέσει η ταπετσαρία σου!
Χιλιάδες ενδαφέρουσες το HD Primium Wallpapers αν δεν το έχεις δει (που δεν το φαντάζομαι...) εδώ -
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Χιλιάδες ενδαφέρουσες το HD Primium Wallpapers αν δεν το έχεις δει (που δεν το φαντάζομαι...) εδώ
Και εσύ νομίζω θα γνωρίζεις για το περιεχόμενο αυτού του ΟΔΗΓOY, ε? -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Χιλιάδες ενδαφέρουσες το HD Primium Wallpapers αν δεν το έχεις δει (που δεν το φαντάζομαι...) εδώ
Και εσύ νομίζω θα γνωρίζεις για το περιεχόμενο αυτού του ΟΔΗΓOY, ε?
Τα έχω δει , αλλά έχω αδυναμία στα Nature και Patterns . Κάποτε πιθανόν να δοκιμάσω και κανένα παράξενο -
Ο/H geobas έγραψε:
Τα έχω δει , αλλά έχω αδυναμία στα Nature και Patterns . Κάποτε πιθανόν να δοκιμάσω και κανένα παράξενο
Και αυτά που μου έστειλες εσύ είναι φοβερά!!! Δεν τα είχα δει.... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Τα έχω δει , αλλά έχω αδυναμία στα Nature και Patterns . Κάποτε πιθανόν να δοκιμάσω και κανένα παράξενο
Και αυτά που μου έστειλες εσύ είναι φοβερά!!! Δεν τα είχα δει....
Πάρε κι' ένα καλοκαιρινό , όχι απαραίτητα , Live Wallpaper , αν έχεις ψώνιο με την θάλασσα όπως εγώ, κι'αν δεν σε ενδιαφέρει πολύ η κατανάλωση μπαταρίας .
play.google.com/store/apps/det…cvirt.livewallpaper.beach -
Ο/H geobas έγραψε:
Πάρε κι' ένα καλοκαιρινό , όχι απαραίτητα , Live Wallpaper , αν έχεις ψώνιο με την θάλασσα όπως εγώ , κι'αν δεν σε ενδιαφέρει πολύ η κατανάλωση μπαταρίας .
play.google.com/store/apps/det…cvirt.livewallpaper.beach
Thanks man!!!! -
Είναι δυνατόν να βάλει κανείς animated wallpaper στην Οθόνη κλειδώματος ?
-
Ο/H geobas έγραψε:
Είναι δυνατόν να βάλει κανείς animated wallpaper στην Οθόνη κλειδώματος ?
Δεν ξέρω...
Εάν έχεις κάποιο δείγμα να το δοκιμάσεις μπορείς να πας, Θέματα-->Κατηγορία-->Μείγμα-->Ταπετσαρία Οθόνης Κλειδώματος-->Τοπικά (και να το επιλέξεις απο εκεί που το έχεις σώσει)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0