Διαφήμιση

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Χiaomi-MediaTek?

• Ο/H mech35 έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Όταν λέμε υποστήριξη τι εννοούμε ; Να έχουμε κάθε εβδομάδα νέα Ρομ; Λέτε οι εκατομμύρια πελάτες να ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο;
      Απο τη στιγμη που η Ρομ είναι απροβλημστιστη τότε η πλειοψηφία ουτε που θα καταλάβει κάτι. Το Note δηλαδή με την τρέχουσα Ρομ δεν καλύπτει τις ανάγκες ενός άνω του μεσου χρήστη για τους 12 τουλάχιστον μηνες; Ενώ τη βγάζω και για τους επόμενους 24.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κινητό μια χαρά απροβλημάτιστο είναι (ιδιαίτερα και με την ελληνική rom) απλά επειδή και εγω θέλω να το κρατήσω τουλάχιστον 2-3 χρόνια θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να πάρω (kitkat μέχρι μία stable version και γιατί όχι και lollipop :whistling: )

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H mech35 έγραψε:

πάντως εδώ και καιρό σε ξένα site κυκλοφορεί η φήμη ότι σκοπεύει να περιορίσει τη 3G έκδοση...

Ε, ναι λογικό είναι, αφου ετοιμάζεται το νέο Note 2...

χαχα τότε μάλλον βιάστικα να αγοράσω :p

Μια χαρά σε βρίσκω... Και ΄γω την περασμένη βδομάδα το πήρα το Note μου... Μέχρι να βγει το νέο, να δοκιμαστεί, να περάσει τις όποιες "παιδικές ασθένειες" κ.λ.π.... θα προλάβουμε να το χαρούμε αυτό που έχουμε τώρα... beer
    • Παντως σίγουρα θα ειναι καλυτερα για την xiaomi να έχει και δικό της cpu chipset,ποιο ευκολα και γρηγορα updates αρα οτι ειναι σε mid-range κατηγορια τα πεθαινει και καλύτερη υποστήριξη γιατι η mediatek αν και ποιοτική στο θεμα αναβαθμιση οδηγον εχει θέμα..
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • Διαφήμιση