Διαφήμιση

Η μπαταρία του Mi-3, άντεξε (9) ημέρες λειτουργίας . !!!!

• Η μπαταρία του Mi-3, άντεξε (9) ημέρες λειτουργίας . !!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό , (με ελάχιστη χρήση και σε (stand by) λειτουργία).
      Να και τα πειστήρια με τα screen-shots.
      Βέβαια το screen-shot του χρόνου μας δείχνει για (7) ημέρες διάρκεια, αλλά νομίζω, ότι αυτό έγινε διότι την Κυριακή που έκανε την αναβάθμιση για την νέα Miui, το είχα παράλληλα συνδεδεμένο για (2) λεπτά στο ηλεκτρικό. ρεύμα.
      Αυτή η μεγάλη διάρκεια λειτουργίας στην ίδια φόρτιση επιτεύχθηκε με καθαρισμό των άχρηστων εφαρμογών από την Αυτόματη εκκίνηση και φυσικά περιόρισα τα πάντα στο ελάχιστο, όπως (παιχνίδια, GPS ,άνοιγμα οθόνης, κ.λ.π.).
      Το σημαντικό πιστεύω είναι ότι το τεστ αυτό μας αποδεικνύει για το κινητό μας, ότι γενικά το ηλεκτρονικό του ψηφιακό κύκλωμα δεν έχει απώλειες , όταν είναι σε stand-by.
      Αυτή η επίτευξη (στη συγκράτηση ενέργειας της μπαταρίας) μας δείχνει πόσο τέλεια είναι μελετημένο στη κατασκευή του από την Xiaomi.
      Images
      • Screenshot_2014-11-25-08-34-23.png

96,74 kB, 1.080×1.920, viewed 167 times
      • Screenshot_2014-11-25-08-33-20.png

167,06 kB, 1.080×1.920, viewed 172 times
      • Screenshot_2014-11-25-08-33-56.png

144,89 kB, 1.080×1.920, viewed 182 times

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην geo221 ().

• Ωραία όλα αυτά....Στην πραγματική του χρήση όμως, το δουλεύω αρκετά, τηλέφωνο, mail, fb κλπ χωρίς παιχνίδια όμως εμένα με το ζόρι μου κρατάει μια ολόκληρη ημέρα. Τι πρέπει να κάνω για να κρατάει παραπάνω????
    • Ο/H geo221 έγραψε:

Απίστευτο και όμως αληθινό , (με ελάχιστη χρήση και σε stand-bye λειτουργία).
      Να και τα πειστήρια με τα screen-shots.
      Βέβαια το screen-shot του χρόνου μας δείχνει για (7) ημέρες διάρκεια, αλλά νομίζω, ότι αυτό έγινε διότι την Κυριακή που έκανε την αναβάθμιση για την νέα Miui, το είχα παράλληλα συνδεδεμένο για (2) λεπτά στο ελεκ. ρεύμα.
      Αυτή η μεγάλη διάρκεια λειτουργίας στην ίδια φόρτιση επιτεύτηκε με καθαρισμό των άχρηστων εφαρμογών από την Αυτόματη εκκίνηση και φυσικά περιόρισα τα πάντα στο ελάχιστο, όπως (παιχνίδια, GPS ,άνοιγμα οθόνης, κ.λ.π.).
      Το σημαντικό πιστεύω είναι ότι το τεστ αυτό μας αποδεικνύει για το κινητό μας, ότι γενικά το ηλεκτρονικό του ψηφιακό κύκλωμα δεν έχει απώλειες , όταν είναι σε stand-bye.
      Αυτή η επίτευξη (στη συγκράτηση ενέργειας της μπαταρίας) μας δείχνει πόσο τέλεια είναι μελετημένο στη κατασκευή του από την Xiaomi.

Πολύ καλό το πείραμα σου να δοκιμάσεις την αντοχή της μπαταρίας! Μπράβο! :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vaioscv έγραψε:

Ωραία όλα αυτά....Στην πραγματική του χρήση όμως, το δουλεύω αρκετά, τηλέφωνο, mail, fb κλπ χωρίς παιχνίδια όμως εμένα με το ζόρι μου κρατάει μια ολόκληρη ημέρα. Τι πρέπει να κάνω για να κρατάει παραπάνω????

