Φυσικά!! Λοιπόν,ονομάζομαι Ξανθοπουλος Κωστας, μένω Ασπροπυργο, είμαι 30 ετών και έχω τελειώσει διοίκηση επιχ/σεων ΤΕΙ Πειραια. Δουλεύω στην Πλαίσιο και σαν χόμπυ έχω το μπάσκετ. Αυτά τα ολίγα :).
Καρφιτσωμένο To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
-
-
Ο/H kostas203 έγραψε:
Δουλεύω στην Πλαίσιο
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Καλώς ήρθατεAlea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Ν συστηθώ και εγώ
Παναγιωτόπουλος Τάκης ( Παναγιώτης ) Μένω Περιστέρι συνταξιούχος τώρα πια 66 χρόνων παλαίμαχος
Παντρεμένος έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια
καταγωγή από Πύργο και η σύζυγος από Ναύπακτο
Τρελαμένος με την τεχνολογία σε όλες της τις μορφές
Γνώρισα την παρέα εδω απ τον Οκτώβρη που παρήγγειλα το κινητό RN2
και με το που το παρέλαβα είχα και έχω άμεση υποστήριξη και βοήθεια απ την ομάδα . Ένα μεγάλο ευχαριστώ
Κόμβοι δικτύου
AWMN # 16480 , 16879
PWMN # 581
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
καλώς τον στην παρέα !!!!!!!!!!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
@Pantak και AWMN node??
Μήπως να κανονίσουμε για κάνα Account για τα μέλη όταν είναι στην γειτονιά σου να κερνάς και λίγο δίκτυο??
Λέω εγω τώρα!!
EDIT
Απλά σε πειράζω Τάκη. Καλώς ήρθες και εσυ στην παρέα μας. -
και Γιατί όχι ο σκοπός είναι η προσφορά
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
@koko καλώς ήρθες και ...επίσημα, στο φόρουμ! Χαρά μας να σου δώσουμε και μια συνταγή για κρέπες αν μας υποσχεθείς ότι δεν θα την "...Rip that shit up In Pieces"... (Μα καλά...έβαλες R.I.P. στον τίτλο????). "Απαιτώ" εξήγηση... αλλιώς θα βάλω το Γιώργο (καλώς ήλθες @george.nathas !!!), τώρα που έμαθε, να σου πατήσει όλα τα αυγά που έχεις κερδίσει!
Καλώς ήρθες και εσύ Κώστα (@'kostas203') και θα θέλαμε να ακούσουμε και να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα turbo-x (σε άλλο topic φυσικά!) και γιατί έχουν τη φήμη ότι "ταλαιπωρούν" το κόσμο...
Γεια σου "τρελαμένε" (με τη τεχνολογία) @Pantak και καλώς μας ήρθες. Αυτά τα "AWMN # 16480 , 16879 PWMN # 581" σαν κινέζικα μου φαίνονται, αφού είμαι άσχετος φυσικά, αλλά φαντάζομαι θα έχουμε την ευκαιρία να μας μάθεις περισσότερα για τους "κόμβους δικτύων"! -
καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τα καλά σας λογία
όσο για τ αυγά αφού δεν είναι σοκολατένια χαχχαχααχαχ
-
Ο/H caeser έγραψε:
(Μα καλά...έβαλες R.I.P. στον τίτλο????). "Απαιτώ" εξήγηση...
-
Ο/H caeser έγραψε:
αλλιώς θα βάλω το Γιώργο (καλώς ήλθες @george.nathas !!!), τώρα που έμαθε, να σου πατήσει όλα τα αυγά που έχεις κερδίσει!
-
Ο/H themakos66 έγραψε:
Ο/H kostas203 έγραψε:
Δουλεύω στην Πλαίσιο
Χαχχα!!! Για τα κινητά η κάκιστη! Χίλιες φορές να πάρω κινέζικο αυθεντικό ,παρά ελληνοκινεζικο και να το πληρωσω εις διπλούν... :p