ΔΙΑΖΥΓΙΟ Χiaomi-MediaTek?
-
-
Καλό άρθρο να το βάλουμε στα Νέα !!!
-
-
-
ωραία και αυτό τί σημαίνει? ότι εμείς που πήραμε το Note με τον Mediatek μένουμε με το τσίου στο χέρι....
-
Ο/H mech35 έγραψε:
ωραία και αυτό τί σημαίνει? ότι εμείς που πήραμε το Note με τον Mediatek μένουμε με το τσίου στο χέρι....
Δεν νομίζω ότι σημαίνει αυτό... Το πολύ-πολύ να σημαίνει ότι μελλοντικά, εάν τελικά επέλθει οριστικό διαζύγιο, να μην βγάλει η Xiaomi άλλες συσκευές με MTK... Αλλά όσο οι υπάρχουσες συσκευές βρίσκονται ακόμα στην αγορά, πρέπει να τις υποστηρίζει και δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει και αλλιώς, αφου μιλάμε για εκατομμύρια συσκευές και άρα εκατομμύρια πελάτες.... -
-
πάντως εδώ και καιρό σε ξένα site κυκλοφορεί η φήμη ότι σκοπεύει να περιορίσει τη 3G έκδοση...
-
Όταν λέμε υποστήριξη τι εννοούμε ; Να έχουμε κάθε εβδομάδα νέα Ρομ; Λέτε οι εκατομμύρια πελάτες να ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο;
Απο τη στιγμη που η Ρομ είναι απροβλημστιστη τότε η πλειοψηφία ουτε που θα καταλάβει κάτι. Το Note δηλαδή με την τρέχουσα Ρομ δεν καλύπτει τις ανάγκες ενός άνω του μεσου χρήστη για τους 12 τουλάχιστον μηνες; Ενώ τη βγάζω και για τους επόμενους 24.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H mech35 έγραψε:
πάντως εδώ και καιρό σε ξένα site κυκλοφορεί η φήμη ότι σκοπεύει να περιορίσει τη 3G έκδοση...
Ε, ναι λογικό είναι, αφου ετοιμάζεται το νέο Note 2... -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Όταν λέμε υποστήριξη τι εννοούμε ; Να έχουμε κάθε εβδομάδα νέα Ρομ; Λέτε οι εκατομμύρια πελάτες να ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο;
Απο τη στιγμη που η Ρομ είναι απροβλημστιστη τότε η πλειοψηφία ουτε που θα καταλάβει κάτι. Το Note δηλαδή με την τρέχουσα Ρομ δεν καλύπτει τις ανάγκες ενός άνω του μεσου χρήστη για τους 12 τουλάχιστον μηνες; Ενώ τη βγάζω και για τους επόμενους 24.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις δίκιο, οι περισσότεροι πελάτες δεν ενδιαφέρονται για αναβαθμίσεις, αλλά η ανανέωσή τους είναι δείγμα ότι η εταιρία υποστηρίζει το προϊόν... Επίσης υποστηρίξη δεν σημαίνει μόνο updates, αλλά επίσης service, εγγύηση στις τρέχουσες συσκευές κ.λ.π. -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το κινητό μια χαρά απροβλημάτιστο είναι (ιδιαίτερα και με την ελληνική rom) απλά επειδή και εγω θέλω να το κρατήσω τουλάχιστον 2-3 χρόνια θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να πάρω (kitkat μέχρι μία stable version και γιατί όχι και lollipop)
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H mech35 έγραψε:
Ε, ναι λογικό είναι, αφου ετοιμάζεται το νέο Note 2...
χαχα τότε μάλλον βιάστικα να αγοράσω :p
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0