Στην καθημερινή, αληθινή χρήση σίγουρα αλλάζουν τα δεδομένα της κατανάλωσης και αυτό εξαρτάται καθαρά απο τη χρήση που κάνουμε εμείς στη συσκευή... Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις την αυτονομία, πέρα από τα γνωστά για την σωστή συντήρηση της μπαταρίας σου (συχνή φόρτιση, καλιμπράρισμα κάθε μήνα περίπου και μην αφήνεις συχνά να πέφτει η ενέργειά της κάτω απο το 15% περίπου...)
    • Ούτε εγώ πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να αλλάζει την χρήση της συσκευής εξαιτίας της μπαταρίας. Απλά μαθαίνεις να προλαμβάνεις αντι να θεραπεύεις καταστάσεις.
    • Εμένα κρατάει, 1,5 μήνα που έχω το κινητό, 3 μέρες. Η χρήση του είναι κλήσεις, αραιά και που κανένα παιχνιδάκι και ίντερνετ. Το wifi είναι μόνιμα ανοιχτό αλλά δεν έχω ενεργοποιημένες ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές, μόνο update αυτών από Play store. Το φορτίζω πάντα όλο το βράδυ όταν η μπαταρία είναι κάτω από 20%
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ούτε εγώ πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να αλλάζει την χρήση της συσκευής εξαιτίας της μπαταρίας. Απλά μαθαίνεις να προλαμβάνεις αντι να θεραπεύεις καταστάσεις.

Το κακό είναι ότι η όποια "θεραπεία" στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι σχεδόν ποτέ αποτελεσματική, παρά μόνο ίσως πρόσκαιρη, οπότε, έχεις δίκιο, η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση!

Ο/H l3ft3r1s έγραψε:

Εμένα κρατάει 1,5 μήνα που έχω το κινητό 3 μέρες. Η χρήση του είναι κλήσεις, αραιά και που κανένα παιχνιδάκι και ίντερνετ. Το wifi είναι μόνιμα ανοιχτό αλλά δεν έχω ενεργοποιημένες ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές, μόνο update αυτών από Play store. Το φορτίζω πάντα όλο το βράδυ όταν η μπαταρία είναι κάτω από 20%

1,5 μήνα???
      Πάντως οι ειδήμονες λένε, ότι το "ϊδανικό" φάσμα που πρέπει να κυμαίνεται η ενέργεια μιας μπαταρίας λιθίου είναι μεταξύ 40%-90%, Ξέρω ότι πρακτικά δεν γίνεται αυτό πάντα, αλλά όσο πιό συχνά είμαστε μέσα σε αυτό το φάσμα, τόσο πιό αργά θα μας "αποχαιρετίσει" η μπαταρία μας...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Πάντως οι ειδήμονες λένε, ότι το "ϊδανικό" φάσμα που πρέπει να κυμαίνεται η ενέργεια μιας μπαταρίας λιθίου είναι μεταξύ 40%-90%, Ξέρω ότι πρακτικά δεν γίνεται αυτό πάντα, αλλά όσο πιό συχνά είμαστε μέσα σε αυτό το φάσμα, τόσο πιό αργά θα μας "αποχαιρετίσει" η μπαταρία μας...

Και βέβαια να πούμε ότι ο μύθος ότι πρέπει να πάει στο 15% γιά να το βάλουμε στη φόρτιση δεν ισχύει . Αν ειναι στο 30% π.χ , και πρόκειται να βγώ όπου δεν θα έχω πηγές ενέργειας , φορτίζω , ας πούμε μέχρι το 90 - 92% ή και πιό κάτω , και είμαι μιά χαρά . Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μπαταρίας με κανένα κινητό .
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Και βέβαια να πούμε ότι ο μύθος ότι πρέπει να πάει στο 15% γιά να το βάλουμε στη φόρτιση δεν ισχύει . Αν ειναι στο 30% π.χ , και πρόκειται να βγώ όπου δεν θα έχω πηγές ενέργειας ,
      φορτίζω , ας πούμε μέχρι το 90 - 92% ή και πιό κάτω , και είμαι μιά χαρά . Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μπαταρίας με κανένα κινητό .

Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το περιγράφεις! Αυτό είναι το σωστό!!!